اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلی فایر150Wattدارلینگتون

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آمپلی فایر150Wattدارلینگتون

سلام دوستان عزیز
    چند وقت پیش تو یکی از پست های انجمن خودمون که بحثشون حسابی در مورد آمپلی فایرها و قدرتشون داغ شده بود وعزیزان هرکدومشون یه مدار پیش نهاد کرده بودن این مداری رو که می بینینو گذاشته بودن که آقای اشک زحمتشو کشیده بودنو گذاشته بودن.
    حالا بنده می خوام این مدارو بسازم چون اونطوری که ازش برمیاد مدار خوبیه و از زوج دارلینگتونای با بتای تقریبا 1000استفاده کرده و آقای اشک توی پست فرموده بودن که یک پارتمان رو با این مدار تغذیه صوتی و یک ساب ووفر رو هم باهاش راه اندازی کردن.از نظر قطعات هم قطعاتش فراوونو ارزونه.فقط مونده چندتا سوال که اگردوستان مخصوصا آقای اشک لطف کنن و جوابشو بدن من دست به کار ساخت مدار میشم و از شماهم خیلی متشکر.
    1.آیا این آمپلی فایر های فای هستش یا نه؟
    2.کیفیت صدای خروجیش چقدره؟
    3.پاسخ فرکانسیش مطلوب هست؟
    4.جریان دهی منبع تغذیه باید چقدر باشه؟
    5.توان خروجی واقعیش همون150Wattهست؟
    از لطف همگی ممنونم

شماتیک آمپلی فایر:

ما توانا تر از آنیم که می پنداریم

پاسخ : آمپلی فایر150Wattدارلینگتون

u مدار در حالت کلاس b است که در خروجی اعوجاج داریم البته اون 2 تا دیود مشکل را حل می کنه وترانزیستورها در استانه روشنایی قرار می گیرند در مورد قدرت با توجه به ترانس ولتاژ و جریان بالا باید بتون 100 وات رو بده اونم در 4اهم من خودم می خواستم بسازم tr گیر نیومد وترانس گرونی می خواهد وکیفیت صدا معمولی داردelectronicmohsenhit@ymail.com
    ....................HELP ME GOD ...........................

WORLD ELECTRONIC................................

nasrolahymohsen@gmail.com......................... ...

دیدگاه

پاسخ : آمپلی فایر150Wattدارلینگتون

1-خیر . های فای نیست. البته برای ساب های فای لازم نیست.
      2- نسبت به هزینه و ساده گی ش خوبه.
      3-پاسخ فرکانسیش خوبه به ویژه فرکانسهای پایین.
      4- حداقل تا 80 وات میشه روش حساب کرد.
      در کل اگه از تغدیه و بلندگوی مناسب استفاده کنید راضی تون می کنه.
      من برای یه مدار از ترانس 35 ولت ac هر سر 2 آمپر استفاده کردم. پیشنهاد میکنم کمتر از این نگیرید.
      موفق باشید.
      خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X