اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلی فایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر

به صحت و سلامت Q5 مطمئن هستی؟؟
    R15-R16_R20 رو چک کن درست قرار دادی؟؟ اشتباهی نداشتی؟؟
    جهت قرار گرفتن LED رو هم چک کن.یه بار بر عکسش کن ببین چی میشه.
    در تمام مدت هم که داری روش کار میکنی توی مسیر تغذیه حتماً از فیوز استفاده کن تا خسارت نبینی.
    خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

درست شد..ولی الان کار نمیکنه.....Q12 Q13...خیلی داغ میکنه.........صدا خیلی بد بیرون میاد.....در ضمن به محض اینکه فیوض میزارم میسوزه........
      اتصالی هم نداره....... oo:
      در آغاز هیچ نبود، کلمه بود و آن کلمه خدا بود.
      و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
      و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد

دیدگاه

سلام دوستان
        خوشحال شدم بیشتر با همگی آشنا شم
        من تازگی به عضویت انجمن های شما دراومدم
        تو الکترونیک کمکی بخاین یا همکاری پایه ام
        راستی دوستان شما با آمپلی های ماسفت تتا چه اندازه کار کرده اید
        من مدتیه روی این ماسفت ها کار میکنم اگه شما هم مایل باشین بیشتر درموردشون صحبت کنید تا من هم رشته کلام دستم بیاد
        درضمن مداراتی که دوستان میسازن رو لینک کنید بزارین تا همه بهر ه ببرن
        اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن
        X : کار وتفکر Y: تفریح Z : حرف بیهوده،خواب و پرخوری تعریف شده است.
        http://s1.picofile.com/sasanscience/Pictures/SIGlogo.gif

دیدگاه

سلام برو بچ همین الان از مرخصی اومدم...جواب پست من رو ندادید........ :wow:
          در آغاز هیچ نبود، کلمه بود و آن کلمه خدا بود.
          و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
          و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد

دیدگاه

دکتر خان بابا مارو کشتی با این کراس؟!!
            حالا یکی بگه یه مدار توپ ترجیحا ماسفت یا ترانزیستور با تغذیه 70 دوبل بهترین چیزی که گیر میاد چند واته؟ یه مدار واسم بزارین که لنگم
            اقا اشک کجایی بابا تالار ول مونده
            خوب یکی جواب بده دیگه
            اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن

دیدگاه

این فیبر مدار چاپی پروژه تقویت کننده حرفه ای با ماس فت است .با حجمی کم یک صدای باور نکردنی خواهد داشت . :applause:

تصویر مونتاژ شده ان .

با نگاهی به نقشه فنی ان در می یابید که کاملا در انتخاب المانها دقت به خرج داده .یک کار کلاسیک و ماندگار . :agree:
              این تقویت کننده با بار 8 اهم کار می کند و از تکنیک dual-bootstrapاستفاده کرده است .60 وات صدا در یک مدار کمپکت و جدید .همیشه کاری را انجام دهید که یک قدم رو به جلو محسوب شود .خاصیت فروم فنی به پویا بودن و عرضه تکنیکهای روز است .البته ممکن است المانها قدیمی باشند ولی کاربرد ارتقا پیدا کرده .در ساخت تقویت کننده ...تنها یک بیس تکنیکالی قوی مطرح نمی باشد و بدران یک نوع هنر گرفتن صدا از قطعات وجود دارد .چیزی که با ساخت منیع تغذیه متفاوت است .از انجاییکه موسیقی در ان مطرح است ...از هیچ موردی سطحی عبور نکنید .من برای کانکتورهای ورودی از فیش های rca با کیفیت خوب استفاده می کنم .در ترمینال های بلندگو هم همینطور .به تصور خیلی ها ...اینها جزییات هستند !!!!

دیدگاه

سونسو :nerd: اخه 35 واسه من نمیصرفه!!!50به بالا میخام،قدرتش هم حالا شما خودت ساختیش؟چطوره راضی؟ولی60وات60وات دیگه چهpeakیا pmpo چه rootیا واقعی یا هرچی دیگه :agree:

دیدگاه

tda7294 با قدرت 100وات و ولتاژ 35 ولت با مداری بسیار ساده و بی دردسر- خاستی بگو pcb و... رو بهت بدم
                  قانون بقای کثیفی : برای تمیز کردن هر چیزی چیز دیگری باید کثیف گردد

دیدگاه

ممنونم از محبتت جوجو
                    اینو قبلا دوستام ساختن،علاوه بر نیاز به هیت سینک و فن کیفیتش به پای ماسفت نمیرسه و درضمن 35 تو دسترسم نیست
                    اگه مداری با 60تا70سراغ داری بگو خوشحال میشم :rolleyes:

دیدگاه

ساسان جان مدار av400 طراحی آقای halton با 4تا irfp240 و 4کمپلشirfp9240 رو که خودم ساختم و دارم استفاده میکنم رو واست پ کردم ولتاژ کاریش هم همونی هست که میخوای- پی سی بی رو خودم با پروتل طراحی کردم.
                      به جای irfp240 از irfp250 و به جای irfp9240 ازirfp9140 استفاده کن که قوی تر هم هست و در بازار راحت پیدا میشه و ترکیب پایه هاش هم همونطوریه.
                      مسیر تغذیه ماسفت ها رو قلع بریز همچنین خروجی اونا رو که خروجی مدارته.
                      همه چیز آماده هست دراین فایل که شامل دیتاشیت تمام قطعاتش و شماتیکش و نقشه سه بعدی پس سی بی و خود فایل پی سی بی با پروتل99:
                      http://joojoo0065.persiangig.com/av400.zip

دیدگاه

البته که از محبت شماست آقای صالحی،ولی همونطور که تو موضوع تنظیم بایاس اگه دیده باشین این آمپ رو با همون 240 معمول و...دارم و مونتاژ شدش هم هست که تازگی هم با یک سری دستکاری در درایور کنترل دما تونستم همون قدرت واقعی تو توان های بالا رو باهاش تجربه کنم و مدار 800مونو اون هم که خودتون گفتین ساختین رو هم کاملا بررسی کردم که بنظرم راضی کننده نبود وایرادهایی قابل رفع داشت
                        به هر حال اگه درمورد مدارات ترانزیستوری،مداری سراغ دارین،خیلی ممنون میشم

دیدگاه

ساسان جان اینو پ کردم واست-یک پروژه کامل هست به همراه فایل pcb که یکی از دوستام ساخته و خیلی تعریفشو میکنه:
                          اینجا واست پ کردم:
                          http://joojoo0065.persiangig.com/r.salehi.zip

دیدگاه

:applause: آقا شرمنده کردین،اتفاقا من دنبال مدار ترانزیستوری مخصوصا سری huge & Mjبودم،مهندس میتونید از دوستتون بیشتر درموردش بپرسید که مدار تحت چه کیفیتی مشغول به کاره و واسه استفاده طولانیم خوبه،و اگه نکته خاصی باشه ممنون میشم
                            درمورد جزوه ساخت 800 هم واستون پ کردم تو همون موضوع آمپلی ساب :nerd:1200

دیدگاه

چشم مهندس سوال میکنم تا بعد از ظهر همینجا اگه نکته خاصی داشت میگم-قربانت

دیدگاه

ساسان جان اش پرسیدم-میگه مشکلی نداره و به عنوان یک آمپ ساب ازش تو یک سیستم صوتی استفاده کرده و از هموت موقع چند بار هم داده به دوستاش واسه پارتی.
                                از قدرت و کیفیتش تعریف زیادی کرد. دیگه نمیدونم والا.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X