اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با STK

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل با STK

من با این بردهای این شرکت زیاد کار کردم به خصوص همین برد STK4392 و تا حالا هم هیچ مشکلی نداشتم. فقط همیشه خازنهای خروجی رو عوض میکنم و خازن تغذیه مدار رو هم میزارم. که الان جاش روی مدار شما خالیه.
    من فکر میکنم شما مشکلت جای دیگه ای باشه. به مقاومتهای داخل مدار هم دست نزن.بایاس مدارت به هم میریزه. اون شرکت خودش تمام قطعات رو طبق دیتاشیت تنظیم کرده.قاعدتاً برد ایرادی نباید داشته باشه.
    برای اختلاف فاز 180 هم باید از پ امپ استفاده کنی. مدارش تو نت زیادی . بتونم برات میزارم ولی مشکلت با این چیزها حل نمیشه.
    اکثر آی سیهای STK در خروجی خازن دارند پس همه رو باید بریج کرد؟؟ مسلماً نه.
    یه مدار برات میزارم این رو بزار سر راه ورودیت.
    خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

این مدار برای اختلاف 180 درجه. خودم هم تستش کردم عالیه.

اینم مداری که گفته بودم:

R1-2= 47Kohms C1-11= 10uF 25V C8= 1.2nF 63V MKT
      R3-4-5-12-13= 10Kohms C2= 33pF ceramic C9-10= 100nF 63V MKT
      R6-7= 3.3Kohms C3= 2.2uF 63V MKT C12=47uF 25V
      R8-9= 1.8Kohms C4= 47nF 63V MKT RV1-2= 100Kohms Lin.
      R10= 270ohms C5-7= 4.7nF 63V MKT RV3= 470Kohms Lin.
      R11= 22Kohms C6= 22nF 63V MKT IC1= TL072, NE5532

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

به مقاومتهای داخل مدار هم دست نزن.بایاس مدارت به هم میریزه.
        اگه به مدار داخلی آی سی توجه کرده باشید بایاس مدار مستقل از مقدار مقاومت فیدبک است
        من هرچی گشتم مقاومت 12کیلو پیدا نکردم کجاست؟
        من نگفتم حتما" 12 کیلو هستند بلکه گفتم شاید ضمنا" بین پایه های (5-2 )و(14-11 ) هستند
        [move]

URMO LAKE IS [s]THIRSTY[/s] DEAD
        [/move]

دیدگاه

خازن تغذیه رو من بیرون گذاشتم 1000 میکرو هستش شما از چه خازنی استفاده کردی ؟ کلا قسمت تغذیه امپ شما چی کار کردی؟

خازن های خروجی رو چی جاش بزارم؟ شما از چی استفاده کردی؟

شما که تجربه بیشتری داری من چی کار کنم؟

شما اون مداری که گفتید رو تو ورودی گذاشتین بودین؟ برای چی هستش این مدار

من از همین شرکت 4192 رو که زده 200 وات هم کار کردم ولی هیچ مشکلی نداشت

دیدگاه

من خازن رو برای موزیک 4700 میکرو 35 ولت میزارم . تغذیه هم از پل دیودهای 35 آمپری فلزی استفاده میکردم. خازن تغذیه هم 4700 میکرو 63 ولت و ولتاژ DC هم حدود 45 تا 50 ولت در نظر میگرفتم. من بسته به نوع کاربرد از مدارات مختلفی استفاده کردم. این مدار یه تن کنترل ساده است که صدای زیر و بم رو کنترل میکنه. فقط باید یه ولوم برای کنترل صدا بهش اضافه کنی. این باعث تطبیق امپدانس میشه که نقش مهمی داره.

دیدگاه

ممنون

قیمت این خازنا رو حدودی میتونی بگید؟

این مداری که گذاشتین منو هستش برای استریو باید دو تا بسازم؟ اون وقت تن رو برای هر کانال باید جدا تنظیم کنم یکم بد نیست؟

از اپ امپ 741 میشه استفاده کرد؟

من الان تغذیم 28 ولت هستش که این 28 ولت تو صدای زیاد خودشو نشون میده که باعث کم اوردن امپ میشه درست یا مشکله دیگه ای هم داره؟

بنظرتون با تعویض خازن ها درست میشه؟منظورم خراب شدن صدا تو صدای کم هستش

دیدگاه

قیمت این خازنا رو حدودی میتونی بگید؟
                حداکثر دونه ای 300~400
                این مداری که گذاشتین منو هستش برای استریو باید دو تا بسازم؟ اون وقت تن رو برای هر کانال باید جدا تنظیم کنم یکم بد نیست؟
                آره باید دو تا باشه و درضمن اگه از ولوم های استریو استفاده کنی مشکلی نخواهی داشت من به نظرم حالت استریوی این مدار یا شبیهشو دارم اما باید تا فردا صبر کنی
                از اپ امپ 741 میشه استفاده کرد؟
                :surprised: :sad: :cry: شما کارت با یدونه TL084 یا دوتا NE5532 راه میفته از نوع خفن چون 741 اهل این حرفها نیست
                من الان تغذیم 28 ولت هستش که این 28 ولت تو صدای زیاد خودشو نشون میده که باعث کم اوردن امپ میشه درست یا مشکله دیگه ای هم داره؟
                طبق سفارش شرکت سازنده این آی سی با 36 ولت برای 4 اهم و 39 ولت برای 8 اهم بهترین نتیجه رو میده
                [move]

[/move]

دیدگاه

اینم دو تا مدار عالی برای این کار که اولی دارای پری+بالانس +اکولایزر ( همون تون کنترل ) 3 کاناله است و دومی علاوه بر اینها دارای 3 عدد کلید فشاری برای loudness+mute+low cut می باشد
                  اولی
                  http://www.2shared.com/file/12056216/14b80374/pre_mini.html
                  دومی
                  http://www.2shared.com/file/12056317/627d59d5/pretone_PA700.html
                  [move]

[/move]

دیدگاه

خازن هارو 4700 گزاشتم خیلی بهتر شد ولی بازم هست

تو بعضی فرکانسها صدا کمی می لرزه از چیه؟

می خوام یه ترتنس درست کنم خودم درست کنم ارزون تر میوفته یا اماه بخرم؟

کسی مطلبی برای ساخت ترانس داره بهم بده

دیدگاه

لرزش صدا ناشی از بالا بودن THD در خروجی است و اغلب در توان های بالا و واسه فرکانس های بالا پیش می آد
                      [move]

[/move]

دیدگاه

راه حل نداره؟!!!!

دیدگاه

راه حل اینه که استفاده از حداکثر توان آمپلی رو فراموش کنی
                          به عبارتی این مدار مناسب نیست به فکر یک مدار با کیفیت تر باش
                          [move]

[/move]

دیدگاه

البته در تائید صحبت دوست عزیزم آقای ذکری باید عرض کنم که از توان و به ویژه ولتاژ ترانس هم غافل نشید. چرا که تمام این مشکلات میتونه مربوط به تغذیه نامناسب باشه. قطعاً اگه از تغذیه مناسب استفاده کنید کیفیت به مراتب بهتر خواهد شد. ولی به طور کلی آی سیها THD بالاتری نسبت به مدارات گسسته دارند.

دیدگاه

برای من عجیبه که این پل دیودهای 35 امپری با 10 امپر هم داغ میکنند شدید ! البته شاید جنسش خوب نبوده..

دیدگاه

برای من عجیبه که این پل دیودهای 35 امپری با 10 امپر هم داغ میکنند شدید ! البته شاید جنسش خوب نبوده..
                                طبیعی هم هست چون اگه واسه هر دیود 0.7 افت داشته باشیم در 10 آمپر میشه 7 وات واسه هر کدوم و کلا" 28 وات واسه پکیج که توان کمی نیست و اگه یجوری دفع نشه میتونه به قطعه آسیب برسونه
                                [move]

[/move]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...