اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلی 120 وات استریو(دو کانال)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی 120 وات استریو(دو کانال)

نوشته اصلی توسط mfymfy
    سلام
    میشه نقشه یک آمپلی فایر 50 یا 100 وات استرو با 2 خروجی را هم این جا قرار بدید
    برای تقویت صدای ضبط ماشین می خواستم استفاده کنم.
    دوست عزیز اگر می خواهید باندهای پرقدرت سیستم های خودرو رو به صدا در بیارید باید از امپلی هایی استفاده کنید که با ولتاژهای بالای 30 ولت کار کنند از همین نقشه ای که گذاشتم میتوانید استفاده کنید بجای ترانزیستور 2n3773 قابلمه ای از ترانزیستور c5242 یا c5200 استفاده کنید ولی باید ولتاژ رو توسط مدار دیگری بالا ببرید البته اگه این دو مدار رو بخواید بسازید باید بیشتر از یک امپلی اماده برای خودروها هزینه کنید نقشه مدار مبدل ولتاژ رو هم براتون در پستهای بعدی میذارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen++
      بله توان خروجی اکثر تلویزیونها همین حدود یا یه کم بیشتره بنظر کافی هم میاد اگه بیشتر از این هم باشه کابینت پلاستیکی تلویزیون با بلندگوی داخلش هم آوایی میکنه شما برای تلویزیون صدای با باس قدرتمند نمی خواین اگه کسی باس قدرتمند بخواد خروجی صدای سیستم صوتیشو ( حالا هر چی که باشه )به یه سینمای خانگی میده نه به ورودی صدای تلویزیون .
      منظور من این بود که صدای تلویزون با اون قدرت 2وات است و وات آن هم واقعا واقعی است .
      ولی مثلا پخش های ماشینی که به بلندگوهایی مثل 400W-RMS مانند بمب باکس و بلنگو خربزه ای متصل اند واقعی بودند باید تمام شیشه های ماشین در زمان پخش صدا میترکید!!!
      پس نتیجه میگیریم آمپلی فایر ها حداکثر100وات واقعی - به نظر من بیشتر نیستند ! چون قدرت بالاتر از آن کاملا تخریب کننده خواهد بود!
      برای مثال فرض کنید 50تا تلویزون همزمان در کنار هم صدای آنها تا آخر زیاد باشد که در نتیجه %-( ~x( %-(
      هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

با سلام
        جناب MEGAMAN میشه لطف کنی بگی چطور فایل رو در زیر مطلبت پیوست کردی و اگر فایل RAR هم باشه میشه پیوست کرد
        باتشکر

دیدگاه

مصطفی عزیز من از بان های قوی استفاده نمی کنم از همین بانهای معمولی 100 وات هستش :redface:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MEGAMAN
            راستش به قول شما هر چیزی را بحر کاری ساختن.
            مثلا نمیشه از ترانزیستور قابلمه ای برای سیستم ساب استفاده کرد.یا STK را برای آمپلی فایر های سخن رانی به کار برد و......
            خلاصه هر نوع آمپلی فایری مریت ها و معایب و کاربرد های خودش را دارد.پس نمیتوان انگشت به سوی بک مدل دراز کرد.
            موافق نیستم. من هم از TDA1557 و هم از STK برای سخرانی استفاده کردم. عالی جواب دادند. از ترانزیستور قابلمه ای هم برای ساب استفاده کردم. اتفاقاً بهتر جواب میده.
            اما بستگی داره شما از این مدارات برای چه کاری ووو در چه محل و مکانی استفاده میکنید.
            مثلاً از ترانزیستورهای قابلمه ای به خاطر حجم زیادی که اشغال میکنند و از طرفی هماهنگی کمتر با سیستم سوئیچینگ نسبت به ترانزیستورها تخت در آمپلی ماشین استفاده نمیشه نه بخاطر اینکه مناسب ساب نیست.
            در مورد کتاب آقای بخت آور هم باید بگم بنده تقریباً تمام کتابهای ایشون رو خواندم. بله 2 وات صدای تلویزیون صدای زیادی به نظر میاد. ولی میدرنج بودن اون رو فراموش نکنید.اگه شما همون آمپلی رو با یه فیلتر پایین گذر استفاده کنید خواهید دید که نطقش کور میشه . فراموش نکنید که گوش انسان فرکانسهای حدود 2 کیلوهرتز رو بهتر و قویتر میشنوه.یعنی همون میدرنج.
            موفق باشید.
            خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

دوستان این مدار رو هم از کتاب 304 مدار گرفتم مدار محافظ dc است برای این امپلی یا هر امپلی دیگری میتونید استفاده کنیدخودم هم درستش کردم کاملا عملیه و خیلی هم حساسه فقط موقع ساخت سعی کنید از قطعاتی استفاده کنید که اهم و ظرفیتشون خیلی نزدیک به هم باشه تا حساسیت بالاتر بره .اگر حوصله کنید میتونید با توجه به نقشه ،مدار قطع و وصلشو برای امپلی استریو یکی کنید تا هنگام روشن شدن دستگاه رله ها با هم بچسبند و تاخیری کوتاهی هم بینشون نباشه.

دیدگاه

سلام دوستان
                به نظرم بحث درباره ترانزیستور؟ یا ایسی؟ یه کم نخ نما شده باشه....اینطور نیست؟
                بجاش اگه کسی درباره امپلی های کلاس D (سوئیچینگ) که به قول اقای ذاکری 85 درصد بازده داره مطلبی داره بذاره که همه استفاده کنیم.

دیدگاه

اینم یه نمونه لذتشو ببرید...

http://www.persiangig.com/pages/down...iraudamp7s.pdf

دیدگاه

آخه مشکل اینه که متاسفانه در آمپلیفایر راندمان با کیفیت رابطه عکس داره.

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

سلام اقا اشک مثل اینکه هنوز از دست TOP250 دلخوری؟ :biggrin: راستی بالاخره درست شد؟
                      شما با امپهای کلاس d کار کردی؟ کیفیتشون خیلی بده؟از اصول عملکردشون چطور؟

دیدگاه

نه از بی سوادی خودم دلخورم. TOP که گناهی نداره. انقدر گرفتار شدم که فقط سوئیچینگ رو ندارم.
                        روی کلاس D کار نکردم ولی یه مدت دنبالش بودم. مصرف کم و عدم نیاز به هیتسینگهای بزرگ وسوسه ام کرده بود. تا اینکه چند نمونه از صداش رو روی این تلویزیونهای LCD شنیدم. و البته شنیده بودم که خیلی جالب نیستند . خوب نمونه بارزش هم آمپلیهای لامپی با کلاس B.
                        توی لب تاب ها هم اکثراً از کلاس D استفاده میشه. صداش مثل صدای موبایله. البته موبایل ها هم همین تکنولوژی رو دارند. البته من شنیدم کلاس H هم هست که نمیدونم چیه.

دیدگاه

سلام
                          من تازه به جمعتون اضاه شدم
                          خب در این که مدارات ترانزیستوری عالی و پرقدرت هستن شکی نیست. چون من داخل اکثر سیستم های صوت خارجی رو دیدم و میدونم که از IC و مدارات ساده خبری نیست.البته اونقدر هم پیچیده نیستن.
                          ولی بیشتر از Mosfet استفاده کردن.
                          تو دفعات بهد بیشتر توضیح میدم.
                          اگه خواستین مدار هم ازشون دارم که خیلی جالبه و متعلق به شرکت Montarbo ایتالیاست که حرفه ای ها حتما میشناسن.
                          فعلا خداحافظ.
                          http://www.elecpress.com/post/351

دیدگاه

به نظر من آمپ های با آی سی stk پاسخگویی بهتری دارند هرچند که حتما stk رو باز کردید و دیدید که داخلش ترانزیستور قدرت داره
                            من چندین سال پیش stk4372 رو برای ماشین آمپ کردم بسیار عالی جواب داد
                            و یک نوبت هم که STK439 یک باندش مشکل دار شد براش یک ترانزیستور 2n3055 ولی سیم کشی هاش خیلی اذیتم کرد

دیدگاه

سلام به همه
                              من میخاستم یه امپلی 120وات ترنزیستوری درست کنم ولی اونقدر اطلاعات ندارم که بدونم چیا لازم است
                              میشه لطفان لیست کامل قطعاتش و اطلاعاتی راجع به ترانس مورد نیازش برام بزارید

ممنون میشم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fighter101
                                سلام به همه
                                من میخاستم یه امپلی 120وات ترنزیستوری درست کنم ولی اونقدر اطلاعات ندارم که بدونم چیا لازم است
                                میشه لطفان لیست کامل قطعاتش و اطلاعاتی راجع به ترانس مورد نیازش برام بزارید
                                دوست عزیز تا حالا با مدارات گسسته کار کردی ...چقدر ازشون سر در میاری.
                                در مورد مدار هم تو همین انجمن یه سرچ بزنی احتمالا کارت راه میفته.
                                طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                                امروز رو کامل زندگی کن...
                                (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X