اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چند سوال در مورد سیستم صوتی...

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چند سوال در مورد سیستم صوتی...

منظورت همچین چیزیه؟
    رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
      منظورت همچین چیزیه؟
      منظورم یه همچین چیزیه :

وقتی تو نیستی
      نه هست های ما چونانکه بایدند
      نه باید ها...
      هر روز بی تو http://www.up98.org/upload/server1/0...158wwayrz3.jpg
      روز مباداســـت !

دیدگاه

فرقشون چی بود؟
        رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط New-Ray
          بَــه بَــــه ، داش مازیار ! جای شوما خالی :mrgreen: :

دوستان کسی PCB اکو pt2399 با بافر سراغ نداره ؟
          سلام

آقا این دوستمون new ray منظورش همچین چیزیه (این قرمزه رو کلفت بگو ) =))

http://www.persiangig.com/pages/down...her/pt2399.zip

اینم وب سایتش :

http://electro-music.com/forum/topic-13490.html

AV Maziton 100
          Render By Artlantis Studio
          [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

رو آب بخندی مازیار
            رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
              رو آب بخندی مازیار
              بجای دستت درد نکنته ؟ بشکنه این دست که SALT نداره :angry:
              AV Maziton 100

دیدگاه

نوشته اصلی توسط New-Ray
                قبل از خازن 1uF مقاومت 3.3 کیلو وصل کن.
                سلام
                منظورت اینه که با خازن 1 میکرو ورودی سری کنم؟؟؟
                در مورد این مدار آمپی که ساختم نظرت اینه که اون قسمتی رو که خط کشیدی رو به مدار اضافه کنم؟؟ چون الان به جای اون مقاومت های 2 کیلو و 10 کیلو الان یک مقاومت 12 کیلو هست . البته اون خازن 220 میکرو رو هم نداره؟؟ به نظرت اون خازن رو هم اضافه کنم
                البته استاد اشک گفتن که این قسمت رو به مدار اضافه کنم چون گفتن این هوم میتونه از تغذیه ناکافی ترانزیستورهای اولیه باشه.
                بر روی تصویر کلیک کنید

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                در مورد اون مدار اکو هم به نظر من هیچ کدوم از اون مدارهایی را که قرار دادی رو نساز . من هردوشون رو ساختم هیچ کدومشون تاخیر خوبی ندارند البته اون مدار دومی یک مقداری از نظر کیفیت بهتره ول هیچ کدومشون تاخیر خوبی ندارن.

دیدگاه

پس چی پیشنهاد میدین برای اکو؟مدار مازیار هم خوب نیست؟کلی دنگ و فنگ داره ها...
                  رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
                    پس چی پیشنهاد میدین برای اکو؟مدار مازیار هم خوب نیست؟کلی دنگ و فنگ داره ها...
                    مداری رو که مازیار گذاشت رو نمی دونم چون نساختمش . از این 2399 نمیشه تاخیر زیاد گرفت . m50195 هم برای اکو استفاده میشه در واقع مدارش رو شرکت جاسکو بر روی دستگاه هاش مونتاژ می کنه . من صداش رو نشنیدم اما از استاد اشک پرسیدم گفت کیفیتش از 2399 خیلی بیشتره اما تاخیرش همون اندازه 2399 هست. من یک مغازه تو جمهوری پرسیدم آیسیش رو نداشتند. فکر کنم در حدود 4000 تومن باشه . اگر قصد ساخت یک اکوی حرفه ای رو دارید 2395 خیلی از اینها بهتره یعنی تاخیرش بیشتره. نیو کیت مدار آمادش رو داره اما خیلی گرون می ده فکر کنم 22000 می گفت .

دیدگاه

ممنون رفتم نگاه کردم زده 27 تومن :eek:
                      رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
                        فرقشون چی بود؟
                        راستش میخواستم PCB ولوم هم داشته باشه.

از هر سه ممنون ، فعلا همینو میسازم (مدار مازیار هم خیلی بزرگه )
                        بعدا اون اکو که قرار بود بطرحیم میزارم جاش

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                        سلام
                        منظورت اینه که با خازن 1 میکرو ورودی سری کنم؟؟؟
                        در مورد این مدار آمپی که ساختم نظرت اینه که اون قسمتی رو که خط کشیدی رو به مدار اضافه کنم؟؟ چون الان به جای اون مقاومت های 2 کیلو و 10 کیلو الان یک مقاومت 12 کیلو هست . البته اون خازن 220 میکرو رو هم نداره؟؟ به نظرت اون خازن رو هم اضافه کنم
                        البته استاد اشک گفتن که این قسمت رو به مدار اضافه کنم چون گفتن این هوم میتونه از تغذیه ناکافی ترانزیستورهای اولیه باشه.
                        بر روی تصویر کلیک کنید

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                        در مورد اون مدار اکو هم به نظر من هیچ کدوم از اون مدارهایی را که قرار دادی رو نساز . من هردوشون رو ساختم هیچ کدومشون تاخیر خوبی ندارند البته اون مدار دومی یک مقداری از نظر کیفیت بهتره ول هیچ کدومشون تاخیر خوبی ندارن.
                        به جای خازن 1u خازن 10u بزار ؛ پایه مثبتش که به مدار میره ، مقاومت رو بین پایه منفیش و زمین قرار بده.
                        اون قسمت بالای مدارو هم خودم اضافه کردم ! :mrgreen: نترس جواب میده.
                        اصل کاریش اضافه کردن همون خازن 220 میکرو هست که ریپل بایاس ترانزیستور اولی رو کم میکنه. بدون خازن میشه همون مدار قبلی !!!

یه چیز مهم دیگه : وقتی این مقاومت رو میذارین بهتره خازن خروجی مدار قبلی حداقل 10 میکرو یا بیشتر باشه. 47 میکرو کافیه ، اگه کمتر از 10 باشه فرکانسهای پایین تضعیف میشن.

یک دلیل دیگه برای استفاده از این مقاومت :
                        هنگام وصل کردن دو مدار به هم وقتی خازنهای ورودی و خروجیشون به صورت متقابل با هم سری میشن، ولتاژ بینشون خیلی مشخص و پایدار نیست (چون مسیر شارژ و دشارژ مشخصی ندارن). به همین جهت یک مقاومت بین خازنها و نقطه ی پایدار مدار وصل میکنیم (مثل زمین یا خط منفی).

حرفای من خیلی سر دردن نه ؟! :mrgreen: :nice:
                        وقتی تو نیستی
                        نه باید ها...
                        روز مباداســـت !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط New-Ray

از هر سه ممنون ، فعلا همینو میسازم (مدار مازیار هم خیلی بزرگه )
                          قابلی نداشت بزرگی از خودتونه :mrgreen: ولی همون خوبه ها ؟ :nerd: :nerd:
                          AV Maziton 100

دیدگاه

به جای خازن 1u خازن 10u بزار ؛ پایه مثبتش که به مدار میره ، مقاومت رو بین پایه منفیش و زمین قرار بده.
                            منظورت این جوری هست؟

البته من تو مدارم از خازن 1 میکروی بدون قطب استفاده کرده بودم
                            اون قسمت بالای مدارو هم خودم اضافه کردم !:mrgreen: نترس جواب میده.
                            اگه مدارم بسوزه پولشو ازت میگیرم حواست باشه هاااا
                            اصل کاریش اضافه کردن همون خازن 220 میکرو هست که ریپل بایاس ترانزیستور اولی رو کم میکنه. بدون خازن میشه همون مدار قبلی !!!
                            باشه این قسمت رو اضافه می کنم ببینم چی میشه :question:
                            یه چیز مهم دیگه : وقتی این مقاومت رو میذارین بهتره خازن خروجی مدار قبلی حداقل 10 میکرو یا بیشتر باشه. 47 میکرو کافیه ، اگه کمتر از 10 باشه فرکانسهای پایین تضعیف میشن.
                            مدار قبل از این مدار آمپ یک تن کنترل هست
                            حرفای من خیلی سر دردن نه ؟!
                            بله خوشم میاد خودت می دونی new ray جان

دیدگاه

نقشه همونطوری هست
                              .......
                              چون خیلی به جزئیات دقت میکنم میخوام شمام دقت کنین. تا حالا دیدین من بیام بگم مدارم کار نمیکنه ؟ واسه همیناست. :job:
                              وقتی تو نیستی
                              نه باید ها...
                              روز مباداســـت !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
                                منظورم اینه که نتیجه خوبی نمی گیرید،چون فقط تو فرکانسای خیلی پایین جواب میده (حد اکثر 200 هرتز) و اگه مثلا به ووفر یا مید وصل بشه صداهای اضافی و ناهنجار و بی کیفیت میده،فقط باید به ساب بزنید،اونم فقط براتون گوم گوم میکنه،هیچ صدای دیگه ای نمی تونه از مدار عبور کنه...
                                اصلش همینه که صدای دیگه ای بجز گوم گوم نیاد فیلتر کامل باشه ولی دوستمون گفت چنگی بدل نمیزنه گفتم شاید مشکلی داره
                                ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X