اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
امپلی ماسفت
Collapse
X
-
پاسخ : امپلی ماسفت
سلام بچه ها
این آمپلی فایر یک آمپلی های فیدلیتی عالی است
کیفیت و قدرت معرکه ای داره اگه بتونی از ترانزیستورهای IRFP140,,,IRFP9140 استفاده کنی خیلی بهتر میشه فقط چند نکته رو باید رعایت کنی LED های اون رو سبز رنگ بنداز و ترانزیستور BD139 t7 رو حتما روی هیت سینگ اصلی جایی که ترانزیستورهای قدرت رو نصب میکنی ببند مدار محافظ و رله رو هم نذاشتی مهم نیست من خودم اون قسمتش رو حذف کردم فقط خازنهای مدار رو حتما نو بندازتا توانی رفع غم از چهره ای غمناک کن***در جهان گریاندن آسان است اشکی پاک کن
دیدگاه
-
سلام دوست عزیز
خیلی از لطفت ممنون
در جواب سوالاتت اول اون led ها برای بایاس ترانزریستورها است دیودهای نورانی هم مثل بقیه دیودها اختلاف ولتاژی در دوسر خود دارد که 0.6 ولت در دوسر خود اختلاف ولتاژ دارد که مقدار ولتاژ لازم جهت کار ترانزیستور این مقدار ولتاژ در بین پایه های بیس و امیتر است که در اینجا از دیود نورانی استفاده کرده که یک مزیت دیگر آن هم این است که خود یه نشانگر درستی تغذیه و آن قسمت از مدار است در مورد پتانسیومتر هم بالانس دقیق ولتاژ بیس ترانزیستور است و در مورد طرح مدار چاپی شرمنده ام من مدت خیلی زیادیه برای ساخت مدارها از فیبر سوراخدار آماده استفاده می کنم که برای آشنایی دوستان یک نمونه از اون رو که مربوط به آخرین آمپلی ساخت خودم است که البته هنوز کامل نشده دوستان عزیز براغی ساخت مدارها از فیبر سوراخدار استفاده کنید خیلی
راحت و قابلیت انعطاف زیادی داره قطعات رو قشنگ چیده و مقداری سیم آورده روپوش آنها را بردارید و از آنها به عنوان خطوط مسی استفاده کنید البته با دیدن عکسها بهتر متوجه می شوید
]
اینم روی مدار
]
تا توانی رفع غم از چهره ای غمناک کن***در جهان گریاندن آسان است اشکی پاک کن
دیدگاه
-
روش خوبی نیست در کل مطمعنا یکسری نویزها واشکالاتی که عملکرد مدار را پایین تر میاره به وجود میاید وهمچنین برای تعمیر کردن دردسر ساز .........ولی برای ساخت ازمایشی عالیه...............
اما من فعلا برای pcb مخصوصا مثل مدارات امپلی که به خطوط پهن احتیاج دارند از رنگ استفاده میکنم که به نظرم از لتراست وماژیک خیلی بهتره........مگر اینکه ماژیکهای شما حرفه ای باشه وگرنه بدرد نمیخوره..................................HELP ME GOD ...........................
WORLD ELECTRONIC................................
nasrolahymohsen@gmail.com......................... ...
دیدگاه
-
یه قوطی رنگ کوچولو بخر .............بقیه کارها که مثل همند..........برای خطوط بسیار نازک از سوزن و... استفاده کن برای خطوط معمولی یه خلال دندان خوبه بعد بزن تو رنگ و بمالش روی مدار چاپی................ منتها سعی کن مثلا بعد از مدتی که احساس کردی رنگ خودش را گرفته بنداز تو اسید ........وبعد از ان سریع تو نفت یا تیلر یا...بزار سریعا رنگ از بین میره و خطوط مسی خوب بجا میمونه .....اگه بزاری بعد از چند روز ...حسابی رنگ خشک میشه و اونوقت برا پاک کردن دردسر میکشی...............از سمباده هم میتونی برای از بین بردن رنگ استفاده کنی منتها به شرطی که بیش از حد مس فیبر رو نبری......................
البته اگر شما ماژیک انچنانی ونیازی نمیبینید لازم نیست چون مال شما دردسرش کمتره..........
ولی خود من الان چند ساله برای زدن فیبر از قطعات smd گرفته تا همین امپلی از رنگ استفاده کردم.......
....................HELP ME GOD ...........................
WORLD ELECTRONIC................................
nasrolahymohsen@gmail.com......................... ...
دیدگاه
-
با سلام خدمت دوستان
در مورد ساخت مدارات استفاده از ماژیک-لتراست-به قول دوستمون رنگ و راههای دیگه فقط بر می گرده به انتخاب استفاده کننده من فیبر سوراخدار رو از این بابت عرض کردم که دیگه وقت زیادی بابت طراحی پشت فیبر و اسید کاری که شخصا خیلی ازش کثافت کاریش متنفرم احتیاج نداره و یه خوبیش اینه همون لحظه که تصمیم به ساخت مداری گرفتی دست به کار میشی و در مورد نظر دوستمون در مورد مصرف بالای قلع البته کمی بیشتر مصرف میشه ولی نه اونقدر زیاد که اونو به صرفه نکنه در ضمن یه خوبی دیگه اون اینه میشه از همون فیبر برای دفعات بعد هم استفاده کنی من یه فیبر دارم درست بالای 50 تا مدار برای امتحان روش بستم و دوباره بازشون کردم چون اگه قسمت مسی پشت خطوط هم بلند شه زیاد مهم نیست و دوباره میشه باهاش کار کرد
در کل گفتم اینها همه بسته به موقعیت و انتخاب شخص است که کدوم روش براش راحت ترهتا توانی رفع غم از چهره ای غمناک کن***در جهان گریاندن آسان است اشکی پاک کن
دیدگاه
دیدگاه