سلام دوستان.آقا من میخوام یه امپلی بسازم که رو 4 اهم حدود 600 وات یا بیشتر از این رو بهم بده.میخوام تو فضای باز استفاده کنم و میخوام که تو فاصله حدود 25 متر یه صدای خوب با حجم و کیفیت خوب داشته باشم.مدار زیاده ولی من واقعآ گیج شدم و نمیدونم چیکار کنم.ممنون میشم اساتید کمکم کنن :read:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
کمک درباره امپلی
Collapse
X
-
پاسخ : کمک درباره امپلی
نوشته اصلی توسط saeedwllممنون عزیزم.خودمم تو فکرش بودم ولی گفتم از بچه ها بپرسم شاید کسی نظر بهتری داشته باشه.
من نقشه هایی برای اینکارت دارم ولی کمی تهیه تغذیه اون و قطعاتش مشکله که البته با توجه به کار بزرگی کی می خوای انجام بدی بالطبع مشکلاتش هم بزرگه به هر حال یه دو سه روز صبر کن بگردم و دوستهای دیگه هم نظراتشون رو بگن تا یک تصمیم درست بگیری و با انتخاب درست اقلا زخمتهایی که می خوای بکشی نتیجه داشته باشه
ردمتا توانی رفع غم از چهره ای غمناک کن***در جهان گریاندن آسان است اشکی پاک کن
دیدگاه
-
سلام فعلا این فایل زیر رو که یک فایل pdf هست رو بگیر یه نگاه کن یه نقشه آمپلی فایر 400 وات واقعی است ببین میتونی وسایل و قطعاتش رو اونجایی که زندگی می کنی گیر بیاری تغذیه اش رو غافل نشو اونم ببین میتونی فراهم کنی
معذرت لینک دانلودش خرابه بذار ببینم اشکمالش چیهتا توانی رفع غم از چهره ای غمناک کن***در جهان گریاندن آسان است اشکی پاک کن
دیدگاه
-
سلام تا مشکل شهریار جان حل بشه مدار 800 واتی رو که تو سایت قرار دادم رو ببین. 800 وات رو سرچ کنی پیداش می کنی. این مدار توسط شخص حقیر ساخته و کاملاً هم تست شده و دوستان زیادی هم ساخته و تستش کردند .من تا 13 تا باند 12 اینچ رو بهش وصل کردم و در فضایی حدود 2500 متر مربع رو پوشش دادم. کاملاً بدون مشکل. فقط هم تغذیه خوب میخواد هم سیسنم خنک کننده خوب.خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت
با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط محمد.ححیف که آقای ashk افتخار نمیدن عکسهاشون رو توی تاپیک مربوطه قرار بدن...البته برای من خیلی جالبه که ببینم چجوری آمپلیفایر 800 واتی رو تغذیه کردند..ترانس بالای 1KV.A میخواهد و...
ترانس خیلی خاص و مشکلی نمی خواد اگه تغذیه اونو 80 ولت فرض کنیم یه ترانس 10 آمپر می خواد
ترانسهای حلقوی تا 25 آمپر براحتی جریان میدن.تا توانی رفع غم از چهره ای غمناک کن***در جهان گریاندن آسان است اشکی پاک کن
دیدگاه
-
سلام سعید جان
شرمنده دیروز کاری پیش اومد دیگه هم نتونستم برگردم آلان که کانکت شدم اولین کارم همینه بیا اینم فایل pdf که نقشه مدار و همه توضیحاتش همراه فیبر مدار چاپی داخلشخ مدار تست شده و صد در صد عملی است پیشنهاد من اینه حالا دیگه خودت میدونی
http://www.up.iranblog.com/images/er...kb2a2j0ey5.zipتا توانی رفع غم از چهره ای غمناک کن***در جهان گریاندن آسان است اشکی پاک کن
دیدگاه
-
آخ شرمنده یادم رفت بگم مدار زیپ شده است تا راحت تر پلود و دانلود بشه البته زیپ معمولیش کردم که خود وینذوز هم بازش میکنه دوستان مبتدی بعد از دانلود روش راست کلیک کنید و گزینه extract here رو بزنید مدار باز میشه و بعد برای دیدنش از برنامه آکروبات ریدر استفاده کنید دوستان ببخشید شاید یه بنده خدایی که تازه تو اینترنت اومده اینو دید وگرنه میدونم ماشا...همتون یه پا استادینتا توانی رفع غم از چهره ای غمناک کن***در جهان گریاندن آسان است اشکی پاک کن
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط SHAHRYAR52سلام دوست عزیز
ترانس خیلی خاص و مشکلی نمی خواد اگه تغذیه اونو 80 ولت فرض کنیم یه ترانس 10 آمپر می خواد
ترانسهای حلقوی تا 25 آمپر براحتی جریان میدن.
دیدگاه
-
سلام آقا محمد
خسته نباشین
متوجه منظورتون از این حرفها نمی دونم چیه؟
می خواین بگین همچین چیزی محاله و ممکن نیست
نمیگم مثل آب خوردن راحته ولی به این مشکلی هم که شما سعی دارین نشونش بدین نیست
یادمون نره چه سالی هستیم سال 2011 هستیم دیگه
یه زمانی درست کردن اکو برای یک دوستدار صدا رویایی بیش نبود آلان با یه آی سی و چند قطعه ساخته میشه
آلان هشت تا آمپلی فایر رو تو یه آی سی جا سازی میکنن که قدیم حجم هر کدوم از این آمپلی فایرها به تنهایی کلی میشد ترانزیستورها بهتر شدن راندمانشون بالا رفته به انرژی کمتری احتیاج دارن
اینطوری که شما میگین من خودم شخصا فکر میکنم سال 1980 است
مطمئنم شما هم قصد بدی از بیان این حرفها ندارین ولی گاهی موجب سودتفاهمهای بدی میشه و بعضی خدایی نکرده فکر می کنند شما با آقای اشک یا من دمشکلی شخصی دارین هم من و هم آقای اشک به اندازه مورد احتیاج تجربه کسب کردیم تو این راه و اینجا هم صرفا به خاطر دوستان و عزیزان میایم یه نیمچه چیزی که بیشتر از اونا بلدیم تحت اختیارشون بذاریم نه پولی بابتش میگیریم تازه باید از جیب خودمون هم چیزی هزینه کنیم
منتی بر کسی نیست چون از سر عشق و علاقه به این شاخه از الکترونیک و عشق کمک به دوستان جدیدی است که تازه پا تو این راه گذاشتن
امیدوارم خدایی نکرده از حرفهام ناراحت نشین من خودم مخلص شما و همه بچه های گل اینجا هستم و کوچیک همشونمتا توانی رفع غم از چهره ای غمناک کن***در جهان گریاندن آسان است اشکی پاک کن
دیدگاه
-
سلام به همگی.اقا ممنون از لطف همه مخصوصآ شهریان جان وآقای اشک.ببخشید من این دو روز درگیر یه سری کار بودم نرسیدم بیام تئ انجمن.من نقشه هارو نگاه میکنم مطمئنم که همه خوبن.به هر حال اقای اشک و شهریار جان از اساتید هستن و من خودم به شخصه مخلصه همه بچه های با معرفت این انجمن هستم.در ضمن تا یادم نرفته من شیراز زندگی میکنم و فکر کنم بتونم از اینجا قطعات رو گیر بیارم ولی اگه نتونم هم مشکلی نیست و سفارش میدم از تهران واسم میارن.بازم ممنون
دیدگاه
-
آقا شهریار من منظور بدی نداشتممن خودم گرگ بارون دیده ام.. :mrgreen: ، این هم نمونه ای از بارون ها :
منظور من این بود که میخواستم ببینم آقای Ashk (متاسفانه بعد از چند سال هنوز اسم ایشون رو نمیدونم) به عنوان یک هم وطنی این کارو چجوری انجام دادن..
ببینید من کلا بررسی این گونه موارد رو می پسندم ، داخل بسیاری از آمپلیفایرهای خارجی رو دیدم و اونهارو با همدیگه مقایسه کردم ، بعضی از ایرانی ها رو هم دیدم..
و البته
مثلا خیلی علاقه دارم یکی از آمپلیفایرهای برند زلزله (ایرانی) رو باز کنم و ببینم توش چه خبره و آیا سازنده ی اون راست گفته یا نه و یا بقیه برندهای ایرانی..کلا علاقه دارم به اینکه ببینم هم وطنی هام چقدر درست کارند و پیشرفتشون چقدره ! :mrgreen:
البته این مورد بالا در مورد آقای اشک صدق نمیکنه ، چون ایشون سالهای زیادی رو در این زمینه تحقیق کردند و برندشون در بازار خود ما هم تزریق نشده !
یکی از دلایلی که اون تاپیک عکسهارو باز کردم هم این بود که ببینم دوستان چه کارای بزرگی کردن و اول از همه خودم عکس گذاشتم...
موفق باشید/.
دیدگاه
دیدگاه