سلام به همه من رضا حمیدی هستم یه امپیلی 100-200 وات واقعی میخوام واقعی واقعی واقعیش خیلی مهمه هاااا تغذیشم 12 باشه بهتره هرکی جواب بده خیلی مزده لوازم وقظعاتشو هم بزارین اگه شد مدارچاپی شو هم بزارین چون خیلی این امپیلی برام مهمه برای مدرسه میخوام 20 نمره داره جونه مادرتون بزارین دمتون گرم :angry:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
امپیلی 100-200میخوام
Collapse
X
-
پاسخ : امپیلی 100-200میخوام
سلام حتما می خوای با یه ترانس 12ولت 1امپر بترکونی 200وات مگه میشه. اگر با 12ولت بخوای کار کنی مدارات ترانزیستوری که نمی شه مگر بخواهی اینورتور براش بزاری اما با ایس میشه اما نه ساده مثل tda که نرمش 50 واته وبرای 200 وات مونو دردسر داره باید چند تا بسازی که اونم نمشه بالاخره دقیقا مشخصات ترانس رابده تا معلوم بشه چی می خوای....................HELP ME GOD ...........................
WORLD ELECTRONIC................................
nasrolahymohsen@gmail.com......................... ...
-
به زبان ساده تر :mrgreen: :
ببین دو تا نکته هست :
1- توان آمپلی فایر نسبت به بلندگو سنجیده میشه ( تعداد بلندگو ها و امپدانسشون بر حسب اهم )
2- توان آمپلی فایر با توجه به منبع ولتاژ و جریان ، طراحی میشه.
حالا با فرض حداکثر ولتاژ 12 ولت ، در شرایط ایده آل یه بلندگوی 4 اهمی حداکثر 36 وات توان میده !!
3- اگه برای پروژه میخوای ، یه آمپلی کوچیک با آیسی درست کنی بهتره تا یه هیولا درست کنی => :twisted:
معلما که به توان آمپلی نمره نمیدن. خوب بسازی 19 یا 20 میگیری.وقتی تو نیستی
نه هست های ما چونانکه بایدند
نه باید ها...
هر روز بی تو http://www.up98.org/upload/server1/0...158wwayrz3.jpg
روز مباداســـت !
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط electronicmohsenhitسلام حتما می خوای با یه ترانس 12ولت 1امپر بترکونی 200وات مگه میشه. اگر با 12ولت بخوای کار کنی مدارات ترانزیستوری که نمی شه مگر بخواهی اینورتور براش بزاری اما با ایس میشه اما نه ساده مثل tda که نرمش 50 واته وبرای 200 وات مونو دردسر داره باید چند تا بسازی که اونم نمشه بالاخره دقیقا مشخصات ترانس رابده تا معلوم بشه چی می خوای
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط claudبه زبان ساده تر :mrgreen: :
ببین دو تا نکته هست :
1- توان آمپلی فایر نسبت به بلندگو سنجیده میشه ( تعداد بلندگو ها و امپدانسشون بر حسب اهم )
2- توان آمپلی فایر با توجه به منبع ولتاژ و جریان ، طراحی میشه.
حالا با فرض حداکثر ولتاژ 12 ولت ، در شرایط ایده آل یه بلندگوی 4 اهمی حداکثر 36 وات توان میده !!
3- اگه برای پروژه میخوای ، یه آمپلی کوچیک با آیسی درست کنی بهتره تا یه هیولا درست کنی => :twisted:
معلما که به توان آمپلی نمره نمیدن. خوب بسازی 19 یا 20 میگیری.
دیدگاه
-
اگه مداری داری بزار برام واتش واقعی باشه درضمن این برای حال گیری معلمه چون گفته نمی تونم بسازم وعرضه ندارم
معلمت درست گفته که نمیتونی ! چون اصلا نمیشه !!
برای اینکار اول نقشه مدار رو انتخاب میکنن که ولتاژش کمتر از 30 ولت نیست ( 100W )
بعد یه منبع سوئیچینگ مبدل dc به dc پرقدرت میسازن تا 12 ولت رو به مثلا 30 ولت یا بیشتر تبدیل کنه. ساخت اون منبع هم کار هر کسی نیست.
من یه آمپلی 200 وات واقعی واقعی درست کردم توی تاپیک 400W ؛ ولی تغذیش دوبل 60 ولت 6 آمپره ! میخوای دویست تومن خرج کنی حال معلمو بگیری ؟؟ اون آمپلی که سر صف مدیر صحبت میکنه صداش 50 وات هم نیست !
یه 10 وات درست کن ، میشه 100 وات PMPO ( همون چیزی که روی اکثر دستگاهها مینویسن )
یه بلندگوی متوسط هم میخواد با جعبه.
با آیسی های TDA میتونی بسازی . مثل TDA2005 که 20W استریو ( 40W ) هست. 12 ولت هم هست.
دیتاشیتشو دانلود کن (PDF) توش چندتا مدار با آیسی هست. توی گوگل سرچ کن : TDA2005 PDF
دیگه توضیح نمیدم :mrgreen: وات بیشتر نمیشه دیگه :mrgreen:وقتی تو نیستی
نه باید ها...
روز مباداســـت !
دیدگاه
-
سلام ببین این دردت میخوره http://urfile.net/files/ufyvow3gfkbf5ey4flxp.bmp
http://urfile.net/files/03ekwsae2cz17sp3sni0.jpg....................HELP ME GOD ...........................
WORLD ELECTRONIC................................
nasrolahymohsen@gmail.com......................... ...
دیدگاه
-
پیدا کردن نقشه کار آسونیه ، اما گفتم که با 12 ولت اصلا امکان نداره تقویت کننده ای بیشتر از 36 وات ساخت ! (با بلندگوی 4 اهم)
زیاد بودن صدا هم 50 درصد خوده مداره و 50 درصد بلندگو با جعبه مناسب. وگرنه دو وات هم نمیشه.
اون نقشه ای که آقای محسن گذاشت یکی از راههای خوبه ( همون Bridge ) ، ولی یه جاش اشتباست :
* کلکتور ترانزیستورای قدرت باید به خروجی آیسی متصل باشن که در نقشه شماتیک وصل نیست *
البته در نقشه فیبر درسته .
من که گفتم با آیسی TDA2005 بساز ( 12 ولت ) ولی میتونی همین مدار بالایی رو هم بسازی. فقط تغذیه دوبل داره که باید یجوری سرهمش کنی دیگه :mrgreen:وقتی تو نیستی
نه باید ها...
روز مباداســـت !
دیدگاه
-
200 وات با 12 ولت؟؟ اگه میشد که ما مریض نبودیم 60-70 تومن پول ترانس بدیم رفیق. یه آی سی هست که میتونه 4 تا 45 وات بده. حدوداً 7-8 تومن پولشه و مدار ساده ای هم داره و الان هم در اکثر پخشهای خودرو از همین آی سیها استفاده میشه شمارش رو یادم نیست میگردم و برات میزارم. ولی 200 وات در یک خروجی با 12 که هیچ با 30 ولتم امکان نداه.
پیشنهاد میکنم بیشتر :read: :read: :read:
موفق باشیدخنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت
با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا
دیدگاه
-
tda8571 و tda7560 هر دو دارای 4 تا خروجی هستند. که اولی در هر خروجی 40 وات و دومی در هر خروجی 50 وات توان دارند که دیتاشیت دومی گفته تحت شرایطی میشه تا 80 وات هم گرفت. ولی شما بیشتر از 40 روش حساب نکن. هر دو با 12 تا 14 ولت کار میکنند.
موفق باشیدخنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت
با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا
دیدگاه
دیدگاه