اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در ساخت آمپلی فایر برای کامپیوتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در ساخت آمپلی فایر برای کامپیوتر

سلام دوستان من میخوام یک آمپلی فایر برای کامپیوترم درست کنم درحد 40وات الی 50 وات باولتاژبین 12 الی 30 ولت ( دوبل نباشه ) راستی وات نامی نباشه
    جریان کار هم 5 الی 6 آمپر باشه
    میخواستم بدونم اگه استریو باشه میتونم به یکی از ورودیها آمپلیفایر ساب ووفر وصل کنم تا ازخروجی ساب ووفر بگیرم
    پیشاپیش از تمامی دوستان تشکر میکنم

پاسخ : کمک در ساخت آمپلی فایر برای کامپیوتر

دوست من از چیپهای tda7294 یا lm3886 میتونی استفاده کنی که 100w هستن و نیاز به قطعات جانبی خیلی کم دارن و به راحتی ساخته میشن استفاده کن.
    ولتاژشون هم 35ولت دوبل هست.
    میتونی در ورودیش یک فیلتر اکتیو low pass بزاری تا بشه ساب ووفر.
    موفق باشی
    قانون بقای کثیفی : برای تمیز کردن هر چیزی چیز دیگری باید کثیف گردد

دیدگاه

گفته بودی تغذیه دوبل نباشه-اینم همون چیزی که میخوای-بسیار ساده-نویز کم-واسه ساب هم میتونی استفاده کنی-ولتاژ سینگل-قطعات جانبی خیلی کم-قطعات ارزون:
      http://joojoo0065.persiangig.com/LM3886-%20single%20su.jpg
      ================================================
      در مورد اینکخ گفتی به ورودیش ساب بدم باید بگم شما میتونی به ورودی هر آمپی هر فرکانس صوتی که میخوای بدی-حالا شما فرکانس محدوده ساب بده اما باید دقت کنی که از خروجی یک آمپ که تقویت شدس نگیری بدی به ورودی یک آمپ دیگه!!
      واسه داشتن ساب شما باید سیگناب صوتی رو مثلا از ام پی تری پلیر یا کامپیوتر یا... بگیری و بدی به یک فیلتر پایین گذر که فرکانس ساب رو جدا کنه و بعد خروجی فیلتر رو که فرکانس ساب هست اما ضعیفه رو بدی به یک آمپ قدرت تا واست قوی کنه و بدی به یک ساب ووفر.
      امیدوارم ساده توضیح داده باشم.
      موفق باشید
      قانون بقای کثیفی : برای تمیز کردن هر چیزی چیز دیگری باید کثیف گردد

دیدگاه

:surprised: :surprised: :surprised:
        سلام
        اینم یه نقشه که خیلی پرقدرت وساده است
        :applause: :applause: :applause:
        http://www.4shared.com/zip/sV8DKhmg/x3-21.html
        سئوال داشتی بپرس هستم
        کسی که تو را دوست دارد، از تو انتقاد می کند و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید می کند. امام حسین(ع)
        «علم زیباست وقتی هزینهٔ گذران زندگی از آن تامین نشود.»آلبرت انیشتن
        «اگر انسانآ‌ها در طول عمر خویش فعالیت مغزشان به اندازه یک میلیونیوم معدهآ‌شان بود، اکنون کره زمین تعریف دیگری داشت.»آلبرت انیشتن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X