اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آی سی های TDA

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آی سی های TDA

سلام
    بچه ها من یه آی سی TDA8571 تهیه کردم که طبق دیتاشیتش یه آی سی با 4 تا خروجی 40وات است کسی از دوستان است که با TDA بصورت حرفه ای کار کرده باشه؟
    آخه بعد از وصل آی سی خیلی زود داغ میشه این مشکل رو فکر میکنم همشون دارن چون یه 1557 رو هم وقتی راه می انداختم این مشکل رو داشت...
    نقشه کامل و حرفه ای کسی سراغ داره بغیر از مال دیتا شیت؟
    یه سئوال دیگه اینکه وقتی ورودی رو زیاد میکنم تا یه جایی صدا خوبه بعد از کیفیت میوفته چطور این مشکل رو حل کنم؟
    یا علی

پاسخ : آی سی های TDA

سلام
    داخل این آی سیها از مدار بریج استفاده شده و گرمای شدیدی تولید میکنند که طبیعی است. باید از هیت سینگ مناسب و قدرتمندی برای اونها استفاده کنید و گرنه بیشتر از 2 تا 3 دقیقه دوام نمیارند و میسوزند.
    در مورد خرابی صدا در ولوم بالا هم بستگی به توان تغذیه و بلندگوها و بویژه امپدانس اونها و همچنین نوع پری که استفاده میکنید داره. اما آنچه مسلم است اینه که این آی سی ها کیفیت صدای فوق العاده ای ندارند و اکثراً از کلاس B هستند و با توجه به ولتاژ کاریشون نمیشه خیلی از اونها توقع داشت.
    از نظر نقشه هم تقریباً بهترین مدار همون دیتاشیت اونهاست. من الان 5 ساله که 1557 رو استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم نداشتم و همون مدار دیتاشیت رو بستم.
    خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

سلام
      و تشکر
      من برا راه اندازی این TDA از پری استفاده نمی کنم...
      حتما مشکل از اونجا ناشی میشه درسته ...
      میشه مدار پری که خودتون استفاده می کنید رو پلود کنید با تشکر

دیدگاه

ببخشید این ای سی TDA رو از کجا گیر اوردی؟ من بیشتر از 18 واتشو ندیدم!

بدشم پری چیه!؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
          بدشم پری چیه!؟
          پری امپلی فایر

به زبان ساده تر یک امپلی فایر (معمولا کلاس A) که کار پیش تقویت را انجام میدهد با ضریب تقویت بالا اما قدرت کم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X