:smile:سلام دوستان!
اسپیکر مدل lexus 2*R microlab probit مرتب صدای آن قطع و وصل میشود. چگونه میتوانم آنرا تعمیر کنم؟
سلام بهتر بود این موضوع را در بخش مدارات صوتی مطرح می کردید به هرحال:
از فیشی که از کارت صدا به ورودی اسپیکر میره مطمئن هستی که قطعی نداره؟؟؟
در ضمن چقدر با تعمیرات و تست برخی قطعات آشنا هستید؟؟
ایراد از فیش نیست. بعید میدونم قطعی فیبر هم باشه. چند سال قبل فرستادم گارانتی درست شد ولی الان باز چند دقیقه که کار کرد مدتی بعد قطع و 5 دقیقه دیگه عادی کار میکنه. نمیدونم قطعه ای نیم سوز شده یا نه. درسته (نفوذی در الکترونیک!) هستم ولی اگه راهنمایی کنید میتونم با اهم متر قطعات رو چک کنم. خیلی ناوارد نیستم! اگه مدار برای راهنمایی هم داشته باشید ممنونم.
اسپیکر مدل lexus 2*R microlab probit مرتب صدای آن قطع و وصل میشود. چگونه میتوانم آنرا تعمیر کنم؟
ایراد از فیش نیست. بعید میدونم قطعی فیبر هم باشه. چند سال قبل فرستادم گارانتی درست شد ولی الان باز چند دقیقه که کار کرد مدتی بعد قطع و 5 دقیقه دیگه عادی کار میکنه. نمیدونم قطعه ای نیم سوز شده یا نه. درسته
(نفوذی در الکترونیک!) هستم ولی اگه راهنمایی کنید میتونم با اهم متر قطعات رو چک کنم. خیلی ناوارد نیستم! اگه مدار برای راهنمایی هم داشته باشید ممنونم.
سلام اگه می تونی یک عکس واضح از برد داخل دستگاه بگیر و شماره آیسی های مصرفی را هم ذکر کن.
انشاا... که بتونیم با همیاری دوستان و استاد اشک مشکلش رو حل کنیم
توکل به خدا
تو اکثر اسپیکر ها آی سی صدا سه عدد TDA2030 هستند که البته آی سی های نسبتا حساسی هم هستند و با یک اتصالی تو خروجیشون دار فانی رو وداع میگن
اگر مشکل قطع و وصل شدن صدا فقط در ساب مشاهده میشه به احتمال زیاد یکی از سیمهای بافتنی که از پشت کانکتور خود بلندگوی ساب به روی پرده بلنگو میره قطعی داره که اگر با دقت لحیم بشه مثل روز اول کار میکنه
فقط یک نکته حتما باید رعایت بشه اینکه چون اون سیم در معرض ارتعاشات شدید بلنگو قرار داده و با لرزیدن بلنگو میلرزه نباید طولش کوتاه بشه و موقع لحیم کاری حداکثر سرعت عمل رو داشته باشید چون اگر کمی حتی در حد یک ثانیه هویه رو روی سیم نگه دارید چون این سیم بافتنی هست لحیم رو به داخل خودش میکشه و بنابراین سفت میشه و اگر این حالت پیش بیاد باندتون 1 روز هم کار نمیکنه و دوباره سیم قطع میشه
بنا براین اگر در لحیم کاری مهارت ندارید این کار رو نکنید که اسپیکرتون بدتر میشه و مجبور خواهید شد کلا بلنگو رو عوض کنید
پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری
اسپیکرسه تیکه است
کل صدا(تمام باندها) با هم صداشون قطع و وصل میشه
حرارت زیاد در اون حس میشه
با ضربه زدن متوالی درست میشه
TDA7377 - 2 x 30WDUAL/QUAD POWER AMPLIFIER
پشت فیبر اثر حرارت است.
احتمالاً ای سی 7377 قبلاً یک بار تعویض شده
سلام
صدا قطع و وصل میشه یا پارازیت داره؟
بردشو چک کن ببین.شکستگی.قطعی.لحیم سردی یا رسوب نداشته باشه
حدس میزنم ایسی تقویت صداش خراب شده
یه چیزی رو یادم رفت اول بگم:ممکنه ایسی تقویت صداش با رادیاتور فاصله گرفته باشه.چون موقعی که گرم میشه اینطوری میشه
بلنگو ها رو هم امتحان کن oo:
دیدگاه