اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ولوم دیجیتال استریو( ساده)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ولوم دیجیتال استریو( ساده)

خوب دوستان عزیز اینم آخرین نقشه ای که امروز براتون میذارم چون من باید مادرم رو ببرم دکتر چند روزی نیستم نقشه هایی که آماده کرده بودم رو براتون میذارم فقط دوستان عزیز آقا اشک عزیز و بقیه دوستان در نبود من زحمت پاسخگویی به مشکلات و ابهامات دوستان گردن شما عزیزان می افته .................این هم یک مدار کنترل حجم صدای دیجیتالی است که تا بالاترین حد ساده شده و از پیچیدگی اون کم شده است مدار با 9 ولت و 12 ولت تک کار میکنه و دوستانی که می خوان سیستمشون تمام حرفه ای باشه میتونن از این مدار استفاده کنن .......................... برام دعا کنید ممنون همتون

تا توانی رفع غم از چهره ای غمناک کن***در جهان گریاندن آسان است اشکی پاک کن

پاسخ : ولوم دیجیتال استریو( ساده)

خیلی ممنون
    قبلا با این ای سی تا حدودی کار کردم یه مشکل داشتم ،حتما باید تو خروجی ای سی یک بافر با اپ امپ میزاشتم تا بتونم صدا رو کم و زیاد کنم در نبود این بافر صدا پله به پله کم و زیاد نمیشد شما این مشکل رو دارین؟ با ای سی PT2256 هم کار کنم که خیلی راحتر از PT2253 هست و قطعات کمتر داره با اینکه برای کار با کلید ساخته شده ولی با میکرو هم میشه کنترلش کرد و لی همون مشکل رو داشتم و باید تو خروجی یه بافر بزارم تا صدا پله به لپه کم و زیاد بشه با ای سی PT2257 هم کار کردم که با میکرو کنترل میشه که خیلی بهتر از دو ای سی دیگس اگه بشه ازش استفاده کرد ولی نمیدونم چرا مثل ادم پلهاش بالا و پایین نمیره با I2C کار میکنه منو راهنمایید کنید لنگ موندم

وقتی تو خروجی بافر میزارم صدا کم و زاید میشه بدونه هیچ مشکلی ولی با این کار چون مقاومت ورودی اپملیفایر تغییر نمی کنه بدرد نمی خوره این کار مثل این میمونه که شما صدای امپ رو تا ته برید و همیشه صدا رو با کامپیوتر کم و زاید میکنید

دیدگاه

سلام منم همین مشکل رو دارم یه امپلی ساختم با یه پری که میشه راحت با میکرو کنترلش کرد اینم پستش ::
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=47474.0

مشکل اینجاست که مجبورم صدای امپلی رو تا آخر بالا ببرم و از طریق اون ایسی کنترلش کنم
      به دنبال مداری هستم که بتونه مقاومت ورودی امپلی رو ببنده
      آقا وحید نظرت در مورد CAT5128 چیه ؟؟؟؟؟
      AV Maziton 100
      Render By Artlantis Studio
      [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

سلام دوستان
        من خودم این آی سی رو یه مدار بستم بدون مشکلاتی که شما گفتین خیلی عالی کار میکرد البته مدار آمپلی فایری که اینو روش بستم خودش هم دیجیتال بود شاید به قول شما با مدارات آنالوگ این مشکل رو ایجاد کنه منم فقط رو حساب همون تجربه خودم این مدار رو قرار دادم
        تا توانی رفع غم از چهره ای غمناک کن***در جهان گریاندن آسان است اشکی پاک کن

دیدگاه

این ای سی CAT5128 یه مقاومت دیجیتال هست همون چیزی که می خاهیم
          قبلا با ای سی AD8304 که یه مقاومت دیجیتال هست و 256 تا پله داره و تو ای سی 4 تا مقاومت داره رو خریدم به قیمت 6 تومن ولی با این ای سی مقاومت ورودی تغییر میکرد مثل یه ولوم ولی وقتی دامنه صدا بیشتر از یه حدی میشد صدا خراب می شد خش خش میکرد این مشکل رو با اپ امپ حل کردم ولی همون مشکل قبلی ( صدا امپ باید تا می زاشتم) به وجود اومد نمیدونم این اون مشکل رو داره یا نه
          این ای سی CAT5128 تو بازار پیدا میشه قیمت چنده؟
          یه ای سی مشابه این CAT5128 هست DS1669 که تو اینترنت اگه سرچ کنی که اونم یه مقاومت دیجیتال ولی برای کنترل صدا استفاده میکنن خیلی معروف برای این کار ولی گیر نمیارم تو بازار
          یه راه دیگه هست که صد در صد جواب میده ولی یکم سخت هست یه تست کردم بد نبود ولی پله های صدا نامنظم بود شما هم اگه تونستی تست کن باید مقادیر مقامت ها رو درست انتخاب کنیم

http://vahidsport900.persiangig.com/...ualchannel.pdf

من خودم این آی سی رو یه مدار بستم بدون مشکلاتی که شما گفتین خیلی عالی کار میکرد البته مدار آمپلی فایری که اینو روش بستم خودش هم دیجیتال بود شاید به قول شما با مدارات آنالوگ این مشکل رو ایجاد کنه منم فقط رو حساب همون تجربه خودم این مدار رو قرار دادم
          یکم بیشتر توضیح بدین این مدار را کجای امپ گذاشتین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahidsport
            این ای سی CAT5128 یه مقاومت دیجیتال هست همون چیزی که می خاهیم
            قبلا با ای سی AD8304 که یه مقاومت دیجیتال هست و 256 تا پله داره و تو ای سی 4 تا مقاومت داره رو خریدم به قیمت 6 تومن ولی با این ای سی مقاومت ورودی تغییر میکرد مثل یه ولوم ولی وقتی دامنه صدا بیشتر از یه حدی میشد صدا خراب می شد خش خش میکرد این مشکل رو با اپ امپ حل کردم ولی همون مشکل قبلی ( صدا امپ باید تا می زاشتم) به وجود اومد نمیدونم این اون مشکل رو داره یا نه
            این ای سی CAT5128 تو بازار پیدا میشه قیمت چنده؟
            یه ای سی مشابه این CAT5128 هست DS1669 که تو اینترنت اگه سرچ کنی که اونم یه مقاومت دیجیتال ولی برای کنترل صدا استفاده میکنن خیلی معروف برای این کار ولی گیر نمیارم تو بازار
            یه راه دیگه هست که صد در صد جواب میده ولی یکم سخت هست یه تست کردم بد نبود ولی پله های صدا نامنظم بود شما هم اگه تونستی تست کن باید مقادیر مقامت ها رو درست انتخاب کنیم

http://vahidsport900.persiangig.com/...ualchannel.pdf

یکم بیشتر توضیح بدین این مدار را کجای امپ گذاشتین
            سلام در مورد ds1669 مدار آمادشو تو تهران تو امجد میفروشه 4.500 که روش op-amp هم گزاشته ولی بعید میدونم ماقاومت ورودی رو کم کنه

البته دیتاشیت ds1669 رو که دیدم مثل همون cat 5128 هست ینی همون 3تا سر پتانسیومتر رو داره
            ولی اگه cat 5128 گیر بیاد که دیگه عالیه فکر کنم مغازه سعید تو امجد داشته باشه

در مورد اون مدار اخر که گزاشتین دیگه لازم نیست صدای امپلی رو تا انتها ببریم ؟؟؟؟؟
            AV Maziton 100
            Render By Artlantis Studio
            [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

اون مدار دقیقا یک مقاومت دیجیتالیه مثل DS1669 و CAT5128

نه نیاز نیست که صدای امپ رو تا ته ببریم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X