اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یک پری با باطری

Collapse
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

    یک پری با باطری

    جنس تغذیه سرانجام خود را در خاصیت موزیکالی امپ که موتور های فای است نشان می دهد .یعنی من از سویچینگ علی رغم خواصش در ساخت امپ موسیقی استقبال نمی کنم :cry2: نویزهای حاصل از قطع و وصل ان به ماهیت صدا لطمه می زند .همچنین باز در یک منبع تغذیه 50 هرتز حتی زمانی که ظاهرا هوم ان شنیده نمی گردد باز این صدا است که تحت تاثیر سویچ های رکتی فایر هاست .زمانی است که سازندگان به این مورد توجه کرده اند و گاهی می بینیم که یک دستگاه با باطری کار می کند و در این صورت باید لبخند زد :wow:و گفت من مداری دارم که از تغذیه پاک استفاده می کند .وجود باطری مزیتی است که دیگر اثبات شده .من سعی کردم که یک پری صوتی را با باطری تجربه کنم .نتیجه صدایی بود کریستالی با هارمونیک های شیرین .

    باطری ها در هنگامی که از دستگاه استفاده نمی کنید شارژ می شوند حتی می توان به صورت دو بانک از انها استفاده کرد . .در اینترنت اگر جستجو کنید پری امپ هایی با قیمت 3000 دلار وجود دارند که با باطری کار می کنند .
    http://iranaudiotube.blogfa.com/post-369.aspx

    #2
    پاسخ : یک پری با باطری



    مزیته لامپ چیست؟

    تنها تقویته هارمونیک دوم؟

    این کار رو میشه با ترانزیستور هم انجام داد! :mrgreen:

    هزینه پیاده شدن برای یک امپ لامپی چقدره؟

    دیدگاه


      #3
      پاسخ : یک پری با باطری

      با سلام به علاقمندان صدا در های فای
      باز گشت لامپ ها به تجهیزات صوتی در خانه ادیو فیل ها چند سالی است که بسیار سرعت گرفته و تقریبا می توان گفت که دیگر کسی را نمی توانی بیابی که بتواند این تکنولوژی را در رسیدن به صدای قابل توجه در کیفیت رد کند و البته قطعا در کنار ان هم ترانزیستورها به دلیل وجود قیمت های پایین تر و سلایق تثبیت یافته و متفاوت به زیست خود ادامه دهند .و در ضمن می بینیم که هنوز در سورس ود ر مبدل های سی دی این ای سی های خوش صدا انجام وظیفه می کنند .
      لامپ دارای شخصیت متمایز در صداست و جالب اینکه شما به کنترل بیس و تریبل نیازی نخواهید داشت و کار تقویت به صورت تعقیب سیگنال در هیبت طبیعی ان دنبال می شود .در مدارات ترانزیستوری سرنوشت به دست مدارهای فیلتر و فیدبک محلی و غیر محلی خواهد بود و امکان یافتن ترانزیستور خوش صدا فقط یک جوک است . :applause:
      ولی در مورد لامپ ها الان تفریح عجیببی با یافتن و بکار گرفتن انواع لامپ با صداهای شگفت انگیز انها در دنیا وجود دارد .یک بی نهایت در لذت ساخت این مدارات .
      حتی دو لامپ با یک شماره از دو کارخانه متفاوت ممکن است یکی فاقد ارزش ولی دیگر محشر و گران باشد :nerd:
      و یک مورد شگفت انگیز دیگر این است که ما اغلب میدرنج در تجهیزات ترانزیستوری خودمان نمی شنویم و کافی است که شما دوباره البوم موسیقی خود را با یک لامپ های فای گوش دهی و سپس می پرسی ایا این همان خواننده بود ؟
      لامپ یک سرگرمی جدی است و نتایج ساخت مدارات صوتی ان هرگز در رده ساخت کارهای ترانزیستوری نیست و از همان اول که شروع به ساخت می کنید می توانی یک تابلو که روی ان نوشته یک دستگاه حرفه ای در حال ساخت است سکوت کنید در کنار خود بگذارید :applause:

      دیدگاه


        #4
        پاسخ : یک پری با باطری

        و یک مطلب مهم :
        بسیار احساس امنیت می کنیم که اطلاعات ما که قبلا با زحمت به دست اوردیم دچار زلزله نشود .
        در جایی و در همین اینترنت فارسی می خواندم که یک کاربر در مورد استقبال نوازندگان گیتار الکتریک از تجهیزات لامپی می گفت که :
        همه انها اعتقاد دارند که صدای لامپ بهتر است ولی من فکر کنم این دلیل علمی ندارد و الان ای سی ها با تکنیک های جدید صدا را بهتر تقویت می کنند .
        در حالیکه شما امکان ندارد تمام نت های گیتار برقی را از امپ های ترانزیستوری بشنوید و وقتی هم می شنوید یک نت تاریک است !!انگر یک پارچه بر روی گوش شماست .
        متاسفانه حقیقت دارد و در تمام این سالها ترانزیستورها با جریان کافی توانستند بیس های عمیق و بدون دیستروشن را در بلندگوها ظاهر کنند ولی ایا شما صدای اصل و طبیعی اقای خواجه امیری را با لامپ el34 گوش داده اید ؟
        تفاوت انقدر است که ربطی به علاقمندی برخی به خاطرات قدیمی ندارد .در اینده دوستداران صدا در ایران با وجود اینترنت مسیر سلیقه و علاقه خود را به سوی لذت های تمام نشدنی لامپ در موسیقی از میان وسایل های اند خواهند برد چیزی که دیگر میسر است .

        دیدگاه


          #5
          پاسخ : یک پری با باطری


          یک تقویت کننده هدفون کاری سخت بر دوش خود دارد .به دلیل نزدیکی شنونده به منبع تولید صدا تقریبا چیزی قابل پنهان کردن نیست :mrgreen:
          لامپ ها در این بخش به کمک موزیسین ها می ایند و این افراد می توانند یک رکورد را در استودیو بر رسی کنند . دستگاه در شکل بالا در ژاپن 29000 ین قیمت دارد .برای ساخت وسایل لامپی باید :
          - غلبه بر این احساس که عدم وجود تجربیات قبلی ترسناک است .
          - توجه بر این که این قطعات در ایران وجود دارد
          -توجه به اینکه کاربران فنی ما در ایران فقط می توانند ان را زیر سوال ببرند :applause:در حالیکه در خارج از ایران تقریبا کسی با کیفیت بی رقیب لامپ مخالفت ندارد .

          دیدگاه


            #6
            پاسخ : یک پری با باطری

            یعنی منم باید از یه لامپ و باطری استفاده کنم؟ کار لامپ اینوسط چیه؟ :eek:

            دیدگاه


              #7
              پاسخ : یک پری با باطری

              کار لامپ این وسط تعیین مرز مابین افرادی است که عمیقا بر مسله های فای مطالعه دارند و همچنین انهایی که زحمت سرچ هم در اینتر نت به خود نمی دهند . :cry2:

              دیدگاه


                #8
                پاسخ : یک پری با باطری

                نوشته اصلی توسط هومان
                کار لامپ این وسط تعیین مرز مابین افرادی است که عمیقا بر مسله های فای مطالعه دارند و همچنین انهایی که زحمت سرچ هم در اینتر نت به خود نمی دهند . :cry2:
                عزیزم من هم پدرم هم مادر هم برادر بزرگ تر هم 2 تا شغل دارم روزی 10 ساعت کار میکنم و فرصت کافی برای استراحت ندارم! لطفا" همه رو با یه چوب نزنین!

                دیدگاه


                  #9
                  پاسخ : یک پری با باطری

                  خواهش می کنم بخش طنز ان را مد نظر بگیرید .هر تند رفتنی به قصد بی اعتباری دیگران نیست .روی این سخن به شما نیست بلکه همیشه از اینکه می توان بسیار بهتر باشیم ولی در عمل چیزی برای گفتن نداریم رنجش عجیبی از اوضاع پیدا می شود. نگرش سطحی در مسایل فنی بسیار نا امید کننده است .

                  دیدگاه

                  لطفا صبر کنید...
                  X