اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نتیجه جامع در مورد امپلیفایر ماشین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نتیجه جامع در مورد امپلیفایر ماشین

اول از همه سلام
    دوم اینکه یکی دو هفته ای هست که با این سایت اشنا شدم و تقریبا هر روز دارم یکی از شاخه هاش رو کامل دوره میکنم
    اما الان 4 روزه دارم تو شاخه مدارات صوتیش میگردم و از این پراکندگی فوق العاده زیاد مطالبش دارم دیوونه میشم . در حدی که اگه این بحث رو ایجاد نمیکردم خودمو میکشتم ( اگر جواب نگیرمم همینطور ) . یه چند باریم دوستان خودشون پیشنهاد جمع و جور کردن مباحث رو داده بودن البته . اما من میخوام عملیش کنم
    سوما اینکه من چیزی در مورد امپلیفایرهای لامپی ندیدم تو مباحثتون . با توجه به عمومیت یافتن دوباره این امپلیفایرا از اساتید میخوام که یه بحث مفصلیم در این مورد انجام بشه
    اما اصل مطلب...
    اقا این چه وضعشه اخه! . بیاین به یه نتیجه جامع و کامل و عملی و "به روز" در مورد امپلیفایر ماشین برسین
    تو یه بحث منبع تغذیه رو گذاشتین . یه جا امپلیفایرشو . یه جا دیگه فیلترشو . یه جا دیگه توضیحاتشو . یه جا دیگه یه چیز دیگشو . همه مطالبم ماله سال 2008 هستن تقریبا . یعنی تو این 2-3 سال مدار جدیدتری ساخته نشده؟
    از طرفی ، خودتون بارها و بارها گفتین که با یه مدار 20 واتی میشه شیشه ماشین رو اورد پایین . اما خودتون میگین برای امپلیفایر ماشین باشد از تغذیه سوییچینگ استفاده کرد تا قدرت امپلی بره روی 1000 وات! اخرش 20 وات واقعی یا 1000 وات ؟
    میدونم که مدارات سوییچینگ هنوز تو ایران جا نیوفتاده و واقعا منابع مرجعش کمه ( خودم خیلی خیلی دنبالش هستم و به جایی نرسیدم ) اما بیاین و حداقل برای مدار نهایی این بحث یه منبع تغذیه هم طراحی کنیم که همه چیزش مچ بشه
    به جرات میتونم بگم تو همه مباحث این انجمن کوچکترین ارزشی برای بلندگو و محفظه اون ( چه تو ماشین که محفظش ماشینه و چه تو مدارات عمومی که باید ساخته بشه ) قایل نشده و هیچکس حتی اسمی از بلندگوی مناسب و جعبه اون رو نیوورده و به مقدار اهم اون بسنده کردن
    اگر قراره 20 وات باشه امپلیفایرمون یه مدار بدرد بخور 12 ولتی پیشنهاد بدین . اگرم قرار به کار با سوییچینگ هست مدار مناسب اونو بزارین . فقط لطفا مدارات به روز باشن و سعی کنید با بقیه قسمتای مدار هماهنگی داشته باشن
    پیشاپیش از تمام کسانی که به این بحث جواب میدن تشکر یکنم و از تمام کسانی که از تکراری بودن بحث ناراحت میشن معذرت خواهی . ولی به نظر من این انجمن یه بحث جامع و نهایی در این مورد کم داشت . بحثمون نهاییه . پس اگه میشه طرح هایی که قبلا تو بقیه بحثا گذاشتین رو نزارین
    من خودم به شدت همراهی و همکاریتون میکنم و منتظر جوابهای هر چه بیشتر این بحث هستم

پاسخ : نتیجه جامع در مورد امپلیفایر ماشین

راستش این طبیعت انجمن صوت هستش . چون مباحث فوق العاده گسترده ای داره و نمیشه یک جا جمعشون کرد. نهایتاً میشه دسته بندی شون کرد.
    مدارت هم تقریباً به روزند. مثلاً اکثر مدارات سوئیچینگ با sg3525 و tll494 قرار داده شده. خوب آی سیهای دیگه هم هستند ولی هنوز هم در اکثر مدارات روز جهان از همین آی سی ها استفاده میشه.
    قرار نبوده که فیلتر و تغذیه و .... همه در یک پست و تایپیک قرار داده باشه . هر کدوم کاربرد خودشو داره.
    اما قضیه 20 وات. با 20 وات نمیشه همه جا رو زیر و رو کرد. اما باید قبول کرد توانی است کافی برای صدای دلنشین. موضوع فقط وات نیست . دامنه ولتاژ خروجی خیلی مهمتره. یه 1557 tdaهر خروجیش 22 واته ولی یه 4392 stk هر خروجیش 8 واته. ولی صدای 4392 خیلی پخته تر و قویتر از 1557 شنیده میشه. میدونید چرا؟؟
    فکر میکنم به :read: بیشتری توی سایت نیاز دارید.
    راستی به سایت خوش آمدید.
    خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X