اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با STK

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل با STK

پس چرا من هیچ کدوم این مشکل ها رو ( خرابی صدا تو صدای کم و لرزش صدا ) با ای سی 4192 که با ترانس جفت 24 ولت 5 امپر راش انداختم نداشتم؟

1) یه امپلی با THD خوب باید مقداره THD چند باشه؟

2) من با همین برد می تونم از یه ای سی دیگه استفاده کنم؟

3) تو دیتا شیت یه چیزی زده با اسم Pin Compatibility این چیه؟ همون سوال دومم نمیشه؟

دیدگاه

حساسیت مدارات و نوع آیسیها با هم متفاوت است. البته من نمیدونم4192 چه ولتاژی لازم داره . باید دیتاشیتش رو دید. چیزی که من میدونم اینه که من با بردهای این شرکت خیلی کار کردم و کیفیت بدی نداره.هرچند از سر و ته کار میزنند ولی مداراتشون جواب میده و همین الان یه نمونه از همین 4392 داره کار اسپیکر کامپیوتر رو برای من انجام میده.
      در مورد THD باید زیر 1% باشه. هر چی کمتر بهتر. به عنوان مثال آخرین مداری که من ساختم THD=0.01% بود.
      اکثر آی سی های STK دارای مشبهات فراوانی هستند که در ولتاژ و توان با هم فرق دارند. که این از مزایای این سری است.
      خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

داره کار اسپیکر کامپیوتر رو برای من انجام میده.
        این امپ بی استفاده شده صداش خیلی خراب شده من برای اسپیکر می خام ولی اصلا بدرد نمی خوره خیلی داغونه حتی برای 1 ثانیه هم صداش صاف و تمیز نمیشه صدای امپ شما هم همین طوره ؟ شما از همین برد و از همین شرکت استفاده کردین؟ پتانسومتر تون لوگاریتمیه؟ من 50کیلو استفاده کردم مشکل داره؟

دیدگاه

این امپ بی استفاده شده صداش خیلی خراب شده من برای اسپیکر می خام ولی اصلا بدرد نمی خوره خیلی داغونه حتی برای 1 ثانیه هم صداش صاف و تمیز نمیشه صدای امپ شما هم همین طوره ؟ شما از همین برد و از همین شرکت استفاده کردین؟ پتانسومتر تون لوگاریتمیه؟ من 50کیلو استفاده کردم مشکل داره؟
          تا جایی که من اطلاع دارم و به گوش شنیده ام صدای این سری از آی سی ها خیلی هم بد نیست :agree: راستی واسه بلندگو از چی استفاده می کنی :question: آیا جعبه مناسبه ((اگر جعبه ای وجود داشته باشد ))
          طبقه ورودی هم خیلی مهمه ( عمل مچ انجام بشه ) سعی کن حداکثر ورودی رو به آمپلی اعمال نکنی (ولوم کارت صوت زیاد نباشه ) و .....تغذیه هم درست و حسابی باشه ( حداقل دوتاخازن 4700 میکرو بزار )
          البته ببخشید شما خیلی مشکل پسند تشریف دارید چون هیچگاه صدای فن کامپیوتر نزاشته که از صدای موزیک لذت ببرم ( آمپلی اسپیکر دست سازم stk4192 با 0.05 درصد اعوجاج در 10+10 وات )
          [move]

URMO LAKE IS [s]THIRSTY[/s] DEAD
          [/move]

دیدگاه

اینم نمونه صداش اونجا هایی که صدا خیلی خرابه صدای امپ رو کم کردم اونجاهایی هم که صدا بهتر شده صدا رو زیاد کردم ولی بازم داره ولی کم که نشون نمیده باید خودتون گوش کنید

صدای STK4192 رو شنیدم حرف نداره خیلی عالیه یکی از دوستام یه اسپیکر ساخته باهش واقعا عالیه این نمیدونم چرا این طوریه

آیا تغذیه میتونه این قدر تو صدا تاثیر بزاره؟ تغذیه من 28 ولت هستش

http://www.4shared.com/file/251905411/6d4085b7/Documents.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahidsport
              اینم نمونه صداش اونجا هایی که صدا خیلی خرابه صدای امپ رو کم کردم اونجاهایی هم که صدا بهتر شده صدا رو زیاد کردم ولی بازم داره ولی کم که نشون نمیده باید خودتون گوش کنید

صدای STK4192 رو شنیدم حرف نداره خیلی عالیه یکی از دوستام یه اسپیکر ساخته باهش واقعا عالیه این نمیدونم چرا این طوریه

آیا تغذیه میتونه این قدر تو صدا تاثیر بزاره؟ تغذیه من 28 ولت هستش

http://www.4shared.com/file/251905411/6d4085b7/Documents.html
              تغذیه مهم است اما مهمترین مسئله خود تراشه است که کیفیت نهائی به مدار داخلی آن تراشه بر میگردد ( یعنی بایاس مناسب طبقه ورودی + تعدد منابع جریان+ محاسبه دقیق برای قرار دادن در کلاس AB و...)
              [move]

[/move]

دیدگاه

با توجه به صدا این عیب یا از تغذیه است یا یکی از خازنها ایراد پیدا کرده. ولی این نوع صدای شکسته بیشتر مربوط به تغذیه است. هم کمی ولتاژ و هم اشتباه یک مقاومت در مدار در زمان مونتاژ میتونه باعث چنین مشکلی بشه. توصیه میکنم قطعات مدار رو با دیتاشیت آی سی مقایسه کن. اگر مغایرت زیادی ندیدی برو سراغ تغذیه.
                راستی صدا رو چطوری ضبط کردی؟؟ کیفیت ضبط خوبی داشت!!

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

vahidsport یه سوال؟؟؟ آمپلی در حداکثر قدرت کار می کنه یا نه
                  البته ابتدا"به نظرم اومد تریبل مدار خیلی زیاده و باعث شکستگی صدا شده اما بعدا" پی بردم که این همون THD خودمونه که تو فرکانس بالا خودشو آفتابی می کنه ( حداقل 3 درصد)
                  [move]

[/move]

دیدگاه

با توجه به صدا این عیب یا از تغذیه است یا یکی از خازنها ایراد پیدا کرده. ولی این نوع صدای شکسته بیشتر مربوط به تغذیه است. هم کمی ولتاژ و هم اشتباه یک مقاومت در مدار در زمان مونتاژ میتونه باعث چنین مشکلی بشه. توصیه میکنم قطعات مدار رو با دیتاشیت آی سی مقایسه کن. اگر مغایرت زیادی ندیدی برو سراغ تغذیه.
                    اگه شما دقیقا از همین بردی که من خریدم استفاده کرده باشین به عنوان اسپیکر قطعات مشکل نداره و مشکل احتمال زیاد همون تغذیه باشه من خازن های خروجی رو هم عوض کردم 4700 35 ولت گزاشتم کمی بهتر شد و قتی که برق امپ رو در حال کار قطع میکنم و ولتاژ امپ یواش یواش کم میشه صدای امپ یه چیز شبیه به همین مشکل میشه رو این حساب من میگم به خاطر تغذیه هست همون طور که شما گفتید
                    این نمونه صدا که گزاشتم صدا تا نصف یا کمتر می بردم فکر نمیکنم این مشکل مربوط به THD باشه چون THD فقط یرای فرکانس های بالاست درحالی که من صدا رو کم میکنم صدا خراب میشه و تمامی فرکانس ها حتی فرکانس صدای انسان هم خراب میشه خودتون شنیدید

راستی صدا رو چطوری ضبط کردی؟؟ کیفیت ضبط خوبی داشت!!
                    من با موبایل ضبط کردم چون کیفیت صدای فیلمی که ضبط میکرد بالابود اول فیلم گرفتم بعد صدا رو جدا کردم کیفیت رو اوردم پایین و بعد اپلود کردم ، کیفیت اصلی از این بالاتر بود

دیدگاه

ولتاژی که به پای آی سی میره چقدره؟؟؟؟

دیدگاه

کدوم پایه؟

دیدگاه

منظورم تغذیه است دیگه. تغذیه DC شما زیر بار چند ولته.؟؟

دیدگاه

امروز با همون ترانسی که 29 ولت DC گرفته بودم رو باهاش 53 ولت DC گرفتم به امپ دادم صداش کلا عوض شدمخصوصا تو صدای زیاد فوقلعاده شد صداش اصلا نمیلرزید و خیلی صاف شد ولی بازم تو صدای خیلی کم صداش خراب میشه ولی خیلی خیلی بهتر از قبل شده تقریبا قابله قبول در ضمن برای DC کردن از پل دیود 6 امپری با خازن 3300 50 ولت اسفاده کردم

ولتاژی که زیر بار روی امپ میفته کمه کمه کمش دیگه الان 40 ولت هست معمولا بیشتر از 40 ولت

فقط نمیدونم چرا مشکلش تو صدای کم کاملا از بین نرفته به ترانس مربوط میشه؟ من این ترانس رو از روی یه ریسیور قدیمی باز کردم که سه تا ولتاژ داره 22 و 15 و 9 ولت که با جمع کردم ولتاژ 22 و 15 و DC کردنشون ولتاژ رسیده به 53 ولت

از وقتی که خازن های خروجی رو عوض کردم و 4700 گذاشتم نویزی که وقتی ورودی نمیدم یکم زیاد شده می گید چی کارش کنم؟
                            برای کم و زیاد کردم صدا بهتر از چه نوع پتانسومتری استفاده کنم؟

اینم یه عکس از ترانس

دیدگاه

فکر کنم شما از منفی 15 ولت و مثبت 22 ولت استفاده کردی. در واقع گراند واقعی نداری. البته باز هم باید درست کار کنه.
                              ولی ممکنه مشکل از تغذیه باشه. بهترین پتانسیومتر هم همین ولومهای معمولی است . من 50 کیلو میزارم. البته قطعاً باید یه مقاومت مناسب هم در کنارش استفاده کنی.
                              یه 2.2 کیلو بین ورودی و گراند قرار بده ببین بهتر نمیشه.

دیدگاه

واقعا ممنون ....

من این کار رو کردم هر کدوم از ولتاژ ها ی 22 و 15 دوتا سیم دارن من یکی از سیم های هر دو ولتاژ رو بهم چسبوندم و اون دو تا سیم باقی مونده رو دادم به یک سوساز که ولتاژ DC ش 53 ولت شد

اینم عکسش ولی فکر میکنم درست باشه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X