اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یه سوال در مورد مچ کردن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

یه سوال در مورد مچ کردن

با سلام تا العان حدود 3 4 تا تایپیک زدم هیچکی جواب درست و حسابی نداده....همه سوال رو با سوال جواب میدن........
    یه آم÷لی دارم به کامپیوتر وصله ......میخوام یه کاری کنم که وقتی صداشو زیاد میکنم صدا خراب نشه
    تایپیکی که در این مورد بود رو کامل خوندم ولی هیچی نفهمیدم همش بی راه بود یا خیلی تخصصی اگه امضای من رو ببینید :من حرفه ای نیستم.......
    پس خواهشن خیلی ساده توضضیح بدید...ممنون در ضمن تن کنترول هم دارم
    در آغاز هیچ نبود، کلمه بود و آن کلمه خدا بود.
    و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
    و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد

پاسخ : یه سوال در مورد مچ کردن

اگر منظورتون اشباع شدن هست بایستی دامنه ولتاژ تغذیه امپلی فایر زیاد بشه. اما در مورد اعوجاج نظر دادن سخته.
    دلا یاران سه قسمند ار بدانی
    زبانی اند و نانی اند و جانی
    به نانی نان بده از در برانش
    محبت کن به یاران زبانی
    و لیکن یار جانی را به دست آر
    به جانش جان بده تا می توانی

دیدگاه

این کار عملاً غیر ممکن است. اسپیکری که شما دارید یونیورسال است. یعنی برای مصارف عمومی ساخته شده . چون افراد مختلفی اینها رو میخرند و طبیعتاً با کامپیوترهای مختلف با کارت صوتهای مختلفی قراره کار کنه . توان خروجی کارت صوتها با هم متفاوت است. از طرفی کیفیت آنچه شما به اون گوش میدید حالا آهنگ یا هر چیز دیگه متغییر است پس اسپیکر باید توان پاسخ گویی به این همه تنوع رو داشته باشه.
      یک مثال: شما ولوم اسپیکر رو تا آخر باز کنید و یک موسیقی با کیفیت رو گوش کنید . طبیعتاً صدا خراب میشه. حالا با همون شرایط یک موسیقی با کیفیت خیلی پایین رو گوش کنید . صدا خراب نخواهد شد.
      علت این پدیده 3 چیز است.
      1 - تغذیه ضعیف و نا مناسب برای آمپلی
      2- آمپلیفایر کم قدرت که زود به اشباع میره و یا عدم استفاده از پری مناسب( اشباع یعنی آمپلی شما از اون به بعد توان تقویت نداره و عامیانه اش اینه که قاطی میکنه و دیگه کنترلی روی خروجی نداره )
      3- استفاده از بلندگوی ضعیف در برابر آمپلی پر قدرت که این کمترین اثر رو داره
      حالا اگه شرکت سازنده اون رو طوری تنظیم کنه که با بهترین کیفیت ورودی صدا رو خراب نکنه اون موقع در زمانی که شما یک موسیقی با کیفیت متوسط یا پایین رو گوش میکنید صدایی به مراتب ضعیفتر دارید . حتی اگه تمام ولومها رو تا آخر باز کنید.
      اون وقت میگید این اسپیکر قدرتش خیلی کمه غافل از این که کیفیت صدای ورودی اون کم شده.

خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

من آمپلی ماشین دارم Model : pioneer GM-4
        در آغاز هیچ نبود، کلمه بود و آن کلمه خدا بود.
        و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
        و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X