اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

میدرنج و توئیتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

میدرنج و توئیتر

یه راهنمایی از دوستان می خواستم، :sad:یه آمپلی ساده دارم که ترانزیستورهای قدرتش TIP36C و TIP35C هستند اما در آینده ارتقاشون میدم و مدارات بهتر و قوی تری استفاده خواهم کرد،کراوس اورم از نوع اکتیو هست و برای هر رنج صدا یه برد آماده کردم یعنی مجموعا 3 تا برد،حالا می خوام میدرنج و توئیتر انتخاب کنم امپدانس بلندگوها بهتره 8 اهم باشه اما نمی دونم از چه مدل بلندگوهایی استفاده کنم آیا 2 تا از بلندگوهای 4 اهم ماشینی رو سری کنم؟ مثل این
    http://www.popstereo.ir/Products/properties-1257.aspx
    (با توجه به ظاهرشون آیا صداشون برای مید مناسبه و زیادی بم نخواهد شد؟)توئیتر رو از نوع پیزو تهییه کنم یا از نوع توئیتر های دام؟این مدل چجوره یا مشابهاتش؟
    http://www.irancaraudio.com/productview-29-fa.html
    2 تا ساب 306C پاییونر هم دارم که صدای باس کافی تامین میکنه اما خیلی دوس دارم که صدای زیر قوی و با کیفیت هم داشته باشم؟با توجه به مطالبی که عرض کردم نظرتون برای میدرنج و توئیتر چیه؟ :redface: :redface:
    رازی در کار نبود

پاسخ : میدرنج و توئیتر

اگه فیلتر میدرنجت خوب کار کنه تقریباً میشه گفت اصلاً صدای باس نداری که اگه اینطور باشه من پیشنهاد میکنم از بلندگوی مارک فیلو و6 اینچ استفاده کنی. این بلندگو چینی است و تقلبی هم زیاد داره ولی اگه اصلش رو گیر بیاری عالیه. البته نفرمودید آمپلی شما چند ولت و چند واته. این بلندگو تا 4 وات واقعی صدا داره و در حال حاضر عمده مصرفش در اکوهای همراه است. برای تیوتر هم همینی که توی عکس بود خیلی خوبه.
    موفق باشید. :bye
    خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

سلام دوست عزیز
      من همیشه گفتم در موقع طرح سوال یا درخواست راهنمایی لطف و محبت کنید توضیحات کامل بدین که بشه ندید چیزی توصیه کرد.
      مهمتر از همه نگفتی می خوای از این سیستم در کجا و با چه ورودی استفاده کنی چی می خوای بهش وصل کنی صدا بهش بده(دک-خروجی سی دی یا دی وی دی یا کامپیوتر) تو خونه می خوای ازش استفاده کنی بقول دوست عزیزم اشک خیلی مهمتر از اینها همه قدرت آمپلیت در چه حدیه که خیلی مهمه ولی میتونم فعلا یه چیز بهت بگم توییتر صدا رو دیگه خیلی زیر میکنه صدای زیر تا اون حد احتیاج نیست که بخوای اون توییترها رو روشون ببندی توصیه میکنم اول بدون توییتر استفاده کن بعد اگه راضی نبودی بعد توییتر هم اضافه کن توضیحات کاملی رو گفتم بده تا قشنگ راهنماییت کنیم
      موفق باشی در مورد کراس آور به خدا خیلی گشتم ولی فقط مدل دو بلندگوش رو پیدا کردم که برات همین پایین میذارمش

تا توانی رفع غم از چهره ای غمناک کن***در جهان گریاندن آسان است اشکی پاک کن

دیدگاه

ممنون از محبتتون این یه برد آماده آمپلی فایر هست که شماره ترانزیستور هاش رو پاک کردن اما فکر می کنم ترانزیستورهای قدرتش TIP36 و TIP35 هستند که با ترازیستورهای نیمه قدرت مثل BD139 و BD140 درایو میشن و طبقه قبل از اونها هم یک پری با ترانزیستورهای معمولیه(این برای یک کانال هست و چون استریو هستش 2تا از این مدار روی هر برد هست).تغذیه مدار 24 ولت تک 5 آمپر هست که فکر می کنم 20 وات در حالت معمولی جواب بده،من از یه کراوس اور اکتیو با IC PTC2353 استفاده کردم که قبلش یه پری با OP AMP 4558 قرار داره،بنابر این سه تا برد آمپلی گرفتم،برای ووفر از 2 تا ساب 306 پایونر استفاده می کنم که صدای بم کافی تولید می کنه(تو مشخصاتشون نوشته 18 تا 500 هرتز آیا باید از مید باس استفاده کنم یا دیگه برای فرکانسهای بم نیاز به بلندگو ندارم؟و فقط میدرنج و توئیتر کافیه؟) اینو هم بگم که این مدار رو برای استفاده خونگی می خوام و ورودی اون از mp3 player و کامپیوتر تامین میشه و برای گوش دادن به موسیقی می خوام استفاده کنم خصوصا از نوع سنتی و کلاسیک،اما در مورد مید و توئیتر به نتیجه ای نرسیدم و نتونستم چیز مناسبی انتخاب کنم فعلا از دو تا توئیتر پیزو استفاده می کنم که بعضی مواقع خوبن اما اغلب فش فش اضافی هم دارند در مورد توئیتر های دام هم اطلاعاتی ندارم که بتونم چیز مناسبی انتخاب کنم مخصوصا که ظاهرا بسنه به جنس و شکل مخروط و دیافراگمشون صداهاشون متفاوته من می خوام صدای زیر زیاد(ولی نه جیغ) هم بتونه ارائه بده بدون این که اعوجاج و شکستگی پیدا کنه در کل اول کیفیت بعد قدرت برام مهمه،با این توضیحات نظرتون برای انتخاب مید و توئیتر چیه؟
        اینم عکسش که از کاتالوگ دراوردم،اگه توضیح یا عکس دیگه ای برای راهنماییم نیاز هست بفرمایین که بزارم.
        رازی در کار نبود

دیدگاه

سلام دوست عزیز
          جناب شهریار راست میگه به نظر من اول مدارها رو کامل وصل کن منظورم بلندگوهاییه که میخوای وصلش کنی صداش رو تست کن ببین اگه از صدای زیر راضی نبودی به نظر من یدونه از این توییتر های آماده ( تو مغازه هایی که لوازم صوتی خودرو میفروشن یا همون اسپرتی ماشین :mrgreen جنس خوبش رو بگیر الان من یدونه تو ماشین زدم اصلا صدای گوش خراشی نداره تازه خیلی هم صدا رو قشنگ میکنه اگه میخوای کمتر کنی صداشو یه ولوم بزار سر راهش تا صداشو کم زیاد کنی

راستی در مورد PTC 2353 من ساختمش خیلی عالیه فقط بید از خازنای مناسب استفاده کنی وگرنه اصلا صدای خوبی نمیده اگه سوالی در مورد این ایسی داشتی همینجا مطرح کن البته در مورد همین خازناش یه تاپیک زدم اینم تاپیک :

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=47474.0
          AV Maziton 100
          Render By Artlantis Studio
          [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

سلام..

دوست عزیز زیاد پیچیده اش نکن ، شما بگو چند تا آمپلیفایر داری و هر کدوم چند وات خروجی دارن ، تا بهتر بشه راهنمایی کرد.

اگر کیفیت خوب میخواهی ، باید به دنبال Component Speaker باشی که به نظرم بتونی از مارک کنوود استفاده کنی و نمایندگیش هم اگر خواستی در PM

خوبی کامپوننت این هست که خودش کراس اوور خوبی داره..ولی برای ساب باید کراس اور بزاری یا فیلتر اکتیو پایین گذر..

http://ae.kenwood.com/Car_Entertainment/Speakers

Subwoofer هم دارند ، برو ببین کدوم بیشتر به کارت میاد از لحاظ قیمت ، ولی از لحاظ توان باید یه ساب خیلی ارزون بگیری ، با این کیت شاید بشه یه خورده تکونشون داد !

ولی این امپلیفایه ارزش یه تیوتر 1000 تومنی هم نداره ، عقده ای ها ! هرچی برچسب و کد و... بوده پاک کردن ، 2 تا 250 روش نوشته

از این یاد بگیرید : :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد.ح
              سلام..

دوست عزیز زیاد پیچیده اش نکن ، شما بگو چند تا آمپلیفایر داری و هر کدوم چند وات خروجی دارن ، تا بهتر بشه راهنمایی کرد.

اگر کیفیت خوب میخواهی ، باید به دنبال Component Speaker باشی که به نظرم بتونی از مارک کنوود استفاده کنی و نمایندگیش هم اگر خواستی در PM

خوبی کامپوننت این هست که خودش کراس اوور خوبی داره..ولی برای ساب باید کراس اور بزاری یا فیلتر اکتیو پایین گذر..

http://ae.kenwood.com/Car_Entertainment/Speakers

Subwoofer هم دارند ، برو ببین کدوم بیشتر به کارت میاد از لحاظ قیمت ، ولی از لحاظ توان باید یه ساب خیلی ارزون بگیری ، با این کیت شاید بشه یه خورده تکونشون داد !

ولی این امپلیفایه ارزش یه تیوتر 1000 تومنی هم نداره ، عقده ای ها ! هرچی برچسب و کد و... بوده پاک کردن ، 2 تا 250 روش نوشته

از این یاد بگیرید : :mrgreen:

یااا علیییییییییییییییییییییییییییییی عجب چیزیه اسم خاصی داره ؟ مثلا av800 یا یه چیز تو این مایه ها بگردیم ویدیوشو پیدا کنیم باید خیلی خفن باشه
              AV Maziton 100
              Render By Artlantis Studio
              [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

با سلام دوست عزیز
                اول از همه یه چیزی به محمد جان بگم دوست گلم داداش عزیزم بعضی وقتها شما یه نکته اساسی رو فراموش میکنی عزیزم...ما توی ایران..ایران..ایران زندگی می کنیم دوست عزیز نمی دونم تو کدوم شهر زندگی میکنی فرض کنیم تهرون هستی تو تهرون بجز تعداد معدودی خونه از ما بهترون چند تا خونه میتونی پیدا کنی بشه از اون سیستمی که عکسش رو گذاشتی استفاده کنی و ده دقیقه بعد ماشین نیروی انتظامی در اون خونه نباشه و نگیرنت ببرنت پاسگاه حالا کاملا جدای از هزینه ساختن اینطور سیستمهایی که سر به دو سه تومن میزنه
                من خودم شحصا نزدیک سه چهار تا تعهد نامه تو پاسگاه دارم از سیستمهای صوتی قوی در منزل استفاده نکنم در حالی که سیستم آنچنانی هم استفاده نکردم و از یه سیستم 300 وات استفاده می کردم و یه ساب اکتیو DJ500 که معمولا از 10 درصد قدرتش تا حالا بیشتر استفاده نکردم(عکسش رو تو یه تاپیکی گذاشتم اگه دوست داشتین برین ببینین )
                دوستان عزیز تا به حال بیشتر از پنج شش بار اینو گفتم اگه هدفتون از ساختن یک سیبستم صوتی کسب تجربه است پس باید خودتون شخصا همه چیز رو تجربه کنید ولی اگه می خواین یه سیستم صوتی خوب و متوسط برای گوشش دادن لذت بخش به موسیقی استفاده کنین به نظر شخص حقیر بهترین گزینه باندهای آماده سیستمهای سی دی های از رده خارج شده است که در مغازه های دست دوم فروشی بوفور پیدا میشه بنده شخصا خودم یه جفت باند پاناسونیک که عکسش رو انداختم و براتون پایین صفحه میذارم استفاده می کنم که از یه مغازه حدود 60 تومن خریدم و خیلی ازش راضی هستم صدای باسش معرکه است صدای زیر و متوسطش هم خیلی خوبه از یه آمپلی فایر 100 وات استریو که عکسش رو هم همراه با نقشه اش (تو صفحه سوم همین بخشه)استفاده می کنم باز وقتی زیادش میکنم سر و صدای همسایه ها در میاد و زود کمش میکنم در ساختن سیستم صوتی باید به این هم توجه کرد که کجا دارین زندگی می کنید و تا چه میزان میشه صدا رو زیاد کرد
                گفتنی ها رو گفتم دیگه خودتون می دونید موفق باشید

دیدگاه

اسخ درست می افته روی قسمت صفحات یک و دو و سه یک موضوع برای همین نمی تونم برم صفحات بعدی اون موضوع سوالت رو بصورت پیام خصوصی دقیق عنوان کن تا جواب بدم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X