اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

4066

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

4066

سلام من درباره 4066 دوتا سوال دارم:1)منظورازاینکه توی دیتاشیت این ای سی نوشته که میتونه کلیددوطرفه باشه یعنی چی؟با این دوطرفش مشکل دارم . :rolleyes: وسوال بدی اینکه ایا با هرولتاژی پایه های فرمان این ای سی راه بیفته بدولتاژ پایه های کلیدای ارن پایه فرمان هم با همون ولتاژراه میفته؟(مثل پایه های 1و2 بری پایه 13)

خودمم گیج زدم
    ما زنده به انیم که ارام نگیریم

موجیم که اسودگی ماعدم ماست

پاسخ : 4066

سلام
    1)منظورازاینکه توی دیتاشیت این ای سی نوشته که میتونه کلیددوطرفه باشه یعنی چی؟
    هر کدوم از 4 کلید این آی سی یه کلید آنالوگه یعنی مسیر جریان از هر طرف باشه یا اینکه فرکانس اون چقدر باشه اهمیتی نداره (بر خلاف سوئیچ بوسیله ترانزیستور که جهت جریان همیشه یکطرفه هستش npn از کلکتور به امیتر و pnp از امیتر به کلکتور )
    میشه اونو با یه کنتاکتهای باز یه رله مقایسه کرد
    یعنی عملا سیگنالی که از کلید عبور میکنه میتونه هیچ ارتباطی با تغذیه آی سی نداشته باشه البته سیگنال عبوری از کلید نباید از Vdd بیشتر و از Vss کمتر باشه :smile:

دیدگاه

با توضیح شما پس میتونیم بگیم که4066 یه کلید acاست درسته؟ینی جریان چه +چه -سبب وصل کلیدمیشه. :agree:

دیدگاه

:rolleyes:
        اگه بخواییم بیشتر وارد جزئیات بشیم ما 2 پایه واسه کلید داریم و یه پایه هم برا کنترل کلید (پایه فرمان)
        همونطور که خودتم میدونی اگه پایه کنترل رو 0 کنیم کلید قطع و اگه پایه کنترل رو 1 کنیم کلید وصل میشه

یه نکته کوچولو اینه که کلید وقتی وصله, یه مقاومت داخلی 80 اهم داره که اینو میشه با مولتی متر اندازه گیری کرد

تو جمع بندی میشه گفت وقتی پایه کنترل صفر باشه مقاومت دو سر کلیدمون بیتهایته و وقتی پایه کنترل 1 باشه دقیقا مثل این میمونه که دو سر کلیدمون رو با یه مقاومت 80 اهم به هم وصل کرده باشیم. oo:

دیدگاه

:agree: مرسی متوجه شدم.

دیدگاه

من میخام بدونم پایه های کنترل 4066 برای سوییچ کردن حداقل و حداکثر به چه ولتاژی نیاز دارن؟کسی میدونه؟
            منظورم اینکه فقط با 1منطقی یعنی 5ولت وصل میشه یابا 3ولت هم ممکبه وصل بشه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X