اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

عکسهای ساب دی جی 500 وات آمریکایی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : عکسهای ساب دی جی 500 وات آمریکایی

سلام به استاد گرامی به نظر من شما حتما برای آموزش دادن به کشورهای خارجی برید مخصوصا آمریکا چونکه خیلی به شما که تو ایران نشستی و چهار تا مطلب علمی خوندی نیاز دارن
    I Love Music

دیدگاه

آره . واقعا باید برم . دارم اینجا تلف میشم :icon_razz:
      باز هم عید آمد و ما لختیم...

دیدگاه

دست شما درد نکنه. کی گفته موبایل و ... نویز نداره. تا حالا فکر کردید که چرا صدای موبایل ارتقاع کیفی پیدا نمیکنه؟؟ اصلاً موبایل کجا یه مدار کلاس A کجا؟
        تا دلت بخواد ایراد تو صدای موبایل هست.
        یا میدونید چرا توی تلویزیون از بلندگوهای اهم بالا استفاده میشه؟؟ یه بلندگوی 4 اهم جاش بزنید از نویز سر درد میگیرید.

کی میگه سیستمهای مخابراتی نسبت به نویز تغذیه حساس تر از سیستمهای صوتی هستند؟؟ هیچ مدار الکترونیکی به اندازه سیستمهای صوتی وابسته به سیستم تغذیه نیست .گاهی پیش میاد 2 سانت کم و زیاد کردن تراکهای تغذیه کلی تاثیر روی صدا دارند. و باز قابل توجه شما بعد از مدارات مخابراتی پیچیده ترین و علمی ترین مدارات مربوط به مدارات صوتی هستند. و پر مصرف ترین مدارات، مدارات صوتی هستند. ما سوادمون کمه وگرنه بزرگترین کارخانه های تولید کننده سیستمها الکترونیکی مربوط به سیستمهای صوتی هستند و بیشترین تنوع هم مربوط به همین سیستمهاست. کارخانه FBT بزرگتر از کارخانه ایران خودرو ماست.
        خواهش میکنم کم لطفی نفرمائید.
        خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

اگه من گفتم آمپلی فایر کار سطح پایینی هست بخاطر این بود که طی سالیان طولانی هیچ تغییر
          بنیادی تو این رشته وجود نداشته فقط کلاس های کاری کمی تغییر کرده و چند درصدی راندمان
          بالا رفته . مثلا در مقایسه با کوچک شدن ابعاد مدارات مخابراتی یا مدارات کامپیوتری از اندازه یک
          اتاق به اندازه کیس کامپیوتر - تغییرات مدارات آمپلی فایر و در کل صوتی در حد صفره .

حالا در مجموع بحث ما راجع منابع تغذیه سوئیچینگ بود . من میگم یه شرکتی میاد با این همه
          تلفات در خود آمپلی فایر یه ترانس 15 کیلویی هم میزاره . یعنی اصلا نمیخان به خودشون زحمت
          پدیت شدن رو بدن . این خودش به معنی اینکه این رشته داره به کندی لاکپشت پیشرفت میکنه.

دیدگاه

سلام
            منم فکر نمیکنم آمریکایی باشه
            سیستم های آمریکایی رو زیاد دیدم. از چسب حرارتی استفاده نمیکنن اصلا.( اونم روی خازن ها ) و روی پیچ ترانزیستورها هم لاک نمیزنن.( اینا کار چینی هاست برای محکمتر شدن پیچ )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Dxing
              خسته نباشی داداش.
              بزار یه مثالی برات بزنم . توی BTS های موبایل ما هم صوت داریم و هم تصویر و هم دیتا و هم
              امواج RF ولی با این حساسیت بالا از منابع تغذیه سوئیچینگ استفاده میکنند . فکر نکنم چیزی
              حساس تر مدارات رادیویی پیدا کنی . هیچ تداخل و نویز و پارازیتی نداریم .
              حتی توی تلویزیون و پخش کننده های DVD-VCD و پلایر های خونگی هم تغذیه سوئیچینگ
              وجود داره ولی نویزی نیست .

مدارات صوتی هیچ سنخیتی با منابع تغذیه سوئیچینگ ندارند . موضوع اینکه سواد تولید
              کننده ها پایینه . چون کار آمپلی فایر در الکترونیک از سطح و لول پایینی برخورداره .
              -
              اصلاح : در BTS هایی که ورودی صوت و تصویر دارند این سیگنال ها از حالت آنالوگ به دیجیتال
              تبدیل شده و سپس مدوله میشوند .

دوست عزیز سلام
              چرا در مورد چیزی که نمی دونید همینطوری اظهار نظر مبارکتون رو خرج می کنید
              اولا تا یادم نرفقته در جواب اون دوست عزیز که قضیه چسب ها رو دلیل تقلبی بودن این ساب دونستن عزیز من این ساب رو در فضای زیر 1000 متر مربع نمیشه روشن و استفاده کرد عزیز من وقتی ساب تو حداکثر قدزرتش کار میکنه زمین زیر پات وا... به لرزه در میاد اونوقت توقع داری مداری که درست پشت بلندگوی ساب به فاصله چند سانتیمتری قرار داره چسب نخوره اگه اون چسب نباشه تو 5 دقیقه کل مدار دچار لحیم خوردگی میشه با وجودی که تماما دو رو ساخته شده و قطعات از دو طرف لحیم میشن تو یه مورد یکیشون رو که یک قطعه سوزونده بود وقتی قطعه رو عوض کردیم چسب نزدیم تو ده دقیقه اول کار ساب قطعه کاملا جدا شد.....
              و شما دوست عزیز تو این ساب از ترانزیستورهای خیلی معروف ماوس فت IRFP140..9140 استفاده شده که دوستان وارد میدونن کاملا جدید هستن پس نمیشه گفت تاریخ ساخت اون قدیمیه حالا چرا اون شرگت حالا جدای از اینکه کجاییه چرا از تغذیه سوئیچینگ استفاده نکرده و پی همه هز ینه های بالای حمل و نقل و گمرکی رو به تنش مالیده حتما یک دلیل عقلانی داشته وگرنه مغزش رو خر نخورده بیاد اینکار رو بکنه در ثانی مدل چینی این محصول هم هست که خیلی با مدل اصلی اون فرق داره برای اثبات حرف من برو پیش نوازنده های مجالس عروسی و صحت و سقم حرف منو از اونا بپرس ببین چی بهت میگن
              ممنون از همه آقای اشک عزیز حالا فهمیدی چرا اول گفتم نمیشه عکسهاش رو گذاشت
              تا توانی رفع غم از چهره ای غمناک کن***در جهان گریاندن آسان است اشکی پاک کن

دیدگاه

بنظر من هم سواد ما ایجا خیلی کمه ولی امپلی های پرقدرت راحتر از ترانس در زمانهای طولانی و قدرت بالا جواب میدن

دیدگاه

[quote author=Dxing link=topic=50740.msg264894#msg264894 date=1305130967]
                  اگه من گفتم آمپلی فایر کار سطح پایینی هست بخاطر این بود که طی سالیان طولانی هیچ تغییر
                  بنیادی تو این رشته وجود نداشته فقط کلاس های کاری کمی تغییر کرده و چند درصدی راندمان
                  بالا رفته . مثلا در مقایسه با کوچک شدن ابعاد مدارات مخابراتی یا مدارات کامپیوتری از اندازه یک
                  اتاق به اندازه کیس کامپیوتر - تغییرات مدارات آمپلی فایر و در کل صوتی در حد صفره .

حالا در مجموع بحث ما راجع منابع تغذیه سوئیچینگ بود . من میگم یه شرکتی میاد با این همه
                  تلفات در خود آمپلی فایر یه ترانس 15 کیلویی هم میزاره . یعنی اصلا نمیخان به خودشون زحمت
                  پدیت شدن رو بدن . این خودش به معنی اینکه این رشته داره به کندی لاکپشت پیشرفت میکنه.
                  [/quote

ببخشید باز حرف میزنم بعضی وقتها چیزی میشنوی که مجبوری علی رغم میلت جواب بدی
                  دوست عزیز زمانی ساختن اکو رویای بزرگ هر الکترونیک کار حرفه ای بود ولی آلان به سادگی آب خوردن یه َآماتور هم میتونه براحتی یه مدار اکوی عالی بسازه این پیشرفت نیست به نظرتون
                  من یه نمای کلی از مدار کشیدم و براتون میذارم دوستان عزیز بتونن تصوری کلی از مدار رو تو ذهنشون تجسم کنن تا بهتر بدونن چی میگیم(البته این شمای کلی مدار رو همینطوری زود کشیدم و کاملا اتصالاتش درست نیست حالا دوستان نیان به اونم گیر بدن خودم همین جا میگم خیلی اشکال داره ولی تقریبا شمای کلی مدار رو نشون میده)

دوست عزیز این مدار تو یه قسمت 160 ولت ولتاژ رو استفاده میکنه دوستان عز یز میدونن مدارات سوئیچینگ تو ولتاژهای بالا لنگ میزنن و قادر به کار کردن نیستن به دلیل اینکه دیودهای یکسوساز سرعت بالا که مخصوص استفاده اوناست نمی تونن این چنین ولتاژهایی رو با این جریان (10 آمپر)تحمل کنن
                  دوست عزیز آلان هشت آمپلی فایری که موقعی هر کدوم به قول شما حجم خیلی بالا و قطعات خیلی زیادی داشت خیلی راحت تو یه آی سی جا گرفتن اینا پیشرفت قسمت مدارات صوتی الکترونیک نیست(TA 8255AH)
                  تا توانی رفع غم از چهره ای غمناک کن***در جهان گریاندن آسان است اشکی پاک کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SHAHRYAR52
                    چرا در مورد چیزی که نمی دونید همینطوری اظهار نظر مبارکتون رو خرج می کنید
                    -
                    و شما دوست عزیز تو این ساب از ترانزیستورهای خیلی معروف ماوس فت IRFP140..9140 استفاده شده که دوستان وارد میدونن کاملا جدید هستن
                    -
                    برای اثبات حرف من برو پیش نوازنده های مجالس عروسی و صحت و سقم حرف منو از اونا بپرس ببین چی
                    بهت میگن . ممنون از همه آقای اشک عزیز حالا فهمیدی چرا اول گفتم نمیشه عکسهاش رو گذاشت
                    شما یا خودتو دست بالا گرفتی یا فکر کردی بقیه بدون پشتوانه علمی حرف میزنند . این مدارهای که شما
                    جدید اسم میزار ما ده سال پیش می ساختیم و کپی بردارای بازار یک چهارم توان مارو هم نمیتونستند
                    بدست بیارند چون نمیدونستند از چه قطعاتی استفاده کردیم .

وقتی شما مرجع و رفرنس علمیت مطرب های عروسی باشن باید فاتحه این رشته رو خوند .

حالا قسمتی از مدارچاپی با ماسفت (بقول شما جدید) رو میزارم تا ببینی . ده ساله دیگه تولید
                    نمیکنیم چون راندمان ندارند . توان 500 وات ریل . حالا شما بساز و حال کن که جدیده

دیدگاه

البته دوستان در زمینه کاربرد سوئیچینگ در سیستمهای صوتی به نظرم در اشتباهند..

با مثال نقض منظورم رو میگم :

این عکس مربوط به ساب JBL EON 518S هست :

عکس دوم مربوط به تغذیه سوئیچینگ داخل آن :

عکس مربوط به یکی از اسپیکرهای سری PRX

عکس مربوط به Crown I-Tech5000

عکس مربوط به Crown XS-900

عکس مربوط به Crown XTi-1000

عکس مربوط به Dynacord LX-2200

عکس مربوط به Dynacord LX-3000

یه لینک مربوط به Dyancord Power H 2500

http://www.dynacord.com/downloads/powerh2500_interior.jpg

از برندهای مطرح بازار هم براتون عکس گذاشتم که مطمئن بشید اصله ! JBL هایی که عکسش رو گذاشتم ساخت آمریکا و Dynacord ها هم ساخت آلمان هستند.

البته هر دوی این برند ها در چین هم کارخانه دارند و بعضی از محصولاتشون اونجا اسمبل میشه ، ولی محصولات بالا چون جزو تولیدات رده بالا حساب میشن ، همه در خود کارخانه اصلی شاخته شده اند.

در مورد کاربرد سوئیچینگ این رو اضافه کنم که فقط عده ای از تولید کنندگان توانستند به خوبی باهاش کنار بیان مثلا همین JBL و Dynacord و اون هم پس از سالها تجربه بدست اومده..
                      مثلا Dynacord یه پاور میکسر معروف در بازار داره به اسم Powermate 1000-2 که 2 تا 700 وات روی 4 اهم قدرتشه و جزو بهترین ها و ساخت آلمان است.این هم عکس داخلش :

حالا این رو با پاور میکسر برند D&D در بازار مقایسه کنید که دوست عزیز ، آقای ashk عکسش رو گذاشته بودند که طبق گفته سازنده 2 تا 300 وات خروجی داره :

حالا به کار درستی Dynacord اطمینان پیدا کردید ، میخواستم این رو بگم که این شرکت نسل جدید میکسر Powermate رو تولید کرده با نام Powermate1000-3 که از تغذیه سوئچینگ استفاده میکنه و کاهش وزن کاملا محسوسی داشته و قدرت رو هم به 2 تا 1000 وات روی 4 اهم افزایش داده.

البته برندهای معروفی هستند که از ترانسفورماتورهای ترویید بسیار بزرگ استفاده میکنند ، زیرا میزان نویز برای اونها به Ultra Low میرسه و در بین اونها میتونم به mark levinson اشاره کنم که حتی روی ترانسهای داخلش هم نوشته Ultra low noise

http://www.studio-22.com/marklevinson/53.htm

http://www.studio-22.com/marklevinson/images/No532-interior_lo.jpg

ممنون از اینکه وقت گذاشتین و تا آخر خوندین.

دیدگاه

من که از این تصاویر لذت بردم. خیلی دوست داشتم انقدر سواد داشتم که به این تمیزی تولید کنم. ولی حیف نشد.
                        البته D&D کجا دایناکورد کجا؟ پژو رو با پورشه مقایسه میکنی رفیق؟ معلومه که 300 وات نیست. البته انصافاً صداش بد نبود و شفافیت خوبی داشت ولی اکوی افتضاحی داره.
                        اینکه استفاده از سوئیچینگ در مدارات صوتی کار هر کسی نیست خود نشان از سازگاری سخت این دو با هم هست. و مشکل ما هم در همین جاست.
                        خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X