اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه استفاده از دستگاه نوار خوان commodore 64

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نحوه استفاده از دستگاه نوار خوان commodore 64

باسلام خدمت دوستان
    من یک دستگاه نوار خوان commodore 64 دارم که همینطور بدون استفاده مونده روی دستم.
    میخواستم ببینم امکانش هست که از اون به عنوان پخش کننده نوار کاست های معمولی استفاده کنم؟(البته میدونم که باید از یک speaker هم استفاده کنم)
    اگه میشه راهنماییم کنید که هرکدوم از پایه های پورت ورودیش مربوط به چه سیگنالیه؟ مثلا +-پاور یا کانال چپ و راست صدا ویاورودی ضبط صداو....؟
    در عصر DVD,LEDو تصاویر سه بعدی، یاد کردن از قدیما هم عالمی داره!!!!
    تشکر من رو پیشاپیش وبه صورت علی الحساب داشته باشید.
    سال نوتون هم مبارک.

پاسخ : نحوه استفاده از دستگاه نوار خوان commodore 64

اقا رضا ما هم یدونشو داریم که سالهاست داره خاک میخوره یه چند وقت دیگه زیر خاکی میشه...

اگه تونستی راش بندازی ما رو هم خبر کن...
    ولی اینکه میگی خروجی صدا .فکر نکنم خروجی تقویت شده باشه ...
    یه بردی هست فکر کنم پری امپلی فایره که از خروجی هد ضبط میاد به این برده و از اونجا میره به اسپیکر اگه درست گفته باشم فکر کنم تو اینا از این خبرا نباشه و مستقیم بره به کمودور
    البته من یه درایو دیسک خوانشم دارم که اگه بشه میخوام باهاش یه گرامافون بسازم :mrgreen:
    ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

پاسخ : نحوه استفاده از دستگاه نوار خوان commodore 64

نوشته اصلی توسط REZA2250
      من یک دستگاه نوار خوان commodore 64 دارم که همینطور بدون استفاده مونده روی دستم.
      میخواستم ببینم امکانش هست که از اون به عنوان پخش کننده نوار کاست های معمولی استفاده کنم؟(البته میدونم که باید از یک speaker هم استفاده کنم)
      اگه میشه راهنماییم کنید که هرکدوم از پایه های پورت ورودیش مربوط به چه سیگنالیه؟ مثلا +-پاور یا کانال چپ و راست صدا ویاورودی ضبط صداو....؟

زنده باد کمودور 64 ، کامپیوتری که هرگز نمی میرد !

کارکرد پایه های 1530 Datasette :
      ( پین یک ، از طرف پشت کمودور ، سمت چپ کانکتور فرض شده است.)
      1) Ground
      2)Vcc +5
      3) Motor Control and Power
      4) Read
      5) Write
      6) Sense

یعنی، خروجی آنالوگ برای صوت نداره و با یک پردازش ساده ، سیگنال منطقی به کمودور میفرسته :

در این شکل ، لحظات عبور از صفر شناسایی شده و با یک مدار اشمیت تریگر سیگنال دیجیتال تولید میشه.

اگر دکتر هانیبال باشیم، :twisted: ، شابد بشه tape رو باز کرد و از خروجی پری آمپلی فایر ، سیگنال صوت را گرفت.
      البته در مورد کیفیت صدای خروجی خیلی مطمئن نیستم.
      It's not the Strongest that Survive, Nor the Most Intelligence, But the ones Most Responsive to Change
      گونه هایی که شانس بقا دارند ، نه قویترین هستند و نه باهوشترین بلکه آنهایی هستند که بیشترین آمادگی تغییرات را دارند !
      چارلز داروین - بنیانگذار نظریه تکامل

دیدگاه

لطفا صبر کنید...