اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر اکو آمپلی فایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تعمیر اکو آمپلی فایر

با سلام به دوستان عزیز
    من یک اکو آمپلی فایر دارم که وقتی فیش میکروفن به ورودی اش وصل نیست نویزی به صورت وزززززززززز داره که با افزایش ولوم بیشتر و با کاهش آن کمتر میشه درضمن وقتی میکروفن وصل می شه این نویز از بین می ره.
    دوستان اگر کسی نظری داره بیان کنه که عیب از کجا می تونه باشه.اگر لازم شد عکس هم می زارم.
    با تشکر

پاسخ : تعمیر اکو آمپلی فایر

با سلام خدمت اقا محمد ایا شما بدنه دستگاه رو به منفی وصل کردی تا دستگاه از میدانهای اطراف ایزوله بشه بعد اقا محمد اگر این اکو امپلی همونه که با stk ساختی باید بری سراغه امپلی که باید یه سیم برداری وصلش کنی به منفی بعد ته سیم رو به خط منفی پشت برد امپلی بزنی البته به جاهای مختلف بزنی تا ا اونجایی که از همه کمتر نویز داره پیدا کنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
      با سلام خدمت اقا محمد ایا شما بدنه دستگاه رو به منفی وصل کردی تا دستگاه از میدانهای اطراف ایزوله بشه بعد اقا محمد اگر این اکو امپلی همونه که با stk ساختی باید بری سراغه امپلی که باید یه سیم برداری وصلش کنی به منفی بعد ته سیم رو به خط منفی پشت برد امپلی بزنی البته به جاهای مختلف بزنی تا ا اونجایی که از همه کمتر نویز داره پیدا کنی
      سلام مصطفی جان
      راستش نهstk نیست. این مدار اکو آمپلی فایر هست که دارم برای کسی می سازم اما چون من مدار کاملش رو قبلا" داشتم از همون استفاده کردم قبلا" خوب کار میکرد اما همان طور که گفتم وقتی بعد از چند ماه دوباره راه اندازی کردمش یکهو این نویز توش افتاد و وقتی هم هست که فیش میکروفن بهش وصل نیست البته من ترانس قبلی رو بهش وصل نکردم و یک ترانس جدید وصل کردم نمی دونم شاید به خاطر همین باشه؟
      نظر شما چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
        با سلام به دوستان عزیز
        من یک اکو آمپلی فایر دارم که وقتی فیش میکروفن به ورودی اش وصل نیست نویزی به صورت وزززززززززز داره که با افزایش ولوم بیشتر و با کاهش آن کمتر میشه درضمن وقتی میکروفن وصل می شه این نویز از بین می ره.
        دوستان اگر کسی نظری داره بیان کنه که عیب از کجا می تونه باشه.اگر لازم شد عکس هم می زارم.
        با تشکر
        با استفاده از کنتاکت کمکی جک میکروفون کاری کنین که وقتی فیش میکروفن وصل نیست ورودی میکروفون به گراند مدار وصل بشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen++
          با استفاده از کنتاکت کمکی جک میکروفون کاری کنین که وقتی فیش میکروفن وصل نیست ورودی میکروفون به گراند مدار وصل بشه
          با سلام
          راستش این فکر به نظرم رسیده بود اما گفتم بالاخره باید عیب پیدا بشه از کجاست البته خودم به خازن های الکترولیتی شک دارم اما چون خازن سنج ندارم تصمیم گرفتم همه آنها را عوض کنم
          به هر حال اگر کسی تجربه تعمیر آمپ رو داره نظرش رو بگه با تشکر

دیدگاه

سلام
            سوکت میکروفون با سیم شیلد به بردتون وصل شده یا سیم معمولی ....
            تو بگو ای سنگ صبور تو صبوری یا دل من
            تو بگو ای جام بلور تو شکستی یا دل من

دیدگاه

سلام اگر قبلا خیلی از مدار استفاده کردی ممکن عیب از قلع مردگی قطعات باشه بخصوص خازنهای الکترولیتی قبل از عوض کردنشون پایه هاشونو دوباره لحیم کن.فکر نمکنم از ترانست باشه مگر اینکه خوب پیچیده نشده باشه در ضمن مدارات رو خوب از قسمت تغذیه فاصله بده بخصوص تن کنترل
              موفق باشی

دیدگاه

با سلام به همه دوستان عزیز
                ضمن تشکر Mostafa65 و امین شیخ نجدی و mohsen++ که نظراتشون را ارائه دادند و مرا راهنمایی نمودند.
                راستش همانطور که mohsen++ عزیز گفت من ورودی را به گراند وصل کردم که خدا را شکر نویز قطع شد :applause:
                اما وقتی که مراحل تست رو انجام می دادم اولش مشکلی نبود اما اومدم به ورودی aux موزیک وصل کردم و فیش میکروفن را هم همزمان به ورودی mic زدم . اما وقتی صدای ولوم میکروفن را بالا می بردم صدای موزیک خراب میشد. و وقتی ولوم میکروفن را می بستم صدای موزیک واضح می شد. الان هم هنوز همون جوری هست و این هم شد قوز بالا قوز :angry:. خلاصه دیگه نمی دونم چکار کنم : این هم عکس هاشcry:

دیدگاه

سلام
                  چک کنید ببینید ورودی aux و میکروفون به هم وصل هستند یا نه
                  برای اینکه مشکلی اینگونه ای پیش نیاید از مدارات جمع کننده در طبقه ورودی استفاده میکنند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امین شیخ نجدی
                    سلام
                    چک کنید ببینید ورودی aux و میکروفون به هم وصل هستند یا نه
                    برای اینکه مشکلی اینگونه ای پیش نیاید از مدارات جمع کننده در طبقه ورودی استفاده میکنند ...
                    سلام امین جان
                    ورودی هاشون وصل نیستند .
                    منظورتون از مدارات جمع کننده چیست؟
                    با تشکر

دیدگاه

سلام اقا محمد یه سوال ایا این برد شما دارای میکسر هم هست یا فقط پری و اکو و امپلی هستند روی یه برد یعنی برد شما برای aux یه ولوم و برای mic هم یه ولوم داره ..هنگام موزیک شما باید اکو رو ببندید وگرنه صدا خراب میشه اون میکسری که ماله اقای بخت اور بود که برات گذاشتم این قابلیت رو داشت که بتونه اکوی aux رو قطع کنه
                      موفق باشی
                      راستی من 89/8/1 دارم میرم خدمت متاسفانه دیگه نمیتونم کمکی بکنم شرمنده :cry2: :cry2 :redface::

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                        سلام امین جان
                        ورودی هاشون وصل نیستند .
                        منظورتون از مدارات جمع کننده چیست؟
                        با تشکر
                        سلام
                        تو این مدارات به وسیله اپ امپ سیگنال هال ورودی های مختلف رو جمع کرده بهد به تقویت کننده و اکو میدهند
                        مدار میکسر اقای بخت اور رو در صورت امکان برای من هم بفرست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                          سلام اقا محمد یه سوال ایا این برد شما دارای میکسر هم هست یا فقط پری و اکو و امپلی هستند روی یه برد یعنی برد شما برای aux یه ولوم و برای mic هم یه ولوم داره ..هنگام موزیک شما باید اکو رو ببندید وگرنه صدا خراب میشه اون میکسری که ماله اقای بخت اور بود که برات گذاشتم این قابلیت رو داشت که بتونه اکوی aux رو قطع کنه
                          موفق باشی
                          راستی من 89/8/1 دارم میرم خدمت متاسفانه دیگه نمیتونم کمکی بکنم شرمنده :cry2: :cry2 :redface::
                          سلام مصطفی جان
                          بله مدارم داری ولوم های جداگانه برای mic & aux هست . شما گفتی هنگام موزیک اکو بسته باشه حالا اگر خواننده بخواهد به همراه موزیک بخواند و صداش هم اکو داشته باشد اونوقت چی؟
                          در مورد مدار میکسر از شما دوست عزیز ممنونم که این مدار را در سایت قرار دادید. راستش من دنبال مداری می گشتم که علاوه بر بر ولوم های اکو و حجم صدا دارای ولوم های bass & treble هم باشد کتاب آقای بخت آور همچین مداری داره؟
                          در مورد خدمت هم انشاا... بری و به سلامتی بر گردی :smile:
                          پاینده باشید.

دیدگاه

سلام. این مدار مربوط به اکو همراه ایلیا است که ایراداتی داره و مشکل همینجاست که ما کپی برداری میکنیم و همون اشتباهات رو مرتکب میشیم. البته این شرکت هم از جای دیگه و جای دیگه هم از جایی دیگر کپی کرده. البته نباید اسم برده بشه چون خلاف قوانین سایته.
                            ایراد اول اینه که مدار مجهز به بافر اکو نیست. در نتیجه بازپخش آنچنانی نداره
                            ایراد دوم نبود مدار تن کنترل و یا حداقل مدار تن هست.
                            مورد بعد هم عدم استفاده از میکسر نهایی در خروجی است که باید حداقل از یک ترانزیستور استفاده میکرد و مشکل شما هم به همین قسمت برمیگرده که مدار درست مچ نشده و متاسفانه روی این مدار نمیشه کاریش کرد.
                            خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                              سلام. این مدار مربوط به اکو همراه ایلیا است که ایراداتی داره و مشکل همینجاست که ما کپی برداری میکنیم و همون اشتباهات رو مرتکب میشیم. البته این شرکت هم از جای دیگه و جای دیگه هم از جایی دیگر کپی کرده. البته نباید اسم برده بشه چون خلاف قوانین سایته.
                              ایراد اول اینه که مدار مجهز به بافر اکو نیست. در نتیجه بازپخش آنچنانی نداره
                              ایراد دوم نبود مدار تن کنترل و یا حداقل مدار تن هست.
                              مورد بعد هم عدم استفاده از میکسر نهایی در خروجی است که باید حداقل از یک ترانزیستور استفاده میکرد و مشکل شما هم به همین قسمت برمیگرده که مدار درست مچ نشده و متاسفانه روی این مدار نمیشه کاریش کرد.
                              سلام به اشک عزیز
                              خیلی خوشحال شدم که بعد از مدتی غیبت دوباره به انجمن سر زدید. :applause:
                              راستش حق با شماست من این مدار رو از جمهوری خریده بودم و یکی از بستگان ازمن خواست که یک اکو همراه برایش بسازم .بنابراین از همین مدار استفاده کردم که مشکلات فوق بوجود آمد . و همانطور که شما فرمودید متاسفانه کپی برداری شده است :angry:.این برد اکو هم فقط ولوم تونالیته دارد.
                              اشک عزیز ممکنه در مورد بافر اکو توضیح دید که چه کاری انجام میده؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X