یه توصیه می کنم دوست عزیز از این برادر بزرگترت گوش کن
بی خودی وقت و پول و انرژی خودت رو هدر نده من کلی رفتم سراغ اینکار و دو جفت بلندگو به خیال خودم خوب ساختم برام تموم شد حدود 120 تومن بعد یه روز تو یه مغازه سمساری و دست دوم فروشی یه جفت بلندگوی پاناسونیک سه بلندگوه ناز دیدم خریدمشون نمیدونم 50 یا 60 تومن اونا کجا مال خودم کجا
برو مغازه های دست دوم فروشی مخصوصا آلان که دیگه سی دی های قدیمی از رده خارج شدن خیلی راحت می تونی یک جفت بلندگوشون رو مثلا سونی یا پانا سونیک یا مارکهای خوب و اصل رو با 50 تا 60 تومن گیر بیاری که خیلی ارزونتر و با کیفیت تر هم هست
دوست عزیز این باندهایی که من ساختم رو با 100تا مثل اون بلندگوهای دست دوم نمیشه عوض کرد فقط باید صداشو از نزدیک بشنوی تا متوجه بشی دارم چی میگم عزیز.
بابا دمت گرم خیلی چیز عالیی ساختی قیمت ووفر ، تیوتر و میدرنج چنده بعد اندازه جعبه رو از جایی گرفتی یا تجربی بوده یه سئوال دیگه که روی جعبه روکش کشیدی یا رنگه و اون کراس اور داخل جعبه رو خریدی یا خودت درست کردی ببخشید از این همه سوال
با تشکر
این اندازه ها با توجه به برندها و تجربه شخصی هست. ووفر 40.000 میدرنج 18.000 تیوتر12.000 قیمت ها اگه تا الآن تغییری نکرده باشه همینه. توجه کنید که دونه ای این قیمت هستن. کراس اوور حاضری هست البته در آینده ای نه چندان دور کراس اوور مخصوص این مجموعه جایگزین خواهد شد. جعبه رو روکش کردم روکش هلندی مرغوب. اگه سوال دیگه ای هم دارین در خدمتم. به نظر من دوستان اگه کسی میخواد بسازه و یا سوالی داره با ایمیل در تماس باشیم هم خوب هست.
موفق باشید
سلام. همه ی سبمهارو از تهران خریدم. سیم باند مرغوب متری 1500ت و سیم شیلد دار برای کابل رابط متری 2500ت
شما کارو به کجا رسوندی؟ :rolleyes: ایشالا که موفق باشید.
توئیترامو بالاخره انتخاب کردم و خریدم،اما مدارا هنوز کار داره بعضی از قطعات گیر نمیاد...روند کارم و سوالاتم رو تو تاپیک ساخت آمپلی ماسفت میگم،ایشالا با کمک دوستان منم سیستمم رو بسازم
سلام من این باندها رو حدود 5 سال پیش ساختم دو باند پایین از یک مید باس و تیوتر تشکیل شده و جعبه بالا از همین باندای معمولیه داشتمشون گذاشتم تو جعبه بهشون نمیاد ولی صدای خوبی دارن عکسا رو با دوربین گرفتم ولی ممکنه کیفیت عکس پایین باشه برا من که کیفیتش تو مانیتورم خوب نیست ولی تو دوربین عالیه نمیدونم چرا
سلام من این باندها رو حدود 5 سال پیش ساختم دو باند پایین از یک مید باس و تیوتر تشکیل شده و جعبه بالا از همین باندای معمولیه داشتمشون گذاشتم تو جعبه بهشون نمیاد ولی صدای خوبی دارن عکسا رو با دوربین گرفتم ولی ممکنه کیفیت عکس پایین باشه برا من که کیفیتش تو مانیتورم خوب نیست ولی تو دوربین عالیه نمیدونم چرا
سلام مصطفی جان
چیز جالبی شده :applause:
فقط یه سوال؟؟؟
اون موکتی رو که بر روی باندها کشیدی از کجا میشه گیر آورد؟؟
راستش رو بخوای من موکت نمدی خاکستری داشتم رو جعبه چسبش کردم بعد با اسپری مشکی رنگش کردم چون از این موکت نمدی مشکی اینجا نیست هرکس هم داره برای کار خودش داره ولی تهران شنیدم میدون شوش از هر مدلش رو که بخوای داره
دیدگاه