ابا سلام می خواست راجع انواع میکروفن و نحوه کار با آنها سوال کنم مثل میکروفن های حرفه ای و می خواستم یه آمپ برای لپ تاپم درست کنم و وات ش هم در حد آمپ های معمولی لطفا کمک کنید
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
انواع میکروفن
Collapse
X
-
پاسخ : انواع میکروفن
در دو نوع ساخته میشن.
1-خازنی که در مسیر از یک باطری قلمی بهره میبرند و بصورت یقه ای استفاده میشن.
2- دینامیکی که همین میکروفن های دستی و متداول هست.
در نوع اول تغییر ظرفیت و در نوع دوم نیروی مغناطیسی اساس کار هستند.
نوع دینامیکی معروفتر و گرانتر و با کیفیت بالاتری هستند. در این نوع زمانی که شما صحبت میکنید ارتعاشات صدای شما به یک صفحه نازک و حساس منتقل میشه که زیر اون یک سیم پیچ خیلی حساس و کوچک قرار گرفته که در مرکز اون یک آهنربای کوچک وجود داره.این ارتعاشات باعث به ارزه در اومدن سیم پیچ و در نهایت ایجاد یک جریان الکتریکی در مقیاس خیلی خیلی ضعیف میشن که توسط مدارات تقویت کننده تقویت شده و قابل شنیدن میشن.
موفق باشید.خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت
با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا
-
با تشکر از استاد اشک و در ادامه و تکمیل حرفشون
به نوع کربنی میکروفن اشاره کنم که زغالی هم میگن، در دهنی تلفن های خانگی نسبتا قدیمی بکار میره و طرز کارش :فشرده شدن لایه های متراکم ذغال اخته و ایجاد اختلاف پتانسیل با لایه های زیرین و تولید پالس صوتی،این نوع کیفیت مطلوبی ندارن ولی حساسیت قابل قبولی دارن ولی واسه مدارات فرستنده امواج رادیویی
نوع کریستالی:گستره وسیعی رو در بر میگیره و حساسیت فوق العاده به صدا باعث شده تو وسایلی مثله گوشی پزشکی کاربرد داشته باشه،این میکروفن ها رو نیمه دیجیتال هم میگن وطرز کارشون از خاصیت القاییدگی بلور کریستال کوارتز سرچشمه میگیره
پیزوالکتریک:نوعی میکروفن کریستالیه که بجا بلور کریستال از ماده ای آزمایشگاهی که ترکیبی از مخلوط(بلور آبپوشیده ی نمک باریم کلرید و گداخته فلز تیتانیومه)،طرز کار انواع کریستالی یکم پیچیده است و همین رو بدونیم که خود ماده کریستال با رسیدن به امواج صوتی تا بسامدهای فرا شنوایی انسانمیتواند بطور نیمه اتوماتیک(دوقطبی القایی شود)و پالس اولیه مورد نظر رو تشکیل میده
استاتیکی و الکترواستاتیکی:همونطور که از اسمش پیداست در مقابل انواع دینامیکی قرار میگیره ،مثلا انواع نواری رو جزوه این دسته میگن،نوعی دیگه هم داره که بخش مغناطیس دائم متحرک و بجاش سیم پیچ در اثر صوت ارتعاش میکنه
استرینگ یا نواری:شما فرض کنید تقریبا مثل نوار مغناطیسی ویدیو،دو لایه باردار با فاصله معین و البته کم و اطراف خلا و بین اونا هم هوا،اگه امواج صوتی برسند و باعث ارتعاش این دولایه بشن، اختلاف پتانسیل باینری(صفر و یک)در اثر برخوردهای متوالی و دارای دوره و بسامد معین دو نوار یکی باردار و دیگری مغناطیس داخلش ایجاد میشه و همین کافیست،ورودیشون معمولا جریان هم وارد میشه تا حالت پلاریته ی نوارها حفظ بشه
اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن
X : کار وتفکر Y: تفریح Z : حرف بیهوده،خواب و پرخوری تعریف شده است.
http://s1.picofile.com/sasanscience/Pictures/SIGlogo.gif
دیدگاه
-
خواهش،پس من یه ببخشید بدهکارم چون من حرفه ای رو ندیدم،هرچند بدنشد دوستان بداننداگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن
X : کار وتفکر Y: تفریح Z : حرف بیهوده،خواب و پرخوری تعریف شده است.
http://s1.picofile.com/sasanscience/Pictures/SIGlogo.gif
دیدگاه
دیدگاه