اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در مورد ساخت آمپلی فایر 2*100 وات واقعی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک در مورد ساخت آمپلی فایر 2*100 وات واقعی

سلام...

دوستان عزیز اگه یادشون باشه من سال گذشته یک آمپلی فایر 100وات استریو گرفتم و از همون موقعه چهارتا باند ضبط صوت سونی بهش وصل کردم!

و یکساله که دارم بدونه مشکل استفاده می کنم!!! اما این سیستم بیس خوبی نداره و ولوم که میدم قدرت بالایی داره و صدا رو از روی کامپیوتر بالاتر از 50 نمیشه برد اما بیس مثل اسپیکر های کامپیوتر نداره!

می خواستم بدونم که چیکار میتونم بکنم که بیس قویتر بشه و دوتا از باندها که بزرگ هستن و مخصوص بیس هستند فقط بکوبه!

با تشکر!

اگه میشه راهنمایی کنید!

دیدگاه

برای کوبش باید هم بلندگو و هم جعبه مناسب استفاده کنید،احتمالا یکی از این دو تا رعایت نشده در ضمن راجع به آمپلیتون هم توضیح بدین،مثلا یا یه TDA 2005 میشه صدای زیر کافی گرفت اما برای راه انداختن ساب مناسب نیست... اگه بتونید عکسی از ساب و جعبش بزارین بهتر میشه راهنمایی کرد،یه نکتع دیگه هم عرض کنم اینکه شاید آمپلی مورد استفادتون کیفیت مناسب و پهنای باند مطلوبی نداره در نتیجه فرکانسهای بم رو به میزان کافی تقویت نمیکنه در نتیجه تو خروجی صدای بم زیادی نیست که ووفر بخواد اونو پخش کنه...
      رازی در کار نبود

دیدگاه

و نکته خیلی مهم مدار تن کنترل شماست. چی بستی؟؟
        خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

سلام با اجازه !!

فکر کنم یا از تون کنترل استفاده نکردی یا از تون کنترل خوبی استفاده نکردی !!

من خودم اینو زدم هر بلندگویی که به آمپلی میزنم باس خیلی عالی داره فقط تو خروجیه این تون کنترل از op amp استفاده کن تا صدا رو قوی تر کنه :

AV Maziton 100
          Render By Artlantis Studio
          [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

این بدرد میخوره یه راهنمایی کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X