این آمپلی که عکسش آواتورت هست چه طوریه خوبه بده .....
اگه ممکنه یرام مدارشو بزار
در آغاز هیچ نبود، کلمه بود و آن کلمه خدا بود.
و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد
این آمپلیفایر اسمش اینه که حد اکثر 200 وات توان داره ولی به نظر من با تغذیه حسابی بیشتر از 100- 120 وات نمیشه روش حساب کرد. صداش خیلی صافه و حساسیت بالایی داره ومهمترین حسنش سازگاری بالا با انواع بلندگوها و پری هاست.
و به این مفتیها سوختن تو کارش نیست. نقشه این رو که ندارم یعنی نمیدونم چیکارش کردم. الان PCB دارم ازش. چون این رو من سال 81 ساختم. ولی نقشه در این حد زیاد هست که توان بهتری هم داره. هم خودت میتونی پیدا کنی هم خواستی برات میزارم.
اگه تغذیه خواصی داری بگو تا طبق اون باشه. مثلاً ترانس 30-40 ولت دوبل داری؟؟ یا مثلاً45 ولت تک؟؟؟
خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت
با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا
راستش نمیدونم. قیمت ندارم و احتمالاً در شهر های مختلف متفاوت باشه. ولی فکر کنم باید بین 80 تا 100 تومن باشه. دقیق نمیدونم.
بله حق با شماست این EI ها دیگه باید منقرض بشن ولی چکار کنیم که جز این گیرمون نمیاد؟! منم به خاطر همین مسائل سعی دارم روی سوئیچینگ کار کنم که متاسفانه تا الان ناموفق بودم :sad:
تهران پاساژ فتوت مثل اینکه میپیچند. ولی منم شنیدم ندیدم. ولی ظاهراً گرونتر از EI در میاد.
با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا
و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد
با این ترانس فقط میتونی با آی سی های سری LA و TDA کار کنی . در مجموع با مدارات گسسته جواب نمیده. برای مدارات گسسته حداقل یه 60 ولت با همین آمپر میخوای.البته حداقل.
دیدگاه