اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی و ساخت آیفون

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

طراحی و ساخت آیفون

با سلام

می خواستم یه مدار طراحی کنم مانند آیفون اما نتونستم صدای صاف و واضح رو در بلندگو بگیرم
    فاصله مدار اصلی تا اسپیکر حدودا 10 متر هست و فاصله میکروفن از مدار اصلی هم 10 متر بنا به دلایل خاص ابتدا از lm386 با یک طبقه تقویت پری تک ترانزیستور استفاده کردم صدا خیلی ضعیف بود و بعد از tda2003 استفاده کردم و فقط نویز + صدای کم رو دریافت کردم مشکل من اینجاست که چه جوری مدار رو طراحی کنم و از چه نوع میکروفن استفاده کنم که فاصله بین میکروفن و فرد صحبت کننده نیم متر الی یک متر باشه و صداش واضح باشه .

باتشکر
    برای تشکر از امتیاز + استفاده کنید

پاسخ : طراحی و ساخت آیفون

سلام دوست عزیز
    دراینجا باید بگم که کار شما اساسا اشتباه بوده وشما برای اینکه یه آیفون بسازید باید از دو مدار مجزا یکی در قسمت گیرنده ویکی در فرستنده استفتده کنید. استفاده از یک مدار و قرار دادن میکروفن و اسپیکر دور از مدار تقویت کننده باعث ایجاد مشکلات زیادی میشه که شما باهاش مواجه شدید.حتی آمپلی فایرهای پرقدرت هم در طول سیم اتصال اسپیکر دارای محدودیت هستن.

شما باید اول به وسیله یه مدار صدای میکروفون رو دریافت کنی بعد تقویتش کنی وبا سیم شیلد به مدار دوم برسونی دوباره تقویتش کنی بعد همونجا به بلندگو وصلش کنی.
    البته اگر میخای خیلی حرفه ای کار کنی من مدوله کردن صدا بعدش انتقال باسیم وسپس آشکار کردنش توسط گیرنده رو پیشنهاد می کنم که در آیفونهای بازاری همین تکنیک با فرکانس تقربا پایین و عمدتا به صورت اف ام انجام میشه ودیگه نیاز به سیم شیلد نیست. یه راه دیگه هم سوار کردن صدا روی برق شهر هستش که صدا از طریق سیم برق انتقال پیدا میکنه به هرحال سیگنال حامل یاباید قدرت و ولتاژ ویا فرکانس بالا برای محافظت از نویز داشته باشه.
    پیروز باشی
    TDAxx
    ما توانا تر از آنیم که می پنداریم

دیدگاه

با سلام
      دوست عزیز من نمی خوام بیسیم باشه با سیم می خوام درست کنم
      ضمنا چطوری در آیفون منازل نویز اینها اتفاق نمی افته

دیدگاه

کسی نیست کمک کنه ؟؟؟؟؟

دیدگاه

سلام دوست عزیز
          ببخشید دیرشد
          خوب شما مدولاسیونو انجام بده منتها با سیم انتقالش بده. تو آیفون های صنعتی هم اگه دیده باشید از همین ترفند استفاده میشه و با یه رشته سیم بدون شیلدو هیچی بدون نویز شما صدارو دریافت میکنی.

من یه زمانی تو شرکت سسیتم های امنیتی حفاظتی کار میکردم که آیفون تصویری هم نصب میکردم.جالبه بدونید که صداوتصویر وتغذیه پانل دم در به همراه هشدار زنگ فقط توسط چارتا سیم منتقل میشه!!!!وتکنیک انتقال صدای اونا هم مدولاسیون بافرکانس تقربا یک مگا و بصورتFMهستش وفرمان زنگ و دربازکن هم روی خط صدا منتقل میشه.
          ما توانا تر از آنیم که می پنداریم

دیدگاه

حاجی دمت گرم یه شماتیکی بده تا کا ما راه بیفته

من واسه اینکه از اتاق مدیر عامل یه چیزی مثل آیفون باشه رو میزش که با فشار دگمه به آبدارخونه بگه چای می خواهد چیز خیلی حرفه ای نمی خواهم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electronic6000
              حاجی دمت گرم یه شماتیکی بده تا کا ما راه بیفته

من واسه اینکه از اتاق مدیر عامل یه چیزی مثل آیفون باشه رو میزش که با فشار دگمه به آبدارخونه بگه چای می خواهد چیز خیلی حرفه ای نمی خواهم
              دوست عزیز من پیشنهاد میکنم از این زنگ های بیسیم که توی بازار فراوون هست بگیری قیمتش زیر 10 هزار تومنه و کلیدشم خیلی شیکه . کلیدو بزار برای رئیس تا حالشو ببره و زنگشم بزار تو آبدارخونه .
              هیچ سیمکشی نمیخواد خیلی هم با حاله.
              وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
              نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

دوست عزیز وقتی کار خاصی داشت چی شاید بهتر باشه از علائم مورس استفاده کنم

دیدگاه

آخه شما گفتی میخواد بگه چائی بیار!
                  وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
                  نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X