اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلی فایر ترانزیستوری قدرت جدید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر ترانزیستوری قدرت جدید

شکست نفسی نکن امیرخان
    منم تو این مدت وقتم واقعا کمه مثل خودت
    ولی یه گشتی که زدم stk مدل 4050 هیبرید(II)رو دیدم که اگه دوستان هم کمکی بکنند فکر کنم راسته کار ماست!!
    این ای سی 200وات با همون اغتشاشات مثل 4192وهمون مال شما که گفتی کیفیتش خوبه رو داره و فقط مشکلش 1کاناله ومونو بودنشه ولی بجاش قدرتش200واته :eek:
    چندتاپی سی بی هم پیدا کردم ولی مدار گستردش که تو یه سایت با کمی زرق وبرق(مثل همون دیتاشیت فقط رنگی)دیدم که شما هم میبینید حالا دوستان همتی کنن نظراتشونو بدن تا ما معلوم شه کی درست کرده و تحلیل و...
    اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن
    X : کار وتفکر Y: تفریح Z : حرف بیهوده،خواب و پرخوری تعریف شده است.
    http://s1.picofile.com/sasanscience/Pictures/SIGlogo.gif

دیدگاه

عکسی از مدار کاملش هم میبینین که طراحی یجا دیگست.از لحاظ آی سی مطمئنا مشکلی نیست چون از بیش از 12 دوقطبی فعال استفاده میکنه و دیستورشن1دهم درصد هم تو امپدانس 8 اهم و فول پاور مشکلی نیست ولی از قدیم گفتم:دیدن کی بود مانند درست کردن :biggrin:
      ولی که آیسی کمتر تودسترسه خودش یه حرفیه،کسی نیست این مدارو ساخته باشه؟

اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن

دیدگاه

سلام به همه
        من دانشجوی برقم ترم 4. الکترونیکی که خوندم همش تقویت کننده بود حالا علاقه مند شدم یه آمپلی فایر واسه ماشین بسازم.
        کلی از قسمت های فروم رو هم خوندم ولی چون تا حالا در این خصوص کار نکردم میخواستم از یه مدار ساده و با کیفیت که هم نتیجه خوبی بده هم سخت نباشه شروع کنم. از مطالب فروم اینطور برداشت کردم که بهتره با IC شروع کنم.
        میخواستم بپرسم کدوم مدار سایت رو توصیه میکنید.
        یه سوال دیگه در مورد منبع تغذیه, اکثر آمپلی فایر های فروم با ولتاژ بیشتر از 12 ولت کار میکنن تا 100 ولت هم به چشمم خورد اینا به درد ماشین میخوره؟
        میدونم که مدارات افزایش ولتاژ داریم ولی دیگه 100 دوبل و ...

دیدگاه

خوشحالم آقای ذهن که میخای کمر همت به عمل ببندی
          اگه بگفتی در چه حد باشه بهتر میشد راهنمایی کرد،درخدمتیم
          آره حتی تا ولتاژهای 90 هم میشه با مدار تغذیه سویچینگ تو ماشین بکار برد،ولی طراحی مداراشون خیلی دقت میخاد چون باید واسه مدت طولانی قابلیت جریاندهی داشته باشند که واسه اون میتونی تو بخش مدارات تغذیه مطرح کنی دوستان راهنماییت میکنن

دیدگاه

قبلا میخواستم بسازمش-اما stka4050 در بازار نبود-
            قانون بقای کثیفی : برای تمیز کردن هر چیزی چیز دیگری باید کثیف گردد

دیدگاه

بله دوست گرامی
              یجا دیگه هم بحث پیش اومد گفتم که کم پیداست ولی چند جا سراغ گرفتم بالاخره پیداشد و پی سی بی هم طراحی شد ولی بنابر توصیه دوستان بزرگوار واسه استفاده مداوم دیگه از خیرش گذشتم،واسه سرگرمی چرا شاید ساختم،خیلی مایلم با ترانزیستورهای بزرگ و قوی هیکل mj و سری hugeمداری بسازم که هنوز مدارش میسر نشده :sad:

دیدگاه

[size=12pt]خوبه یکم هم از شبه ماسفت های ترانزیستوری دوستان صحبت کنند
                ترانزیستور سیلیکونی پاور امپ،دست کمی از ماسفت ندارن،کسی تاحالا ساخته ?کارکردش راضی کننده هست؟
                اگه کسی مداری عملی ازشون داشته باشه بزاره تا بررسی بشه
                این آمپیی که میبینید خیلی همه گیره تو اونطرف آب،ولی نمیدونم اینجا هم کسی ساخته تاحالا؟؟بیشتر سیستم های ترانزیستوری مجالس جدا از 2N30xxکه دیگهاسفادش کمتره از همین 2SC5200و مکملش استفاده میکنند که نیاز کمتری به درایورهای پیچیده داره

دیدگاه

وای چه آمپ ترانزیستوری شیکیه.تو نگاه اول عاشقش شدم با اینکه نه میدونم چند واته و هیچ اطلاعی از مشخصاتش ندارم.خواهشا اگه pdf این مدار رو دارین اپلود کنین دعای خیرتون کنیم اگه هشت اهم باشه و از اونجا ک دو جفت ترانزیستور داره مطمعا هستم 200 وات میشه مدار معرکه ای هست اشکم در اومد وقتی دیدم خبری از pdf نیس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X