اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار echo

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مدار echo

سلام
    یه مدار برا درست کردن اکو در امپلی فایر میخام
    میتونی واسه تشکر اون دکمه جیزه رو فشار بدی!
    D:

پاسخ : مدار echo

دنبال دیتاشیت pt2299 بگرد :smile:

دیدگاه

باید خدمت شما عرض کنم دوست عزیزمون pt2399 رو به اشتباه 2299 نوشتند. در ضمن دیتاشیت این آی سی ایراد داره. خروجی پایه 14 هست که در نقشه پایه 15 رو استفاده کرده. توصیه میکنم سرچ کنید و مدارات اصلاحی و یا pcb اون رو پیدا کنید.
      خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

با pt2399آمپلی فایر چند وات رو میشه حمایت کرد؟
        به آمپلی 100wمیخوره؟
        :

:angry:
        :redface:
        میتونی واسه تشکر اون دکمه جیزه رو فشار بدی!
        D:

دیدگاه

اون دیگه به مدارات واسطه مثل بافرها و مستر تون بستگی داره و به آی سی اکو مربوط نمیشه.
          من با 2399 تا 700 وات هم ساپورت کردم.

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

سلام

اقای Ashk میخواستم اگر ممکنه یه سری عکس از برد امپهایی که ساخته اید بزارید تا لذت ببریم..
            ببخشید که بی ربط بود..

ممنون.. :job:

دیدگاه

شما لطف دارید
              شاید تبلیغات بشه. :mrgreen:
              یکیش همینه که آلان آواتورمه.
              اینم بزرگترش

دیدگاه

اینم مدار صحیح 2399 که البته باید پایه 4 رو هم به زمین وصل میکرد که ظاهراً یادش رفته.

دیدگاه

شما لطف دارید
                  شاید تبلیغات بشه.
                  یکیش همینه که آلان آواتورمه.
                  چه تبلیغاتی ؟ oo:

من خدایی هر وقت کار برو بچ ایرانی رو میبینم لذت میبرم. :wow:
                  میخواستم اگر ممکنه عکسهای بیشتری هر وقت که تونستید بزارید..یا حتی از مراحل ساخت.. :rolleyes:

اگر توانش رو هم بفرمایید خیلی خوبه.. :redface:

راستی این امپهاتون در مقابل اتصال کوتاه هم ایمن هستند ؟

توی این عکسی که گذاشتین به نظرم 2 تا امپ هست و اون برد وسطی هم منبع تغذیه...

ولی اگر بتونین توی کارهاتون منابع سوئیچینگ رو هم بیارین خیلی خوب میشه..هم از نظر وزن و هم اینکه شنیدم با منبع سوئیچینگ هوم هم از بین میره و بیس ها هم قوی تر میشه..

دیدگاه

خوب ممکنه از نظر مدیران محترم اینطور باشه.
                    من یه خورده پا بیشتر نیستم و بیشتر در حال یاد گیری هستم تا آموزش.
                    در مورد سوئیچینگ هم راستش در حد صفر هستم و چیزی بلد نیستم . اما اگه فرصت کنم دارم یه کارهایی میکنم .البته با کمک دوستانی همچون شما . :rolleyes:
                    در مورد آمپ بالا باید بگم این دستگاه رو من سال 82 ساختم. و همانطورکه فرمودید 2 تا آمپلیه که هر کدام با 4 تا 2n3773 درایو شدند. توان هر کدام حدوداً 120 وات هست که پیکش 200 واته.
                    در توانهای خیلی بالا از پروتکشن یا مدار محافظ استفاده نمیکنم چون معمولاً جواب نمیده و مهارش سخته. اما در مدار بالا از یه مدار که کاملاً و 100% کار و طراحی خودمه استفاده کردم که حساسیت و دقت فوق العاده ای هم داره که به جرات میتونم بگم در هیچ دستگاه صوتی حتی در سطح جهانی وجود نداره. تنها اشکالش اینه که به تغذیه کاملاً مجزا از آمپ احتیاج داره و ضعف دیگه اش اینه که هنوز نتونستم روی آمپهای پر توان ازش استفاده کنم. ولی خیلی دقیق و حساسه در حدی که بدون اعمال ورودی به آمپ قادر به تشخیص اتصال در خروجیه و این در حالیه که اضافه بار رو با اتصال اشتباه نمیگیره و شما میتونید از تمام توان لحظه ای و ثابت آمپتون استفاده کنید. و از همه مهمتر از مقاومت شانت که در خروجی مدارات مشابه استفاده میشه خبری نیست و از مقاومتهای امیتر ترانزیستورها استفاده شده.
                    فکر کنم یه نوشابه واسه خودم باز کردم اونم خانواده :mrgreen:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X