اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چرا این همه دردسر؟؟؟؟آمپلی ماسفت سام استار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چرا این همه دردسر؟؟؟؟آمپلی ماسفت سام استار

به نظزم کیفیت مهم تر از توان است
    ممکن است راجعبه av400 مختصر توضیحی بدهید؟
    av400 یه امپلی فایر کلاس AB با ماسفت هست که حدود 400 وات واقعی توان داره توی انجمن بگردید مدارش هست

بهنام منم میخوام ETD59 بگیرم اون سوییچینگ که nn20 ساخته رو بسازم همه قطعاتش رو اینجا پیدا کردم غیر همین هسته! سوییچش هم irfp460 هست با BJT نیست ولی باشه میگردم چند تا سوییچ BJT هم پیدا میکنم میخرم اما ماسفت بهتره تلفات خیلی کم تری داره
    هسته تیرویید و EMI رو راحت میشه پیدا کرد مشکلی نداره
    میگم غیر اون نقشه سوییچینگ تو نقشه دیگه ای سراغ نداری؟

دیدگاه

من اینارو دارم :
      http://s4.picofile.com/file/7864235913/behnam.rar.html

ولی ترجیح میدم خودم بسازم
      زکات علم نشر آن است
      بیشتر با من اشنا بشین :
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
      ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

دوستان سلام. من خیلی وقته که نیومدم انجمن قبلا هم قول داده بودم یه سوئیچینگ پسند درست کنم تو این مدتم درگیرش بودم و در کل به نتایج زیر رسیدم.
        اول اینکه ساخت سوییچینگ به خودی خود کار خیلی سختی هم نیست یعنی یه نوسانسازو ترانسو یکسوسازی اما حفاظتش خیلی سخته
        دوم اینکه اگه یه نقشه مشابه باشه با تجهیزات مشابه که جواب بده و دو نفر بخان بسازن امکان داره چیزی که نفر اول میسازه کار کنه و نفر دوم نه چون نوع پیچش ترانس خیلی مهمه و فرق میکنه.
        ما توانا تر از آنیم که می پنداریم

دیدگاه

سلام آقای esn.آقا گفتین آمپلی سام استارو تقویت کردین ترانزیستور درایو چی گذاشتین واسه خودش که b547d411بود تو بازار نیست

دیدگاه

سلام دوستان
            من دیروز امجد بودم امپلی فایر سام استار 200 w خریدم 40000 تومن stk4192
            نمیدونم شما چطوری 500 W رو 15000 تومن خریدین?

دیدگاه

پاسخ : چرا این همه دردسر؟؟؟؟آمپلی ماسفت سام &

سلام
              چند تا نکته رو لازم میدونم خدمتتون عرض کنم.

آمپلیفایر با آی سی قیمتش با آمپ ترانزیستوری فرق میکنه، توان STK 4192II دو تا 50 وات هستش روی 8 اهم. نه 200 وات، سام استار خالی بندی زیاد میکنه.
              کیفیت آی سی مورد استفاده از نظر ساخت خیلی بده و با کوچکترین اتصال کوتاه در خروجی بلندگو ها میسوزه،آی سی مورد استفاده چینی و بی کیفیته، خودم یدونه ازینا خریدم و دیدم ، بعدش رفتم آی سی اصل ژاپن رو خریدم که دیدم داستان خیلی فرق داره. در کل مراقبش باشین...
              اگر از مدل تون کنترل دارش خریدین بگم که مدار فیلتر ترانزیستوری داره و زیاد با کیفیت نیست ،مدار تون کنترل رو اگر حذف کنید و صدا بگیرین متوجه این مطلب خواهید شد.
              شما که میخواین برای مانیتىرینگ استفاده کنید ، اگر مدار اصلی و آی سی اصل رو در اختیار داشتید،کیفیتش حرف نداشت اما این یکم کمتره، حالا امتحان کنید احتمالآ جواب کارتون رو میده.
              دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                100 درصد برای تالار و این محیط های بزرگ AV لازم میشه!
                ولی به نظر من واقعا ستمه برای این امپ ترانس جور کردن باید رفت سراغ یه سوییچینگ پدر مادر دار!! اگه بچه های انجمن یه حرکت انقلابی میزدن همه میرفتیم سمتش بزرگ ترین مشکلمون که تغذیه هست حل میشد :angry:
                استاد اشک هم خیلی تمایل به استفاده از سوییچینگ تو تغذیه دارن اینجوری هم حجم و وزن و قیمت سیستم شدیدا افت پیدا میکنه...
                پ.ن: جناب rezabeirag شما میتونید یه تکه پا تشریف ببرید قم پیش استاد اشک AV400 رو ببینید چه زلزله ایه حتما تصمیم به ساختش میگیرید :mrgreen: (اگه تغذیش رو بتونید جور کنید!!)
                شما داشتی یه 800 واتی سویچینگ میساختی پ چی شد؟ :nice:
                حیف شد وسط ولش کردی
                عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
                مخترع برتر شمال غرب سال 96
                مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                  av400 یه امپلی فایر کلاس AB با ماسفت هست که حدود 400 وات واقعی توان داره توی انجمن بگردید مدارش هست

بهنام منم میخوام ETD59 بگیرم اون سوییچینگ که nn20 ساخته رو بسازم همه قطعاتش رو اینجا پیدا کردم غیر همین هسته! سوییچش هم irfp460 هست با BJT نیست ولی باشه میگردم چند تا سوییچ BJT هم پیدا میکنم میخرم اما ماسفت بهتره تلفات خیلی کم تری داره
                  هسته تیرویید و EMI رو راحت میشه پیدا کرد مشکلی نداره
                  میگم غیر اون نقشه سوییچینگ تو نقشه دیگه ای سراغ نداری؟
                  nn20 کدوم مدارو ساخته؟
                  عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

اون سوییچینگ رو مقداری از PCB شو طراجی کردم و چون بعدش به درس و دانشگاه خورد دیگه وقت پیدا نکردم ادامش بدم و گذاشتم برای تابستون. شما چرا منتظر من هستین خودتون PCB بزنین بسازینش کاری نداره که.
                    این مدار رو ساختن که تاپیکش رو زدم و سوالام رو پرسیدم:
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=88433.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                      اون سوییچینگ رو مقداری از PCB شو طراجی کردم و چون بعدش به درس و دانشگاه خورد دیگه وقت پیدا نکردم ادامش بدم و گذاشتم برای تابستون. شما چرا منتظر من هستین خودتون PCB بزنین بسازینش کاری نداره که.
                      این مدار رو ساختن که تاپیکش رو زدم و سوالام رو پرسیدم:
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=88433.0
                      مگه پی سی بی نداره؟!! من تو فایلاش نگاه میکردم انگار pdf داشتا
                      والا منتظر نیستم فعلا دارم سویچینگ برا ماشین میسازم pcbشم طراحی کردم فقط مونده مونتاژ, تموم شد میرم برا یه سویچینگ برا امپ خانگی

دیدگاه

با لام
                        اینایی ک میگین درسته هاا
                        ولی بقولا بجای اموزش و همکاری و...یکاری نشه مث بنگاه معاملات بشه ها تبلیییغ نشه که سووود کار علمی و عملی رئ بع باد مییده
                        آمپ ک زیاده باید ائل شرایط محیطی و محاطی رو بررسی کرد مهندسای جووون و خوب
                        اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن
                        X : کار وتفکر Y: تفریح Z : حرف بیهوده،خواب و پرخوری تعریف شده است.
                        http://s1.picofile.com/sasanscience/Pictures/SIGlogo.gif

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X