اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

در خواست آمپلی فایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

در خواست آمپلی فایر

س سلام خدمت دوستان عزیز
    من یه آمپ برای لپ تاپم واتش در حد همین آمپ های رایج اما مشخصاتی که باید در نظر بگیرم را نمی دانم لطفا مرا راهنمایی کنید در ضمن اگر
    نمونه مداری دارید برام بگذارید با تشکر :applause: :applause: :applause:

پاسخ : در خواست آمپلی فایر

آقا کسی نبود کممممممممممممممممممممممممممکک :angry: :angry: :angry: :angry: بابا یکی جواب بده

دیدگاه

با خوش آمدگویی خدمتتون
      عزیزان درنطر داشته باشین آمپلی در آخر واسه شماست و خصوصیاتش باید شمارو راضی کنه،پس محبت کن حدود باندی که میتونی تهیه کنی و هزینه ای که واسه آمپلی و تغذیش میتونی کنار بزاری و بالاخره مقدار تجربه خودتون با ساخت؟
      اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن
      X : کار وتفکر Y: تفریح Z : حرف بیهوده،خواب و پرخوری تعریف شده است.
      http://s1.picofile.com/sasanscience/Pictures/SIGlogo.gif

دیدگاه

سلام خدمت برادر عزیزم راستش نهایت می توانم40 تومن هرینه کنم من قبلا کار عملی داشته ام فقط اگه زحمت نیست یه توضیحی راجع جریان های
        ورودی و خروجی که باید در نظر گرفت یه توضیحی بدهید در ضمن اگه مداری هم دارید برایم قرار دهید با سپاس بی کران :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:

دیدگاه

منظورتون رو از جریان ورودی و....دقیق نمیدونم،واضحتر بگین
          بهتره اول پست های دیگه انجمن رو ببینید تا قدرت و سایر معیارهای مدارات رو عملی واز زبان دیگر دوستان هم بشنوید و با انتظاراتتون مقایسه کنید
          موفق باشید :job:
          اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن

دیدگاه

40 تومن برای آمپلی و باند و ترانس و باکس و...؟؟؟؟
            اگه پاسخ مثبته بهتره از اسپیکرهای آماده استفاده کنید.مگر اینکه هدف کسب تجربه و ساخت باشه.
            موفق باشید.
            خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

یعنی پای این مدارات باید اینقدر خرج کرد!خوب یعنی مدار تقویت کننده خالی هم همین مشکلو داره؟

دیدگاه

دوست گرامی شرط اول همون خود شرط هاست!!یعنی شرایط مهمه،واسه چی باشه،کجا استفاده بشه و...اول باید احساس نیاز کرد تا بعد فکر چاره بود شاید اصلا مدار آماده بهتر کار ساز باشه ولی تجربه جای خود دارد:nerd:
                با این وجود خود آمپ هم گستره وسیع از چند تا چندصدنوع و هزینه دربر میگیره

دیدگاه

سلام دوست عزیز، شماباید ببینی از این آمپلی جه انتظاراتی داری.

1.اگر میخای یه آمپلی با قدرت عادی وتغذیه کم استفاده کنی که بتونی ازUSBلپ تاپ برای تغذیش استفاده کنی از آیسی های کم قدرت در حد 2W مثل LM386 استفاده کن

اگر میخای بقول بوبچه ها بترکونی ولی زیاد هزینه نکنی از آیسی های TDAاستفاده کن

3.اما اما اگر بخای شاهکار کنی از ]یسی های STKاستفاده کن. راستش من الان در حال ساخت یکی از همین آمپلی ها هستم که تا حالا برام ÷ونزده تومن خرج برداشته وهنوز تازه یدونه از آیسی های STKروخریدم.
                  راسی LM1876 هم انتخاب خوبیه.

مشخصات آمپلی که میخایو برام بزار تا مدارشو واست بزارم.قربونتTDAxx
                  ما توانا تر از آنیم که می پنداریم

دیدگاه

برای توان پایین و ولتاژ پایین از KA2209 میتونین استفاده کنین نهایت یه واتی میده ولی با قطعات جانبی کم و یه پکیج هشت پایه همچی بدک نیست

دیدگاه

منم با اجازه آقا MOHSEN++ LDO,HIL hDSD میخواهم آیسی TDA2822M را به شما معرفی کنم که 8پین میباشد و در بیشتر اسپیکرهای جمع و جور استفاده میشود.
                      کیفیت صدای مناسبی هم دارد.
                      میتونی مدارش را بعد از سرچ در گوگل به راحتی پیدا کنی
                      هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MEGAMAN
                        منم با اجازه آقا MOHSEN++ LDO,HIL hDSD میخواهم آیسی TDA2822M را به شما معرفی کنم که 8پین میباشد و در بیشتر اسپیکرهای جمع و جور استفاده میشود.
                        کیفیت صدای مناسبی هم دارد.
                        میتونی مدارش را بعد از سرچ در گوگل به راحتی پیدا کنی
                        اختیار دارین :smile:
                        اتفاقا tda2822m و ka2209 مشابه هم هستند
                        این دیتا شیت ka2209
                        http://electronix.org.ru/datasheet/FairChild/KA2209.PDF

و این هم دیتا شیت tda2822m
                        http://www.st.com/stonline/books/pdf/docs/1464.pdf

خیالتون راحت هر کدومو نداشتن میتونین از اون یکی استفاده کنین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen++
                          اتفاقا tda2822m و ka2209 مشابه هم هستند
                          این دیتا شیت ka2209
                          http://electronix.org.ru/datasheet/FairChild/KA2209.PDF
                          متاسفانه همچین صفحه ای وجود ندارد!!! oo:
                          هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

لینک سالمه
                            اگه واسه شما وا نمیشه میتونین تو لینک پایین پیداش کنین
                            http://www.alldatasheet.com/datasheet-pdf/pdf/37146/SAMSUNG/KA2209.html

دیدگاه

سلام
                              من یه آمپلی فایر برای بلندگوی 8 اهمی و 0.1 می خواهم.
                              با تشکر.
                              من ول کردم، می خوام ببینم که شما هم ول می کنین یا نه!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X