اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برادر ashk به دادم برس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برادر ashk به دادم برس

اول بگم....خیلی خیلی ممنون از اینکه اینقدر با حوصله تایپیک ها رو دونبال میکنی

در اسپیکر عمل مچ شدن با کارت صوت انجام شده یعنی چی.....

اونم به ساب دادم....(گفتیم کم سواد نه اینقدر)
    ولوم هم حالت معمولی با یه ولوم استریو 50k پایه وسط گراند... اون دوتای دیگه خود ورودی

به چند تا از سوالام جواب ندادید....

-پری چیست؟

اون پستم که توش لینک کراس اور گذاشتم یه نیگا بنداز....
    در آغاز هیچ نبود، کلمه بود و آن کلمه خدا بود.
    و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
    و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد

دیدگاه

در اسپیکر عمل مچ شدن با کارت صوت انجام شده یعنی چی.....
      یعنی طبقه ورودی طوری طراحی شده که واسه حداکثر صدای خروجی کارت صوت ( حدود 0 db ) کیفیت از دست نره
      ولوم هم حالت معمولی با یه ولوم استریو 50k پایه وسطگراند ...
      :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
      -پری چیست؟
      پری مابین منبع صوت و تقویت کننده قدرت قرار دارد و به منظور مچ کردن به کار می رود( تقویت اولیه+تطبیق امپدانس)
      [move]

URMO LAKE IS [s]THIRSTY[/s] DEAD
      [/move]

دیدگاه

یعنی طبقه ورودی طوری طراحی شده که واسه حداکثر صدای خروجی کارت صوت ( حدود 0 db ) کیفیت از دست نره!!!!!

میشه واضح تر بگید چعنی چی
        منم میتونم این کار رو انجام بدم......؟؟؟؟؟

در مورد پری هم اگه کارش مچ کردن هست ما یدونه پری بندازیم دیگه حله.... یا نه صدا درست میشه؟؟؟؟
        و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
        و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد

دیدگاه

ببین هر آمپلی یک مشخصه ورودی دارد که مهمترین آن حداکثر دامنه صدای ورودی است مثلا" برای یک آمپلی 100وات 0.707 ولت موثر است یعنی با اعمال این دامنه به ورودی حداکثر توان رو در خروجی داریم پس اگه دامنه ورودی از این حد بالاتر رود اصطلاحا" می گوئیم آمپلی خفه شده ( همان CLIP ) و در نتیجه خروجی دارای اعوجاج خواهد شد
          کار مدار مچینگ اینه که سیگنال صوت ورودی رو در این حد محدود کند ( گاها" با تقویت و گاها" با تضعیف )
          پری همان طور که از اسمش پیداست کارش تقویت اولیه است و در طبقه ورودی سیستم صوتی قرار دارد ( سیگنال دریافتی از میکروفن یا دیگر ادوات صوتی رو تا رسیدن به 0dB را تقویت می کند )
          راستی میزان حجم صوت بر حسب dB است که مبناء آن 0dB است و مقدار آن به صورت زیر تعریف می شود
          0 دسی بل برابر است با تلف شدن 1 میلی وات توان بر روی مقاومت 600 اهم است ( معادل 0.707 ولت موثر بر مقاومت 600 اهم )
          امیدوارم منظور رسیده باشد
          [move]

[/move]

دیدگاه

قبل از هر چیزی ولوم رو درست کن . اشتباه بستی. یکی از پایه های کناری گراند. پایه وسط خروجی که به ورودی آمپلی وصل میشه و سر دیگه کناری به خروجی فیلتر وصل میشه.
            خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

سلام اشک خان راستی اون آمپلی 800 واتی رو راه انداختی ؟تغذیشو چیکار کردی
              ترانس چقدر مایش بود چون من دیروز یدونه ترانس سفارشی رو قیمت کردم حدود 60 تومن در اومد (دوبل 70 ولت 10 آمپر ) که حدودا" 25 کیلو وزنش میشد من با شنیدن این به سوی سویچینگ پابه فرار گذاشتم
              [move]

[/move]

دیدگاه

خوب این مچینگ رو منم میتونم بسازم.....؟؟؟؟؟

چی میخواد؟؟؟
                در مورد اون ولوم هم درست شد.... :agree:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدباقر ذکری
                  سلام اشک خان راستی اون آمپلی 800 واتی رو راه انداختی ؟تغذیشو چیکار کردی
                  ترانس چقدر مایش بود چون من دیروز یدونه ترانس سفارشی رو قیمت کردم حدود 60 تومن در اومد (دوبل 70 ولت 10 آمپر ) که حدودا" 25 کیلو وزنش میشد من با شنیدن این به سوی سویچینگ پابه فرار گذاشتم
                  بله . الان هم داره کار میکنه. هر روز 4-5 ساعتی با یه ساب داره کار میکنه. مشکلی نداره. در اولین فرصت یه تست قدرتی هم ازش میگیرم. راستش من یه ترانس 70 دوبل آماده از قبل داشتم. از یه ترانس پیچ خریدم 12 تومن البته پارسال و دست دوم بود. فکر کنم هر سر 3 آمپر رو بده. البته برای تست قدرتی به بیش از این حرفها احتیاج داره ولی برای تستهای ابتدایی کافیه. منم خیلی دوست دارم یه منبع سوئیچینگ براش بسازم ولی نمیدونم از پسش برمیام یا نه. سواد من توی الکترونیک نهضتی است و سوئیچینگ اطلاعات بالایی لازم داره.اگه شما موفق شدی ما رو هم دریاب. :redface:

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

ماشاا... شکسته نفسی می فرمائید
                    سویچینگ اینقدر ها هم سخت نیست مشکل ما تو ایران اینه که فوت و فن ساخت این جور مدارات مثل پروژه منتهن سری است و عزیزان نم پس نمیدند و مارو مجبور میکنند که بگیم ما بیسوادیم و برعکس در کشور های خارجی که کافر هم هستند نه تنها فوت و فن رو یاد میدند بلکه زحمت طراحی رو هم میکشند :arrow:
                    همه اینها باعث میشند که ما بگیم
                    [glow=red,2,300]کس نخورد پشت من جز ناخن انگشت من[/glow]
                    انشاء ا... یکم که را افتادم شما رو اونود ماخ ( فراموش ) نمیکنم :bye
                    [move]

[/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط DR.Lizard
                      خوب این مچینگ رو منم میتونم بسازم.....؟؟؟؟؟

چی میخواد؟؟؟
                      در مورد اون ولوم هم درست شد.... :agree:
                      من منتظرم ها...... پس این جواب ما کو...... :angry: :angry:

دیدگاه

راستش ساختنی نیست. مدار خواصی هم نداره. تجربه و دانش و حوصله فراوان لازم داره و البته امکانات که طبق معمول... :sad:
                        در واقع باید طوری عمل کنی که مجموع مدارت از فیلتر و پری گرفته تا بلندگو با هم یه جورایی ست بشن و به بهترین حالت ممکن برسند. که خوب تجربه زیادی لازم داره.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X