اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اکو همراه ساده و با کیفیت خوب(تست شده)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اکو همراه ساده و با کیفیت خوب(تست شده)

سلام بچه ها اینم نقشه یه اکو همراه ساده ولی با کیفیت و قدرت خوب
    مدار با 12 ولت و همچنین با دوتا باتری نیکل کادیوم 6 یا یه باتری 12 ولتی خیلی خوب کار میکنه برای برقش یه ترانس 12 ولت دو آمپر احتیاج هست فقط خازن صافی اون رو 3300 یا 4700 انتخاب کنید برای جلوگیری از شلوغی مدار قسمت اکو اون رو که با آی سی PT2399 هست رو نکشیدم ولی دیتا شیپ یا نقشه اون رو براتون میذارم قسمت پری از دوتا ترانزیستور تشکیل شده و ولوم هم ولوم کنترل صدای میکروفون است که می تونید دوتا از این مدار درست کنید تا اکو شما دارای دو ورودی میکروفون باشه که در ضمن یه مدار تقویت میکروفون استریو یا دو کاناله با آی سی 4558 براتون میذارم که می تونید از اونم استفاده کنید و ولتاژ کارش همون 12 ولت معمولی هست و تغذیه متقارن احتیاج نداره و برای تقویت قدرت هم می تونید از آی سی های TA 8210...KIA6210 ...TA 8220 استفالده کنید که نقشه اونا رو هم براتون میذارم همگی با ولتاژ 12 ولت کار میکنن و قدرتی در حدود 20 وات دارن سعی کنید از بلندگوی 4 اهمی استفاده کنید تا قدرت خروجی و صدای بیشتزری داشته باشید و از بلندگویی با دهنه بزرگ طبعا صدای بهتری خواهید داشت برای عوض کردن هر قسمت مدار کافیه خروجی و ورودی و برق و شاسی اون مدار رو با مدار دیگه عوض کنید شمای کلی مدار به این صورت هست اول ورودی میکروفون به مدار پری میره بعد از پری با یه ولوم که سر وسطش میره برای اکو و سر شماره یک به خروجی پری و سر سوم هم طبعا شاسی مدار یا قطب منفی می باشد ..مدار اکو که ثابته یه ورودی از سر وسط ولوم پری میگیره خودش دوتا ولوم داره یکی برای مقدار اکو یا مقدار تکرارها و یکی هم برای فاصله تکرارها و خروجی اون هم به سر شماره یک یک ولوم 10 یا 20 کیلو میره و سر وسط ولوم به آمپلی فایر و سر سوم هم شاسی یا منفی که من یادم رفت تو مدار اونو بذارم خودتون اونو اضافه کنید برای تغذیه ها هم پری ها مستقیم 12 ولت رو میگیرن به علاوه آمپلی ولی مدار اکو احتیاج به ولتاژ 5 ولتی داره که با یه آی سی 7805 تامین میشه آی سی رو روبروی خودتون بگیرید از چپ به راست پایه 1 ورودی 12 ولت ..پایه وسط شاسی یا منفی و پایه آخر یا سومی خروجی 5 ولت است در ضمن یک خنک کننده هم روی رگولاتور نصب کنید[url[/url]
    تا توانی رفع غم از چهره ای غمناک کن***در جهان گریاندن آسان است اشکی پاک کن

پاسخ : اکو همراه ساده و با کیفیت خوب(تست شده)

اینم از پری آمپلی فایر میکروفون دو کانال
    ][es/v7ps8ucc8v2itviry15c.jpg[/img]/url]

اینم نقشه آمپلی فایر TA 8210 ...KIA 6210....TA8220 که هر سه یکی هستند پایه 4 با یک مقاومت 47 یا 56 کیلو اهم به ولتاژ 12 ولت وصل میشود و در صورت قطع این ولتاژ آی سی به حالت آماده به کار میرود و صدا قطع میشود البته همان آی سی TDA 1557 هم کیفیت خیلی خوبی دارد و من خودم شخصا آنرا ترجیح میدهم
    [url=http://[URL=http://www.up.iranblog.com/]][

دیدگاه

مدار اکو

دوستان عزیز شرمنده مدار اکو رو فراموش کرده بودم اونو این زیر براتون میذارم در ضمن از همه دوستان که اظهار لطف کرده و به بنده دلگرمی و امید دادن خیلی تشکر میکنم خدا نگهدار همه شما و خانواده های محترمتون باشه
      [url=http://[URL=http://www.up.iranblog.com/]][

دیدگاه

با سلام
        شهریار جان خیلی آقایی دمت گرم
        از مداری که گذاشتی ممنون . و انشاا... وقتی که ساختمش عکسش رو تو سایت قرار می دهم. اما یک سری سوال دارم ممنون می شم راهنمایی کنید.
        1) تو شماتیکی که تو پست اول قرار دادید مدار تن کنترل بهتره قبل از اکو باشه یا بعد از اکو ؟
        2) برای مدار پری آیسی بهتر هست یا ترانزیستور ؟ ( البته با 12 ولت تک )
        3) به قول آقای اشک برای اکو (2399) نیاز به یک بافر هست تا صدا بازپخش بهتری داشته باشد و میشه از یک 4558 استفاده کرد . نظرتون چیه ؟
        4) اگر براتون ممکنه یک مدار تن کنترل با 4558 که نیاز به تغذیه دوبل نداره معرفی کنید ؟
        ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
        شهریار جان راستش قبل ازاینکه شما مدارتون رو در سایت قرار بدید من قصد داشتم برای یک اکو همراه از مدارات زیر استفاده کنم این مدارت رو معرفی می کنم اگر اشکالی در آن می بینید توضیح بفرمایید:
        برای میکسر که ورودی میکروفن و لاین داشته باشد قصد داشتم این مدار را استفاده نمایم :
        http://tehranpic.net/download.php?img=514853
        و خروجی این مدار را به ورودی اکو و خروجی اکو رو به ورودی مدار زیر وصل کنم :
        http://www.redhue.ir/images/84751798829891771947.gif
        در واقع می خواستم مدار بالا را به عنوان تن کنترل مستر استفاده نمایم و خروجی مدار بالا به آمپلی بره .
        مدار بالا هم به تغذیه تک احتیاج داره درسته؟
        اگر میشه نظرتون رو بفرمایید؟
        با تشکر

دیدگاه

سلام آقا محمد ببخش دیر جواب دادم متوجه سوال نشده بودم خوب برای سوال اولت اگه می خوای یه چیز بیست بسازی یک آی سی حرفه ای تقویت کننده استریوی دو کانال برای تقویت میکروفن برات میذارم خیلی معرکه است و کاملا حرفه اییه یا می تونی مدار تقویت میکروفون ترانزیستوری شرکت فاراتل رو براش بزاری که اونم خیلی حرفه ای و با کیفیته اونم برات میذارم برای مدار تن کنترل بنظر من بعد از مدار اکو قرار بگیره بهتره چون ممکنه تغییر فرکانسهای صوتی تو کار اکو که دیجیتالی هست اختلال ایجاد کنه و برای اونم نقشه تن کنترل باس و تریبل شرکت سونی رو میذارم که کیفیت باس معرکه ای داره و یه نقشه آمپلی فایر تک کانال میذارم که قدرت خیلی خوبی داره ترکیب این سه تا المان یک اکو همراه بی نظیری برات به ارمغان میارن فقط برای بلندگو اصلا محدودیت مالی قائل نشو و سعی کن بهترین بلندگو رو براش گیر بیاری تو مدار اکو همراه بلندگو بنظرم مهمترین المانه موفق باشی
          محمد جان نقشه ها رو تو یه تاپیک تازه میذارم بقیه دوستان هم ببینن و استفاده کنن

دیدگاه

در واقع می خواستم مدار بالا را به عنوان تن کنترل مستر استفاده نمایم و خروجی مدار بالا به آمپلی بره .
            مدار بالا هم به تغذیه تک احتیاج داره درسته؟
            این مدار اگه کار کنه خوبه. فقط باید در رسم نقشه VBias ها به هم وصل بشن.
            تغذیه 12V هم میشه . بهتره از TL072 استفاده کنی، چون کم نویزه .

فقط یه چیزی محمد جان :mrgreen: بعد از ساخت همه مدارهای انتخابی، ممکنه طبقات با هم مچ نشن ، که بعدش باید بهره طبقات اولی رو کم کنی تا مطلوب بشه.

مدار پری مهم نیست چی باشه. فقط باید بشه بهره اش رو کم و زیاد کرد تا با آمپلی مچ بشه.
            وقتی تو نیستی
            نه هست های ما چونانکه بایدند
            نه باید ها...
            هر روز بی تو http://www.up98.org/upload/server1/0...158wwayrz3.jpg
            روز مباداســـت !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SHAHRYAR52

محمد جان نقشه ها رو تو یه تاپیک تازه میذارم بقیه دوستان هم ببینن و استفاده کنن
              سلام بر شما
              من منتظر نقشه ها هستم. با تشکر از شما دوست عزیز

دیدگاه

سلام بر دوستان عزیز
                امروز تونستم مدار اکو همراه رو بسازم .اول لازمه از همه دوستانی که راهنمایی کردند مثل آقای اشک - شهریار عزیز و New-Ray عزیز و دیگر دوستان که اسمشون در خاطرم نیست .
                خب برای میکسر که شامل ورودی میکروفن و لاین هست از مدار زیر استفاده کردم .

مدار با 12 تک به راحتی کار می کنه و کاملا" بدون نویز هست و عالی :applause:
                خروجی مدار میکسر رو به ورودی اکو وصل کردم و خروجی اکو رو به مدار تن کنترل زیر وصل کردم . مدار اکو هم که شماتیکش رو آقا شهریار زحمت کشیدند و گذاشتند .فقط باید بین ورودی و خروجی اکو یک مقاومت مناسب قرار داد.این هم شماتیک مدار تن پری تن کنترل که قبل از آمپلی قرار میگیرد. کیفیت این مدار هم عالی است و با 12 ولت تک کار می کند امیدوارم دوستان بسازند و لذت ببرند.

این هم نمونه ای که من ساختم :

دیدگاه

اگه ممکنه PCB مدارها رو هم بذارید. کلی ثواب می برید.
                  ...............................................

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است
                  Ctrl+C , Ctrl+V
                  .................................................. ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کوتلاس
                    اگه ممکنه PCB مدارها رو هم بذارید. کلی ثواب می برید.
                    دوست عزیز من pcb رو خودم روی کاغذ کشیدم به هر حال اگر خواستید سعی می کنم یک عکس ازش بگیرم و پ کنم.

دیدگاه

محمد جان سلام
                      خیلی خیلی خوشحالم بالاخره تونستی مداری رو که می خواستی خودت بسازی لذت ساختن یک وسیله که خودت با دستهای خودت اونو بسازی با هیچ چیز قابل توصیف نیست و لذت رفع مشکلاتی که صد در صد این وسط پیش میان هم دست کمی از اون نداره هیچ چیز بالاتر از تجربه عملی نیست دوستاان این هیچ وقت یادتون نره هر شکستی در این راه از هزار تا پیروزی با ارزشتره چون یاد میگیری از شکست نا امید و دلسرد نشی و با عزمی جزم دوباره راهت رو ادامه بدی

دیدگاه

سلام
                        شهریار جان می خواهم یک آمپلی هم با tda1557 هم بسازم . همون مداری که تو پست اول قرار دادید رو بسازم و دو ورودی اش رو یکی کنم درسته؟

دیدگاه

محمد جان بستگی داره بخوای چند تا خروجی ازش بگیری اگه می خوای فقط یک خروجی بگیری فقط یکی از ورودی هاش رو وصل کن اون در صورتیه که بخواس از هر دو کانال خروجیش استفاده کنی موفق باشی این مدار کیفیت و قدرت خیلی خوبی داره خودت بعدا میبینی فقط ترانس 12 ولتی که برای تغذیه اون استفاده میکنی اگه 2 یا 3 آمپر باشه بهتره یک خنک کننده خوب هم روی آی سی وصل کن

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : اکو همراه ساده و با کیفیت خوب(تست شده)

نوشته اصلی توسط SHAHRYAR52
                            محمد جان بستگی داره بخوای چند تا خروجی ازش بگیری اگه می خوای فقط یک خروجی بگیری فقط یکی از ورودی هاش رو وصل کن اون در صورتیه که بخواس از هر دو کانال خروجیش استفاده کنی موفق باشی این مدار کیفیت و قدرت خیلی خوبی داره خودت بعدا میبینی فقط ترانس 12 ولتی که برای تغذیه اون استفاده میکنی اگه 2 یا 3 آمپر باشه بهتره یک خنک کننده خوب هم روی آی سی وصل کن
                            بله - من دو تا بلندگو فیلو دارم و میخواهم ارز دو تا خروجی هاش استفاده کنم . منتها چون ولوم مستر که قبل از آمپلی قرار میگیره مونو هست می خواهم مثل همون طرح شما ورودی ها یکی باشه .مشکلی که نداره؟
                            پس به امید خدا اونم مثل طرح شما می سازم

دیدگاه

اگه اینطوره نه به امید خدا دست به کار شو موفق باشی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X