اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ولوم سیستمهای صوتی خانگی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ولوم سیستمهای صوتی خانگی

[img]http://[/img]

مجبور شدم این تصاویر را بگذارم .
    این یکی از دوستان گیتاریست من است .به دلیل گرانی دستگاههای لامپی از شبیه ساز صدای گیتار که ترکیب ای سی و ترانزیستور است استفاده می کند و سرانجام یک تقویت کننده ترانزیستوری .....ولی ....ترانزیستور به برخی تن ها را پاسخ نمی دهد .درست است که پهنای باند فرکانسی ان به لامپ هم نزدیک می شود ولی مانند انسانی است که همه کلمه ای را بلده ولی تند تند نمی تونه بگه !!!تقویت کننده ترانزیستوری
    نتهای نزدیک به هم را ضایع می کند .البته بحث سنگین تر است .
    لامپ هرگز از زندگی گیتاریست ها خارج نشد .و این دلیلش اجرای زنده بود .بله لایو .چیزی که شما در صحبتهایتان به ان اشاره ای نمی کنید .همه فرکانس صدای یک انسان معمولی را دارند ولی شجریان نمی شوند !!
    دوست گیتاریست من وقتی شروع کرد به نواختن با امپ لامپی ...چند دقیقه بعد من را ماچ کرد ... و گفت بابا این صدا را من در dvd اجراهای گیتاریست های معروف شنیدم ...هیجان زده شده بود و ساعاتی را به نواختن پرداخت و تمجید از صدای لامپ و گفت من باور نمی کردم .
    اگر می خواهید بگم خودش برایتان مطلب مستقیما بفرستد .
    ولی خواهشا هم از موضوع خارج شدیم و هم اینکه من دیگه کلمه ای با کسی راجب خوب بودن صدای لامپ و تفاوت ان با ترانزیستور صحبت نمی کنم .هر کسی تمایل داشت اطلاعاتی از صدای لامپی و ساخت ان در خانه خودش اطلاعاتی بدست اورد من کوچیک اون هستم ولی حوصله در گیری با شخصی که داره دستگاه ترانزیستوری را می سازه و یا یکی از انها را با قیمت بالا خریده را ندارم .بروید در اینتر نت ببینید علاقمندان های فای به کدام سمت رفته اند .
    قابل توجه افراد ایرادگیر :دوست من زیر پیراهنی تنش نیست و یک تی شرت سفید به تن دارد .

دیدگاه

یادم رفت :
      من از بلندگوی گیتار استفاده نکردم . :angry:فول رنج ایتالیایی من حتی درون جعبه نبود ولی غوغا کرد . :applause:

دیدگاه

این سه اواتار در یک صفحه انجمن دوستداران لامپ بود .ایا اطلاعات انها از ما کمتر است ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط هومان

این همان ضعف برخواسته از اطلاعات و تجربه محدود است .این جملات مربوط به 5 سال پیش است و الان محصولات گران قیمت مانند ادیو نت ژاپن در رنج 180 میلیون تومان برای یک دستگاه خانگی بر خلاف نظریه شماست .ایا شخصی می اید بدون اطلاع این پول را بدهد ؟
          من هم اگر بر ساخت امپلی فایر ترانزیستوری و فروش ان سرمایه گذاری می کردم مجبور بودم خودم و بقیه را قانع کنم .
          صدای ایده ال از ای سی بیرون می اید ؟بابا ما داریم کجا زندگی می کنیم oo:
          من صفت لامپ را بدینگونه معرفی می کنم :
          صدای موزیکال و گرم
          نبود نویزهای سفید
          اجرای دقیق تر بر صدای خواننده زن و الات موسیقی مانند ویالون و گیتار
          اجرای زنده :surprised:
          تفکیک اصوات .
          دسترسی به قدرتی که ریسک ندارد و یک گونی ترانزیستوری بریزی توی مدار برای یک اتصال کوتاه یک قطعه .
          وجود هارمونیک های خوشایند
          راجب وزن هم کافیست از ایشان بخواهید وزن دستگاه ترانزیستوری در عکس را برایتان بگوید !!!
          آقا هومان فکر نمیکنید دارید کمی تند میرید؟؟؟
          اینها مال 5 سال پیشه؟؟ایا صدا یعنی موزیکال موزیکال موزیکال؟؟؟ مگه ما تو کجا زندگی میکنیم؟؟ مگه همه چیز به قیمته؟ صدای توائوی ژاپن رو شنیدید؟؟280 میلیون قیمت داره. الانم در حال نصب در حرمین شرفین هست. در مورد وزن هم یه نگاه به مدارات خودتون بیاندازید. هر انسان عاقلی میدونه وزن این همه ترانس ریزو درشت بیشتر از یه ترانس 200 تا 300 واته. شما همه رو محکوم به بی سوادی میکنید ؟ باشه من بی سواد شما که دم از علم روز و سرچ و دانش میزنید میتوانید با یه گونی ترانزیستور برای من یه آمپ 50 واتی بسازید.؟؟ این از عدم توجه شما به علم و دانش روز و علاقه محض شما به لامپهاست.من هیچ احتیاجی به این ندارم که اینجا تبلیغات بکنم. مگه قراره کسی از من دستگاه بخره.؟ من خودم سازنده هستم و حتی یکبار هم از نمونه آماده کپی برداری نکردم.وحتی رتبه اول جشنواره خوارزمی رو به دلیل همین ابتکاراتم دریافت کردم .به قول خودتون اونجا هنر لامپهاست ولی اینجا هنر سازنده است. ساخت آمپ ترانزیستوری که روی اصول باشه کار آسونی نیست و ماهها و سالها کار میبره و همت بالایی رو میطلبه.به همون دوستتون بفرمایید صدای بهرینگر رو شنیده؟؟ همون صدای لامپ رو میده ولی با 200 وات توان. میتونید امتحانش کنید. حتی با اسکوپ.شما یک آمپ پابلیک که با لامپ جواب بده و یک جمعیت رو راضی نگه داشته باشه به من معرفی کنید. لامپها گرانند چون تولید نمیشند و اگر هم میشند در تعداد کمی هستند وگرنه تکنولوژی ساده تری دارند . من توضیحاتی که دادم کاملاً ساده و عامیانه بود تا دوستانی که تجربه کمی دارند سر در گم نشوند و بسته به نوع نیاز مداشون رو انتخاب کنند.وگرنه قصد کوبیدن یکی و بالابردن یکی دیگه رو نداشتم. این همه پروفسور و دانشمند احمق بودند که لامپ رو کنار گزاشتند و ترانزیستور رو ساختند وبعد هم مدارات مجتمع را؟؟ مسلماً نه. علت اینه که هر کدام از اینها مصرف خواص خودش رو داره.یه آمپ لامپی 20 واتی با اون هیبت تو ماشین کاربرد داره؟؟؟ :eek:
          پس اگه کمی از تعصب خود کم کنید و سعی در ارتقاع دانش خود و دوستانی چون من بکنید بهتره. شما در لامپ تجربه دارید و من در ترانزیستور و هستند کسانی که در زمینه آی سی پاسخهایی جالب گرفتند. من دوستی دارم که 27 سال تجربه داره الان 8 سالی هست که روی آی سی ها متمرکز شده .چند روز پیش صدای یکی از ساخته هاش با stk رو شنیدم .باور نکردنی بود . یه آی سی stk حتی در زمینه طراحی pcb هم دانش خواصی میخواد و هر کسی که بلده مدار بکشه نمیتونه ادعا کنه میتونه مدارات این سری از آی سیهارو بکشه.البته هرگز یه stk صدای لامپ رو نمیده. ولی در شرایطی لازم از اینگونه مدارات استفاده بشه.آیا تمام آمپها قراره با گیتار کار کنند؟؟؟؟
          بهتره یه سری بزنید و ببینید عمده مصرف آمپها کجاست.
          من هم به شما احترام میزارم و به کسی که دانشی از مادر تکنولوژی امروز داره ارزش میزارم که اگر جز این بود تمام مطالب وبلاگ شما رو نمیخوندم.هرچند 1سالی هست که به روز نشده. اما علاقه ای به بحث و جدل پیرامون این مسائل ندارم و اگه چند تا عکس دلیل بر ادعاست دوستان بفرمایید من تا صبح براتون از دستگاهای ساده تا حرفه ای که ساختم براتون عکس میزارم.
          یک صدای ایده آل یعنی سبک کم خرج ساده با قدرت مناسب و راندمان بالا. صدای لامپ ایده آل نیست بلکه بی نظیره. خواهشاً به معنای کلمات دقت فرمائید. من نه قصد توهین به کسی دارم و نه دانش کسی را زیر سوال میبرم. من خودم یک دانش آموزم و اومدم یاد بگیرم و اگر در این وادی کاری از دستم بر بیاد از دوستان دریغ نخواهم کرد لطفاً نسبت به موضع خودتون تجدید نظر بفرمائید.
          از قدیم گفتند هر کسی را بهر کاری ساختند. لامپ و ترانزیستور و آی سی هر کدام کاربرد خودشون رو دارند و در این شکی نیست. اگر در توضیحاتی که دادم ایرادی میبینید و یا ابهامی مشاهده میشه بفرمائید توضیح بدم . نه اینکه هر طوری دوست دارید برداشت کنید. کجای توضیحات من اشکال داشت؟؟ آیا ایراداتی که به هر 3 این قطعات گرفتم و یا تعریفاتی که کردم دروغ بود؟بعضی از این مطالب رو خود شما در وبلاگتان تایید کرده اید.
          این بنده خدا یه ولوم انکودر خواست شما به کجاها کشوندینش؟!؟!چرا اصرار دارید همه از ولومی که میفرمائید استفاده کنند؟؟ نقشه یا اطلاعاتی راجع به انکدر دارید بفرمائید استفاده میکنیم در غیر این صورت بحث را به بی راه نکشید.
          موفق باشید
          خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

اقا من فقط جمله اول را خواندم که نوشته بود تند می روید .زیرا قصد تکرار مکررات ندارم .شما انچه را که ذوست می دارید انجام دهید و بنده هم همین کار را می کنم .شما نظریه تفکیک سه نوع صدا را انجام دادید و من نگفتم تند می روید .گفتید وزن زیاد عیب لامپ است ...در حالیکه امپ شما چند کیلو بود در عکس .من تنها جایی را تند می روم که اگر کسی درخواست توضیح کند می پذیرم .شما هم می توانید به جای کلی گویی توضیح فنی دهید .به هر حال بنده ادامه بحث بی فایده را جایز نمی دانم .

دیدگاه

من تند نرفتم که شما بخواهید گوش زد کنید و فقط یه مقایسه کلی کردم که اتفاقاً محض اطلاع شما کاملاً فنی هم بود و فقط ساده و عامیانه گفته شد.. این شما هستید که وارد هر موضوعی که میشوید به جای بحث فنی اصرار بر موضوعات مورد علاقه خود دارید. از این که چنین تصمیمی گرفتید خوشحالم. :agree:
              در مورد آمپ هم بفرمائید کدام مورد مد نظرتونه تا تمام مشخصات را عرض کنم.

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

من هی به این اقای اشک میگم عکس امپهاتو بزار حال کنیم.. :angry:..هی کلاس میزارن :mrgreen:

حداقل 3-4 تا از اون قدرتیهاشو بزارید :wow:

دیدگاه

کلاس؟؟؟ :confused اونم من؟؟؟
                  من کی هستم که بخوام کلاس بزارم دوست عزیز. فقط فکر نمیکنم اشغال کردن فضای سایت کار درستی باشه.
                  اما اگه این کار کمکی میکنه تا دوستان علاقمند به این شاخه بیشتر تلاش کنند و ترسی نداشته باشند چشم. در اولین فرصت سعی میکنم عکسهای کوچکی بزارم تا فضای کمتری هم اشغال بشه.
                  البته به شرط اینکه اگه دوستان معایبی در کار دیدند بفرمایند تا در سیستمهای بعدی اصلاح بشه انشاءالله.

دیدگاه

شما یک موردی را بگذار که برای اولین بار انجام شده باشه تا بقیه شما را تحسین کنند !!میدونی که چی می گم .من دقیقا متوجه می شوم وقتی پی در پی می گویی وسایل را من از کجا تهیه کنم منظورت چیست .دیدی که من هم از تو با هوش ترم .به نظرم کمی این بدجنسی و حسادت را بگذاریم کنار و به جای نیش زدن به دیگران که واقعا زحمت کشیده اند برو کاری انجام بده که در خور تحسین باشه .تکراری نباشه حداقال خودت بفهمی چکار کردی و بتونی عملکرد انرا توضیح دهید .
                    .از یک طرف می گویی من رشته ام الکترونیک نیست ولی از طرفی ادعایی سازنده بودن داری .اینها با هم جور در نمی اید .حتما من را می بخشی که رک بهت می گم .راجب جرات دادن به بچه ها ای علاقمند چه راهی را داری ؟خودت با ساخت کدام مدار جرات و شهامت بزرگی به خرج دادی ؟
                    در مورد مخالفت عجیب شما با حرام کردن فضای سایت صحبت کردی ...یادت می رود ان پستهایی که با سوالی در مورد اپ امپ نا مشخص شروع می کنی و این را ادامه می دهی تا ابد . oo:این حرام کردن فضای سایت است یا نمایش ساخت اولین diy لامپی در ایران ؟ما چقدر باید ساده لوح باشیم که عاشق پستهای سریال شناسایی اپ امپ مجهول از سوی شما بشیم .
                    من خواهش می کنم کارهای غیر تجاری خود را نمایش بدهی و خدایی نکرده تبلیغ فروش تقویت کننده مجالس عزاداری را نگذاری در اینجا به جای های فای .و از ان به عنوان جرات ایرانی در ساخت تکنولوژی جدید صحبت کنی .خودت می دانی که در بازار موقع ماه محرم چند کیلو قطعات صرف ساخت اینها می شود .

دیدگاه

دوستان خواهش می کنم ، از بحث خارج نشیم

آقا هومان لطفا تایپک رو ویرایش کن :rolleyes:،

چی میشه فقط بحث علمی بشه و اگه خدای نکرده از گفته های هم دیگه ناراحتیم و یا سوء برداشتی میشه از طریق pm اون رو برطرف کنیم ، تا چند ساعت دیگه اینجا میشه میدان جنگ های گلادیاتوری و مستمعین بی سوادی مثل من هر چند وقت یکبار که منبر خوبی پیدا میکنن سرشون بی کلاه می مونه :angry:

دیدگاه

دوست عزیز برای این منفی نگری شما متاسفم :sad: . من اگه گفتم قطعات رو از کجا بخریم واسه این بود که این اقلام رو از هر جایی نمیشه خرید. میشه؟؟ همه فروشگاه ها لامپهای مورد نیاز رو دارند؟؟
                        نمیدونم تا کی میخواهید در کف یک آمپ امپ که من در موردش تحقیق میکردم بمونید. اون هم به درد خیلی ها خورد . من همونجا با opa27 آشنا شدم. پس این سایت به چه دردی میخوره ؟ قراره سوال کنیم تا یاد بگیریم.راه های اشتباه دیگران را نرویم و در وقت صرفه جویی کنیم و از دانش و تجربیات دیگران استفاده کنیم.بله رشته ام الکترونیک نیست ولی تا به حال بیش از 100 پروژه ریزودرشت برای مهندسانی که فقط مدرک گرفتند انجام دادم. خوشبختانه بچه های اینجا همه با سوادند. تجربه بزرگترین معلم است دوست من.
                        نکنه شما فکر میکنید تنها کسی هستید که آمپ لامپی میسازه؟؟؟ به شرکت چنگ بروید محصولات 50 سال پیش رو میبینید. وقتی که من در این دنیا نبودم. شمارو نمیدونم.آنچه میدانم اینه که تمام آن آمپها کار بچه های ایرانی بوده.
                        نه من و نه شما هیچ یک توان طراحی جز به جز یک آمپ را نداریم و منبعی که داریم همین نت است.
                        وقتی کسی مثل آقا شهریار که ید طولایی در الکترونیک دارند و تمام پاسخهاشون تخصصی بوده در این پست http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=17641.0 ساخت تیتان2000 را یک زور آزمایی مردونه میدانند یقین بدانید که کار هر بز نیست خرمن کوفتن گاو نر میخواهد و مرد کهن. من قبول دارم که توی این سایت کسی جز شما آمپ لامپی نساخته یا اگرم ساخته من بی خبرم. ولی کدام یک از این بچه ها پاشون رو از stk فراتر گزاشتند؟؟ نهایتاً در آمپهای معمولی بوده نه بیشتر.
                        حتی یادمه دوستی متعجب بود که چطور میشه با ماسفت آمپلی بست. شما به دنبال چه هستید من نمیدانم. من واقعاً دوست دارم که یک آمپ لامپی بسازم چون از باطن صدای اون گاهم. اما در زمینه حرفه ای من به کار نمیاد.
                        اشکالی نداره گیتاریست ها آمپلی میخواهند شما بسازید. مداحان و ارکستر ها هم آمپلی میخواهند ما میسازیم. گمون نکنم جای هم رو تنگ کرده باشیم که شما جبهه گرفتید.قرار شد شما کار خودتان را بکنید و من هم ابراز خرسندی کردم. و دوست دارم ساخت آمپ لامپی را هم یاد بگیرم. من میکرو هم کمی بلدم الانم دارم سعی میکنم وارد سوئیچینگ بشم. توی این دورو زمونه چار فرانسه بهتر از یه چار تخصصی است رفیق. همه اینها که گفتم تضادی با هم نداره که. چه اشکالی داره آدم از هر چیزی سر رشته داشته باشه. شما میتونی؟ شما بیا آمپهای محرم رو بساز. چه اشکالی داره؟ ازشما که به اصالت صدا پای بند هستید بعیده که به اصالت آداب ایرانی پای بند نباشید. مگر ما برای تحسین شدن اینجا میاییم؟؟ من مثل بعضی ها نیستم که یک مطلب راکه میتوان تمام آن را در یک پست ولو طولانی نوشت در چندین پست متوالی بنویسم تا مثلاً ستاره هایم بیشتر شود و یاکسی به به و چه چه کند. حال شما بگذارید به حساب هوشتان.اینجا یک محیط مجازی برای تحصیل علم است و هیچ ارزش دیگری ندارد.
                        من نمیدانم شما چرا از من دلخوری در حالی که در دو زمینه متفاوت فعالیت میکنیم. در ضمن محض اطلاع میگم . خیلی از همین آمپهای محرم هم ها فای هستند. های فای را با های اند اشتباه نگیرید.!!!

دیدگاه

سلام،ولوم ضبط ماشین(پراید 132)خراب شده،صدا رو کم نمیکنه،فقط زیاد میشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X