با سلام به همه ی دوستان از شما تقاضا دارم اگر کسی مدار ساب وفر پرقدرت داره مدارشو برای من قرار بده :applause:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
مدار ساب وفر قوی
Collapse
X
-
پاسخ : مدار ساب وفر قوی
ساب ووفر مدار نداره .
برای اینکار شما یک فیلتر پایین گذر 30 تا 150 هرتز و یک آمپلیفایر لازم دارید. حالا شما کدوم رو لازم دارید؟؟ با چه توانی؟؟ برای چه مصرفی؟؟ چه ولتاژی؟؟؟خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت
با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا
-
نوشته اصلی توسط ashkساب ووفر مدار نداره .
برای اینکار شما یک فیلتر پایین گذر 30 تا 150 هرتز و یک آمپلیفایر لازم دارید. حالا شما کدوم رو لازم دارید؟؟ با چه توانی؟؟ برای چه مصرفی؟؟ چه ولتاژی؟؟؟
http://www.circuitstoday.com/100-watt-sub-woofer-amplifierنیازو تو خودم کشتم که هرگز تا نشه پشتم زدم بر چهره ام سیلی که هرگز وا نشه مشتم
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط etgpspدوست عزیز به احتمال زیاد طراح فراموش کرده یک خازن در حد زیر 10 میکرو بصورت سری با بلندگو قرار دهد زیرا شما در خروجی دی سی و ای سی دارید و دی سی باعث سوختن ان میشود و خازن ان را بلوکه میکند.
دیدگاه
-
سلام.
همانطور که دوستمون فرمودند آمپلیفایرهایی که با تغذیه متقارن کار میکنند در خروجی خازن ندارند و وجود خازن حتی مشکل ساز هم میشه. اگر خازن هم میخواست باید بالای 4700 میکرو می بود نه زیر 10 میکرو.
اگر واضح تر می فرمودید که بلندگو چطور سوخته بهتر میشد کمک کرد. آیا بلندگو زیر بار سوخته و یا اصلاً آمپلیفایر شما سالمه و کار میکنه و صداش در میاد ؟؟ یا اینکه تا آمپلیفایر رو روشن کردید و بدون اعمال ورودی بلندگو سوخت؟؟
اگر مورد دوم باشه که یک جای کار اشتباه شده و برق وارد بلندگو میشه و سریع اون رو میسوزونه و در این زمان شما صدای هوم شدید رو میشنوید ولی اگه مورد اول باشه دلایل مختلفی داره.
خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت
با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا
دیدگاه
-
با این اوصاف مشکل از آمپلیفایره. اگه مدار رو هنوز دارید این کار رو انجام بدید. بلندگو رو وصل کنید ولی قبل از اون ورودی آمپلی رو صفر کنید. یعنی مثبت و منفی ورودی آمپلی رو کاملاً به هم اتصال کوتاه کنید. سپس تغذیه رو وصل کنید. نتیجه رو بفرمائید تا ببینیم چی میشه. اگه همون مشکل قبلی رو داشتید سریعاً تغذیه رو قطع کنید. چون اون موقع معلوم میشه اشکال از آمپلیفایره. حالا ممکنه در pcb دچار اشتباه شده باشید و هم ممکن قطعه ای خراب باشه.خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت
دیدگاه
-
پس توی مدار مشکل داری. اولین کاری که میکنی اینه که کاملاً مطمئن بشی pcb رو درست کشیدی. احتمالاً جای کلکتور و امیتر ترانزیستوری اشتباه نشده؟؟ هم در مونتاژ هم در رسم مدار. لازمه که چندین بار چک کنید و با دقت و حوصله. این اتفاق زیاد میافته که یک اتصال فراموش بشه یا نباید باشه ولی هست یا خیلی پیش میاد که جای کلکتور و امیتر ترانزیستور با pcb نمیخونه.
اگه از این بابت مطمئن شدی باید ترانزیستورها رو از مدار خارج کنی و یکی یکی تست کنی ببینید سالمند یا نه. آیا تمام قطعات عیناً مثل مدار هستند یا نه؟
اگه همه چیز حل بود Q3 رو از مدار خارج کنید ببینید چی میشه. البته مدار قطعاً کار نمیکنه . اگه دیگه به قول خودتون وار وار نکرد با انگشت خیس محل کلکتور Q3 رو در مدار لمس کنید . دقت کنید آیا نویز خفیفی میشنوید یا نه. البته وجود مقاومت R6 به میزان 47 کیلو شک برانگیزه. این مقدار خیلی زیاده و احتمالاً باعث کاهش شفافیت بشه. ولی قدرت رو بالا میبره.
این آزمایشات رو انجام بدید تا ببینیم خدا چی میخواد. در ضمن میشه بگید منبع تغذیه تون چیه و با چه ولتاژ و توانی؟؟
خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت
دیدگاه
-
با سلام و خوش آمد گویی خدمت شما دوست عزیز.
فکر میکنم که به تغذیه مدار توجه نفرمودید. همانطور که در بالا گفتم مداراتی که با تغذیه متقارن کار میکنند خازن کوپلاژ ندارند. یعنی نباید داشته باشند. توی پست 800 وات هم فرمودید تصمیم به ساخت اون مدار رو دارید. اگه دقت کنید اونجا هم خازن کوپلاژ وجود نداره. و گرم کردن مدار و سوختن بلندگو هم ربطی به اون نداره. البته من نمیدونم دوستمون مشکلش حل شد یا نه. چون این پست یه کم قدیمیه و دیگه ادامه پیدا نکرده احتمالاً مشکل حل شده.خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت
دیدگاه
دیدگاه