اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انتخاب بلندگو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

انتخاب بلندگو

سلام. یه سوالی داشتم در رابطه با انتخاب بلندگو :redface: اگه ما یک آمپلیفایر 100W RMS داشته باشیم و بخوایم براش باند بسازیم (باند سه راهه) ووفر میدرنج و تیوترو چند وات باید انتخاب کنیم مثلا ووفر 100 وات باشه میدرنج و تیوتر باید چند وات باشه؟ :question:خیلی ممنون میشم کسی کمک کنه
    I Love Music

پاسخ : انتخاب بلندگو

بلندگوی ووفر رو باید حتما همون 100 وات انتخاب کنی چون تقریبا مستقیما خروجی آمپلی بهش وصل میشه و تقریبا حداکثر توان هم از اون اخذ میشه در مورد میدرنج و توییتر می تونی رنج اونا رو کمتر انتخاب کنی البته اگه بتونی هر سه تاش رو 100 وات انتخاب کنی که محشره البته میدرنج آلان زیاد ضروری نیست با پیشرفت صنعت و بهبود کیفیت بلندگوها ووفر و توییتر کافی هستن البته اگه میدرنج هم باشه خیلی بهتره ولی ضروری نیست در کل ووفر رو 100 انتخاب کن میدرنج رو حداقل باید 50 وات و توییتر رو می تونی تا 25 وات هم انتخاب کنی حداقلش تماما بستگی به آمپلی فایری که انتخاب میکنی داره
    تا توانی رفع غم از چهره ای غمناک کن***در جهان گریاندن آسان است اشکی پاک کن

دیدگاه

دمتون گرم خیلی ممنون از جوابتون
      پایدار باشید.
      I Love Music

دیدگاه

نحوه این محاسبات رو میفرمایید؟؟
        خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

آقای اشک لطفا شما راهنمایی کنید خیلی وقته این سوال برام پیش اومده
          I Love Music

دیدگاه

راستش منم محاسباتی براش نه دیدم و نه بلدم. ولی میدونم که پارامترهای زیادی بستگی داره. مثلاً کاربرد اون. وویس یا موزیک؟؟
            توان یک آمپ تقریباً نصف rms هست یعنی مال شما 50 وات هم جواب میده. از طرفی بستگی داره شما از فیلتر پسیو هم استفاده می کنید یا نه.
            آیا در مسیر تیوتر از خازن هم استفاده میکنید یا فقط مقاوت؟؟؟ به همین خاطر نحوه محاسبات رو پرسیدم.
            خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

سلام آقا اشک عزیز خیلی ممنون از توجه شما. راستش من تصمیم گرفتم باند نسازم و دو باند حرفه ای حاظری نو و یا استوک تمیز بگیرم. میخواستم بدونم قیمت این باندا چنده؟ :redface: از چه قیمتی شروع میشه؟ آمپلیفایر دارم 120+120 وات rms اینم شماتیکش http://setson.persianblog.ir/post/66/ لطفا راهنمایی کنید:rolleyes:
              پایدار باشید
              I Love Music

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X