اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

stk یا tda ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

stk یا tda ؟

اگه فقط کیفیت مهم باشه
    تو رنج 24 تا 36 ولت - اساتید کدوم سری رو پیشنهاد میکنن؟
    stk یا tda یا مدل دیگه ای که من خبر ندارم.
    البته غیر از مدار ترانزیستوری که بحثی روش نیست
    ولی من جای کمی رو برد دارم
    لطفا راهنمایی کنید :applause:
    فقط کیفیت مهمه و موجود بودن تو بازار
    بازم ممنون - من تجربه ام تو این زمینه کمه

پاسخ : stk یا tda ؟

رنج 24 تا 36 ولت تکی یا دوبل :mrgreen: به هر حال در این رنج من tda را به stk(فیلم نازک هایبرید و فشرده سازی مدار) ترجیح می دهم وخودم شخصا با شون کار کردم گرچه هردو خوبند و تفاوت بین انها نیست..... اما دراین رنج بهترین ایسی tda که هم از نظر کیفیت وهم نظر مانور بیشتر و قدرت میشناسم وقیمت بسیار مناسب و مدار جمع وجوری داره البته مونو هست tda7294 است که رقیب دیگرش اما حداقل قیمت 3 برابر ان lm3886 است واگه7294 بسازیش متوجه متفاوت بودن ان با بقیه ایسی ها میشی که یه سر وگردن از همه بالاتره ودر ضمن قیمتی حدود 2500 تومان دارد و گرنه بقیه چنگی به دل نمیزنه .....
    اما اکثر stk ها استریو هستند وبدی که دارن خروجی حساس به اتصال کوتاه هست وهمه ولتاژ بالا اما دراین رنجی که شما می خواید به صورت دوبل هست که اگه خواستی شماره را برات بزارم
    stk 4432 با 50 ولت وقدرت مینیمم 50 وات
    بالای 50ولت دوبلstk 4048
    stk 4050 بالای 50ولت دوبل
    ....................HELP ME GOD ...........................

WORLD ELECTRONIC................................

nasrolahymohsen@gmail.com......................... ...

دیدگاه

با سلام و تشکر
      منبع من 24 تا 36 ولت تکی هست و استریو نیاز دارم- هرکانال 25 وات واقعی بده هم کافیه
      برای من قیمت مهم نیست - فقط کیفیت و قابل اطمینان بودن
      پیشنهاد دوستان کدوم IC هست؟
      من آنالوگ بلد نیستم ، حالا هم که اومدم انجمنتون لطفا رو ما رو سفید کنید
      ماهم تو میکرو کنترلر جبران میکنیم :applause:

دیدگاه

دراین ولتاژ خط دور STK قدرت بکش ..........برای این ولتاژ من TDA 2030 را معرفی میکنم ....جریان چقده

دیدگاه

سلام
          STK4392 با ولتاژ 24 تک کار می کنه و کیفیت خوبی داره من قبلا" از مدارش استفاده می کردم البته با امپدانس خروجی 8 اهم .
          پاینده باشید

دیدگاه

[quote author=mohammad1365 link=topic=48827.msg252708#msg252708 date=1299678619]
            سلام
            STK4392 با ولتاژ 24 تک کار می کنه و کیفیت خوبی داره من قبلا" از مدارش استفاده می کردم البته با امپدانس خروجی 8 اهم .
            پاینده باشید

بله کار میکنه ولی با 24 ولت تو همه زیر وبم وکم وزیاد صدا هم خوب کار میکنه

دیدگاه

به نظر منم با این ولتاژ stk گزینه خیلی خوبی نیست. البته من با 4432 کار کردم و صدای خوبی داره و با 36 ولتم کار میکنه ولی برای داشتن تمام قدرت این آی سی به حداقل 50 ولت نیاز داره البته tda 7294 هم تغذیه دوبل لازم داره و در مجموع 80 ولت لازم داره. الان چیزی در ذهن ندارم.
              چقدر توان لازم دارید؟؟
              روی چه باری؟؟ 4 اهم یا 8 اهم.
              خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

سلام
                بار 4 اهم
                توان 25 در هر کانال - فقط کیفیت مهمه ( توان یه ذره هم کمتر شد اشکال نداره)
                ولتاژ حد اکثر +24 و -24 - اگه تکی 24 باشه که بهتر ولی هر چی شما صلاح میدونید
                با سپاس فراوان از جناب آقای اشک

دیدگاه

خوب اگه 24 ولت متقارن میتونید تهیه کنید ازش میشه 48 ولت تک گرفت. با این حساب همون 4432 گزینه خوبیه. اگه هیتسینگ خوبی داشته باشید 4 اهم رو به خوبی و پر قدرت جواب میده و تا 25 وات رو روی 4 اهم به راحتی پاسخ میده.
                  موفق باشید.

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

با سلام و تشکر از جناب آقای اشک
                    توی 4432 گفته 49 ولت و بار 8 اهم
                    میشه از 25 ولت و بار 4 اهم استفاده کرد؟
                    آیا همون کیفیت و توان رو میده ؟
                    با سپاس از راهنمایی شما

دیدگاه

سلام
                      نظرتون در مورد ای سی TA8225 چیه؟ . البته یکم کم توانه ولی برای مثال گفتم . کلا ای سی های خانواده ta خوب هستند؟

دیدگاه

روی بار 4 اهم جواب میده ولی 25 ولت خیلی براش کمه حداقل 36 ولت لازم دارید. من خودم 45 ولت روی بار 4 اهم گرفتم. اونم توی چندین دستگاه. هیچکدوم مشکل نداشتند.

دیدگاه

با سلام.
                          دوست عزیز اگر میتونی از tda7292استفاده کن دوتا خروجی میده اونم روی 4اهم هر خروجی اش40واته ولی تغذیه دوبل میخواد که میتونی از ترانس 25ولتت یه سر وسط بکشی بیرون بعد dcکنی و بدی بهش.
                          ترجیه میدهم با کفش هایم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بشینم و به کفش هایم فکر کنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majnoon5588
                            با سلام.
                            دوست عزیز اگر میتونی از tda7292استفاده کن دوتا خروجی میده اونم روی 4اهم هر خروجی اش40واته ولی تغذیه دوبل میخواد که میتونی از ترانس 25ولتت یه سر وسط بکشی بیرون بعد dcکنی و بدی بهش.
                            26 اسفند 1389 :eek: oo:
                            میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
                            به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

دوست عزیز کیفیت stk در صدای اخر بیشتر از tda است :mrgreen:من هم دو مدار با tdaویک مدار باstk دروست کردم که کیفیت stkدر صدای اخر همان است اما کیفیت tdaافت می کند و صدای خرابی از بلند گو خارج میشود
                              بامن باشد با stkمدار دروست می کنم

[move] :applause: :wow: :wow: :wow:عید نو مبارک باد :applause: :wow: :wow: :wow:[/move]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X