سلام، کسی هست به من یه مدار آژیر 12 ولت معرفی کنه؟ میخوام یه توانی در حدود 6 تا 12 وات هم داشته باشه!
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
مدار آژیر
Collapse
X
-
پاسخ : مدار آژیر
این رو من خیلی قبل طراحی کردم (البته چون برای خودم بود و عجله ای بود شلوغه ببخشید که مرتبش نکردم) :biggrin: :biggrin: :icon_razz:
pcb رو هم دارم
آخر خوش صدایی و بلندی صداست :evil: :evil:
نمیدونم چند واته ولی عمرا بتونی 15 ثانیه صداش رو تحمل کنید :twisted:
اگه خواستین یه جایی برای پ لود بگید تا براتون پ کنم :job:
پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری
دیدگاه
-
قرار شد یک جایی برای پ لود معرفی کنید!!!!
اگه عکسش کافیه که عکسشو بزارم؟؟؟؟؟؟پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری
دیدگاه
-
سلام ببخشید که دیر شد
اینم pcb
http://www.4shared.com/file/171172277/6ef8a6ca/AGHIR.html
درضمن اگه منظورتون از پیزو همون بلنگو هاییه که ساعت مچی ها دارند که نه این مدار رو نمیشه به اونها وصل کرد
بهترین بلندگو برای این آژیر بلندگو شیپوریهپروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری
دیدگاه
-
اسمش که فکر کنم همونه
این بلنگو ها با ولتاژهای بالا و فراکانسهای بالا کار میکنند
برای همینه که سر راهشون چک میزارن
اگر میخواین برای آژیر استفاده کنید که از همون ها آمدش با قیمت تقریبا 2 هزار تومن توی دزدگیر فروشیها به همان نام پیزو میفروشن
که صدای خیلی خفنی هم دارهپروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری
دیدگاه
دیدگاه