آها،پس میتونی 4558 رو بعنوان تون کنترل استفاده کنی و بعد میکروفن از یه پری فشرده و کوچیک مثل سری MC استفاده کنی
ولی اون شماتیکی که گذاشتی از مچ و...همونطور که مهندس اشک گفت خیلی دردسر و تغذیه های اختصاصی و کابل مسی قطور واسه نویزو..... :rolleyes:
اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن
X : کار وتفکر Y: تفریح Z : حرف بیهوده،خواب و پرخوری تعریف شده است.
http://s1.picofile.com/sasanscience/Pictures/SIGlogo.gif
سلام ساسان جان
راستش من توانستم از روی pcb مدار پری و اکویی که قبلا" از شرکت بهنام کیت به صورت کیت خریده بودم و بعد ها به دلیل اینکه چند بار لحیم کاری روش انجام داده بودم بعضی از قسمت های مسی اش از بین رفته بود برای اولین بار یک عدد از هر کدوم بسازم الان مدار اکو و پری آمپم جور شد یک مدار تن کنترل هم دارم.
حالا وقتی به ورودی پری میکروفن و به خروجی اش ورودی اکو را وصل می کنم مشکلی وجود نداره .اما وقتی مدار تن را به خروجی اکو وصل می کنم صدا بد پخش میشه ؟ :surprised:
نظر شما چیه؟
این همون چیزیه که من بهش اشاره کردم. بهتره ابتدا پری و بعد تن و بعد اکو رو ببندید. بستن مدار اکو بعد تن کنترل کار چندان صحیحی نیست.
موفق باشید.
با سلام به استاد اشک
همانطوری که شما گفتید مچ کردن مدار اکو سخته . اما مشکل اینجاست که مدار آمپ من STK4392 هست و ورودی استریو داره حالا من چه جوری خروجی مونو مدار اکو را به ورودی آمپ ببندم با توجه به اینکه شما فرمودید ابتدا پری و سپس تن و بعد اکو و بعدش هم آمپ را به هم ببندم
با تشکر
محمد جان هرچند با اکو کم سر و کار داشتم ولی اگه برات مقدوره خوب دو تا بساز که بالانس هم داشته باشی،یکم هم سعی کن اتصالات کم بشه،مثلا میتونی اکو آمپلی حساس بسازی که هم آمپلی توش خلاصه بشه و هم با ورودیه حساس فقط یه پری مینیاتوری بیشتر نخواد،اینکه مدارات دلخواه باهم فیت کار کنن دردسره،نگاه کن ببین شماکه میخاین خرج کنین و یه چیز رضایت بخش بسازین،چرا از پانل میکسر با اسپکتروم و... بهره نگیری!
اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن
محمد جان هرچند با اکو کم سر و کار داشتم ولی اگه برات مقدوره خوب دو تا بساز که بالانس هم داشته باشی،یکم هم سعی کن اتصالات کم بشه،مثلا میتونی اکو آمپلی حساس بسازی که هم آمپلی توش خلاصه بشه و هم با ورودیه حساس فقط یه پری مینیاتوری بیشتر نخواد،اینکه مدارات دلخواه باهم فیت کار کنن دردسره،نگاه کن ببین شماکه میخاین خرج کنین و یه چیز رضایت بخش بسازین،چرا از پانل میکسر با اسپکتروم و... بهره نگیری!
با سلام:
ساسان جان اگه امکان داره یک کمی بیشتر توضیح بده ( در مورد اتصالات )
در ضمن یک سوال : اگه ورودی استریوی 4392 رو یکی کنیم مشکل پیش می آید ؟
این همون قضیه مچ کردن است که گفتم. منظور من این نبود که شما در نهایت صدا رو از اکو به آمپلی بدی. در واقع ورودی و خروجی مدار اکو به هم وصل میشن ولی با یک مقاومت مناسب و گرنه مدار فقط یک تکرار به شما میده. در واقع خروجی تن شما هم به آمپلی میره و هم به اکو و به طور همزمان.
برای اتصال به آمپلی استریو هم کار ساده است. از یه بافر 4558 استفاده کن. این آی سی 2 تا ورودی داره و 2 تا هم خروجی. ورودیها رو با هم یکی میکنی و به خروجی اکو وصل میکنی. و از خروجیهای آی سی که حالا از هم ایزوله هستند به آمپلی میدی.
اتصال ورودی آمپ هم مشکلی پیش نمیاره ولی دیگه صدات استریو نیست.
موفق باشید.
خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت
با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا
این همون قضیه مچ کردن است که گفتم. منظور من این نبود که شما در نهایت صدا رو از اکو به آمپلی بدی. در واقع ورودی و خروجی مدار اکو به هم وصل میشن ولی با یک مقاومت مناسب و گرنه مدار فقط یک تکرار به شما میده. در واقع خروجی تن شما هم به آمپلی میره و هم به اکو و به طور همزمان.
برای اتصال به آمپلی استریو هم کار ساده است. از یه بافر 4558 استفاده کن. این آی سی 2 تا ورودی داره و 2 تا هم خروجی. ورودیها رو با هم یکی میکنی و به خروجی اکو وصل میکنی. و از خروجیهای آی سی که حالا از هم ایزوله هستند به آمپلی میدی.
اتصال ورودی آمپ هم مشکلی پیش نمیاره ولی دیگه صدات استریو نیست.
موفق باشید.
با سلام به استاد اشک
استاد اشک راستش من منظورتون رو در مورد موارد بالا متوجه نشدم .اگه ممکنه ساده تر توضیح دهید.
اشک عزیز من یک آمپ 4392 - دو تا تن کنترل استریو - یک مدار اکو با 2399 و یک مدار پری با 4558 دارم.
راستش می خواهم یک آمپی درست کنم که یک ورودی aux و یک ورودیmic داشته باشه از شما خواهش می کنم که مرا در چینش صحیح مدارات نامبرده راهنمایی بفرمایید
در ضمن اگر مدار بافر هم دارید قرار دهید با تشکر
محمد جان بافر میتونه تو دو تا کار واسمون مفید باشه،یکی همون مچینگ یا تطبیق دادن امپدانس،به این ترتیب مثلا صدای وروودی تقویت کننده (که خروجی مثلا mp3 player باشه)چند ده کیلو اهم مقاومت داره و اگه مقاومتی هم نیاز به استفاده باشه که دیگه بدتر ولی حساسیت آمپلیمون حداکثر زیر یک کیلو اهمه،بافر اگه بازده کامل داشته باشه(طبق قوانین ضرب بولی که توش برنامه نویسی شده)اگه ورودی امپدانسش از یه حد بالاتر باشه،وصل میشه و میلی ولت ورودی رو بدون افت به خروجی منتقل میکنه و جریان هم به همین نحو
البته اینجا اگه اشتباه نکنم شما میخاین یه ورودی بدین و همون رو dual band mono بگیرین(دو تا کانال ولی نه استریو)
مورد اولی یکم برا اون مقاومته محاسبه میخاد و همچنین واسه ضریب بازده(av) آیسی،ولی اشک جان تجربی کار کردن خود ایشون عرض کنن ما هم بیاموزیم
خیلی ساده است. آی سی 4558 از 2 تا پ امپ تشکیل شده. در واقع استریو هستش و میتونه هم زمان 2 تا ورودی رو و کاملاً جدا از هم تقویت کنه. حتی میزان این تقویتها میتونه با هم فرق داشته باشه.
من متاسفانه با برنامه های شبیه ساز کار نمیکنم. یه توضیح ساده میدم اگه متوجه نشدی با پروتل یه نمونه برات میزارم.
این آی سی 8 تا پایه داره که بهتره با تغذیه متقارن 12 ولت استفاده بشه. در این حالت پایه های 4 برای 12-و 8برای12+و 5و3 برای 0 یا گراند استفاده میشن.با این اوصاف 4 تا پایه دیگه باقی میمونه.
الف: پایه 2 ورودی و 1 خروجی.فقط باید بین پایه 1و2 از یه مقاومت مناسب استفاده کنی. با توجه به مدارت به طور تجربی 47 کیلو اهم رو پیشنهاد میکنم.
ب: پایه 6 ورودی و 7 خروجی. دقیقاً مثل بالا میبندی. حالا خروجی تن رو به پایه های 6 و 2 البته با یک خازن 2.2 میکرو وصل میکنی. و از پایه های 7 و 1 به طور مجزا و باز با 2 تا خازن 2.2 میکرو به ورودیهای آمپلیت میدی.
در واقع داری از 2 تا پری با بهره پایین استفاده میکنی که ورودیهای اونها رو به وصل کردی ولی خروجیها از هم جدا هستند.
در رادیو پخشهای خودرو هم از همین روش برای اتصال رادیو به مدارات واسط استفاده میشه.
موفق باشید.
خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت
با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا
با سلام به استاد اشک
استاد اشک راستش من منظورتون رو در مورد موارد بالا متوجه نشدم .اگه ممکنه ساده تر توضیح دهید.
اشک عزیز من یک آمپ 4392 - دو تا تن کنترل استریو - یک مدار اکو با 2399 و یک مدار پری با 4558 دارم.
راستش می خواهم یک آمپی درست کنم که یک ورودی aux و یک ورودیmic داشته باشه از شما خواهش می کنم که مرا در چینش صحیح مدارات نامبرده راهنمایی بفرمایید
در ضمن اگر مدار بافر هم دارید قرار دهید با تشکر
[/quote]
با سلام به استاد عزیز اشک
اشک عزیز راستش من هنوز در مورد چینش صحیح مدارات پری - اکو - تن و آمپ مشکل دارم اگر ممکنه با توضیحاتی که در قسمت بالا میبینید مرا راهنمایی کنید
در مورد مدار بافر هم متوجه شدم قضیه از چه قرار است
بله - برای aux یک تن کنترل جداگانه و برای mic هم یک تن کنترل دیگر و پری و مدار اکو تهیه کردم
در واقع می خواهم وقتی موزیک پخش میشه خواننده هم بتونه بخونه
دیدگاه