اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

موازی بستن باندها بجای بالا بردن ولتاژ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

موازی بستن باندها بجای بالا بردن ولتاژ

:nice:

بازم به عقل ناقص من یه چیزی رسیده ببینم درسته؟

ما برای اعمال وات مورد نظر روی باند باید ولتاژ رو بالا ببریم درسته؟

خوب چرا 2 تا باند موازی نیمکینم؟ اینطوری نصف ولتاژ برای همون مقدار وات لازمه!

میدونید من حوصله طراحی منبع تغذیه رو ندارم چون تو ماشین هم میخام استفاده کنم از همین ای سی های TDA که معمولا تک تغذیه ای مناسب هم داره
    فکر کنم این کار بهتر با همون 13-14 ولت ماشین میشه تا 100 وات روی باند ها قدرت وارد کرد! یعنی 2 تا 50 وات که خیلی هم زیاده کر میشیم خوبه :nice:

نظرتون چیه؟
    شایدم من دوباره چرت گفتم!؟ :icon_razz:

پاسخ : موازی بستن بانها بجای بالا بردن ولتاژ

وات خروجی برایندی است از ولتاژ و جریان که طبقات تقویت صوت را بر همین اساس طراحی میکنند یعنی میزان ولتاژ و جریان ورودی که معملا خیلی کم و در حد میلی هست و ولتاژ و جریان خروجی که حاصلضرب ایندو همان وات معروف آمپلیفایرها هست.پس برای افزایش قدرت خروجی باید طبقات تقویت رو زیاد کرد نه ولتاژ.ضمنا سری و موازی کردن باندها بدلیل امپدانس اونها و تطبیق امپدانسی با طبقه خروجی آمپلیفایر بدون محاسبه نه تنها کیفیت رو بالا نمیبره بلکه بعلت عدم تطبیق امپدانسی باعث ایجاد اعوجاج و کاهش قدرت خروجی میشه.

دیدگاه

پاسخ : موازی بستن بانها بجای بالا بردن ولتاژ

نوشته اصلی توسط behrouz_t
      وات خروجی برایندی است از ولتاژ و جریان که طبقات تقویت صوت را بر همین اساس طراحی میکنند یعنی میزان ولتاژ و جریان ورودی که معملا خیلی کم و در حد میلی هست و ولتاژ و جریان خروجی که حاصلضرب ایندو همان وات معروف آمپلیفایرها هست.پس برای افزایش قدرت خروجی باید طبقات تقویت رو زیاد کرد نه ولتاژ.ضمنا سری و موازی کردن باندها بدلیل امپدانس اونها و تطبیق امپدانسی با طبقه خروجی آمپلیفایر بدون محاسبه نه تنها کیفیت رو بالا نمیبره بلکه بعلت عدم تطبیق امپدانسی باعث ایجاد اعوجاج و کاهش قدرت خروجی میشه.
      من وقتی دیدم یه ای سی TDA با ولتاژ +44 ولت کار میکنه به این نتیجع رسیدم خوب اگه 12 ولت بهش بدیم مسلاما" وات خروجی کم میشه این درست نیست؟

دیدگاه

پاسخ : موازی بستن باندها بجای بالا بردن ولتاژ

آیسی های tda انواع گوناگونی دارند مسلما اگر ولتاژ آیسی شما 44 ولت است نه تنها با 12 ولت وات خروجی کم نمیشه بلکه ممکنه اصلا کار نکنه که این به حداقل وحداکثر ولتاژ کاری آیسی بستگی داره.شما اگر یک تقویت کننده استریو 12 ولت استفاده کنید که بتواند روی هر کانال وات مورد نظر را بده با دو باند به حداکثر کیفیت دست پیدا میکنید البته باید امپدانس خروجیش با امپدانس باندها مساوی باشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
          :nice:

بازم به عقل ناقص من یه چیزی رسیده ببینم درسته؟

ما برای اعمال وات مورد نظر روی باند باید ولتاژ رو بالا ببریم درسته؟

خوب چرا 2 تا باند موازی نیمکینم؟ اینطوری نصف ولتاژ برای همون مقدار وات لازمه!

میدونید من حوصله طراحی منبع تغذیه رو ندارم چون تو ماشین هم میخام استفاده کنم از همین ای سی های TDA که معمولا تک تغذیه ای مناسب هم داره
          فکر کنم این کار بهتر با همون 13-14 ولت ماشین میشه تا 100 وات روی باند ها قدرت وارد کرد! یعنی 2 تا 50 وات که خیلی هم زیاده کر میشیم خوبه :nice:

نظرتون چیه؟
          شایدم من دوباره چرت گفتم!؟ :icon_razz:
          باید عناصر ایجاد توان در خروجی بتوانند در صورت کاهش مقاومت خروجی /جریان لازم را از خود عبور دهند .البته برای دریافت توان بالاتر همیشه رو به مقاومتهای کمتر می اورند .
          ایده ایجاد توانهای بزرگ با استفاده از باطری اتومبیل عملا با تبدیل ولتاژ باطری به مقادیر بالا انجام می شود .با نمایش شکل موج دو سر بلندگو متوجه می شوید با گسترش ولوم دامنه ولتاز سیگنال بالا می رود .چنانچه منظور شما ساخت تقویت کننده پرقدرت است بهتر است با واقع بینیس سراغ نقشه هایی بروید که با ولتاژ بالاتر کار می کنند .و منبع تغذیه مناسب هم استفاده کرد . وا ین وابستگی به ولتاژ باطری بتریج از شما دور می گردد .
          بنده که با ولتاژ های بالاتر کار می کنم و بزودی پروژه ساخت یک تقویت کننده با ولتاژ 1000 ولت را شروع می کنم .البته جریان کم و حدود 50 میلی امپر است .نتیجه مورد نظر من 20 وات است .پس من هم به دنبال توان نبودم !!!حقیقت داستان این است یکی از دوستان که متخصص بلند گو است این پروژه را هدایت می کند .

دیدگاه

اگر توان ورودی دو برابر بشود . خروجی 3 دسیبل افزایش میابد.

اگر توان ثابت باشد و یکی به تعداد Load خروجی اضافه شود(یا همون Cone Area یا اگر 8 اینچی هست بشه 2 تا 8 اینچی) صدا 3 دیبل افزایش میابد.

اگر جفتش با هم باشه میشه 6 دسیبل.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X