اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کراس اور حرفه ای توسطPT2353

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کراس اور حرفه ای توسطPT2353

سلام دوستان عزیز
    چند وقت پیش من برای ساخت آمپلی فایرم رفتم دنبال پیدا کردن یه کراس اور که این آیسی رو پیدا کردم.
    واقعا معرکس.نویز نداره اصلا می تونی باهاش ولومو کم و زیاد کنی در ضمن یه ولوم مجزا برای ساب ووفر داره و از همه جالبتر یه حالت 3Dداره که وقتی فعاش کنی طنین زیبایی به صدا میده یه لچ داخلی هم داره که میتونی بایه کلید فشاری واتصال خروجیش به ترانزیستور ورله تغذیه آمپلی رو قطع ووصل کنی ودر آخرهم فرکانس باندها رو میشه با تغیر خازن های خارجی تغییر بدی.
    این همه امکانات درقالب یک آیسی 28پایه با قیمت فقط 1000تومن هستش!!!!
    اگر مدار داخل دیتا شیتشو استفاده کنید صدرصد به جواب میرسیدوفقط برای دست یابی به فرکانس قطع باندهاتون باید یه مقدار باتعویض وسعی وخطا کردن به فرکانس وکیفیت دلخواهتون برسید.خازن های LوR درحد نانو فاراد و خازن ساب ووفر در حدمیکرو فاراد باید باشه.مثلا من برایL,Rخازن103وبرای ساب خازن 100میکرو گذاشتم.
    من خودم خروجی ساب ووفر آیسی رو وصل کردم به آمپلی300Wکه نقششو براتون گذاشتم و خروجی LوRرو به دوتا آمپلی 150Wماسفت.فقط دقت کنید تمام سیم های ورودی وخروجی آیسی رو شیلد دار بزارید وگرنه امکان داره کیفیت بشدت پایین بیاد وحتی با یه صدای هووم قوی آیسی غزل خدافظی رو بخونه(خودم این بلا سرم اومده)
    من اینجا عکس مدار روی برد بردوخود آیسی ولینک دیتا شیتشو برای شما دوستان قرار میدم.خیلی میخاسم عکس آمپلی ساخته شدشو براتون بزارم ولی همونطور که گفتم دست دوستمه واونم تهرانه وتا بعداز امتحانات برنمیگرده.
    بنده هم دارم برای امتحانات آماده میشم وکمتر میتونم بیام تو نت.
    به هر حال امیدوارم استفاده کاملو از مدار ببرید

مدار بسته شده روی بردبرد

شکل بسته بندی آیسی

لینک دانلود دیتاشیت آیسی
    http://www.4shared.com/document/oDStR2AK/PT2353.html
    ما توانا تر از آنیم که می پنداریم

پاسخ : کراس اور حرفه ای توسطPT2353

سلام

این ایسی اکولازر هم داره؟ چه طوری کنترل میشه با کلید؟ فکر میکنم فیلتر بالاگذر داره برای باند های چپ و راست و یه پایین گذر هم برای ساب درسته ، اون کلید های که رو پایه های 9 تا 12 وصل میشه چیکار میکنه
    دنبال یه ای سی میگرد که اکولازر داشته باشه البته با میکرو کنترل بشه یا با کلید

دیدگاه

سلام دوست عزیز
      آره این آیسی یه افکت فقط داره که نمیشه گفت درحد اکولایزر هستش.وکنترل نمیشه وفقط توسط یک کلید میتونی فعال یاغیرفعالش کنی وبا یک ال ای دی فعال بودن یا نبودنش مشخص میشه
      بله درست فرمودین همونطور که تو دیتاشیتش معلومه ازHPFوLPFالبته قابل تنظیم استفاده شده
      درمورد پایه های9تا12هم دراینجا بهتون توضیح میدم
      SUPکه پایه شماره 9هستش که با فشار دادنش صدای ساب ووفر زیاد میشه
      SDWکه پایه شماره 10هستش وبا فشار دادنش صدای ساب ووفر کم میشه
      MUPکه پایه شماره 11هستش وبافشاردادنش صدا به صورت کلی زیاد میشه
      MDWکه پایه شماره 12 هستش وبافشار دادنش صدا به صورت کلی کم میشه

این آیسی نیازی به میکو نداره و شما میتونید صدا رو با دکمه هایی که خدمتتون توضیح دادم کنترل کنید.آیسی هم که توسط میکروکنترل میشه وتوسطI2Cبه میکرو وصل میشه
      PT2313
      TDA7313
      TDA7300
      TDA7315
      هستن که من میشناسم.ولی متاسفانه هیچکدوم خروجی مجزا برای ساب ووفرندارن وبعضیهاشون هم چارکانله هستن.مثلا مثل سیستم داخل ماشین.

پیروز باشید
      ما توانا تر از آنیم که می پنداریم

دیدگاه

به دیتا شیت این ایسی هم نگاهی بندازید
        TDA7429L

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
          TDA7429L
          عجب آی سی خفنی!!
          تو ایران پیدا میشه؟
          پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

TDA7429L
            خیلی ای سی خوبی تمام امکانات صوتی رو داره گیر میاد؟ باید جمهوری رو زیر و رو کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahidsport
              خیلی ای سی خوبی تمام امکانات صوتی رو داره گیر میاد؟ باید جمهوری رو زیر و رو کنم
              زیر و زبر کردی به ما هم خبرشو بده....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X