اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

امپلی فایر با ترانزیستور دارلینگتون

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : امپلی فایر با ترانزیستور دارلینگتون

نوشته اصلی توسط nn20
    اگه ممکنه یه آمپلیفایر قویتر اما با کیفیت برام بذارین تا اونو بسازم فقط ایمن باشه چون میخوام به خروجیpre out RCA برای ساب روی سینما خانگی وصل کنم . اگه دوباره ولتاژ به سورس ورودی برسه خسارت میلیونی بر جا میذاره.
    مدار با ماسفت زیاده. یه چرخی تو تایپیکا بزن پیدا میکنی.
    واسه اطمینان هم از مدار تون کنترل یا هر مداری قبل از آمپلی استفاده کن تا سورس صدا آسیب نبینه.

دیدگاه

av400خوبه؟
      ببخشید فرق ووفر و فول رنج از نظر ظاهری چیه؟(راه تشخیص)

از نظر فنی چی؟
      دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
        هردوTIPسوختن .B.C.Eهمه شون به هم راه میدن .یه جفت اضافه خریده بودم با اون مقایسه کردم. ولی جرآت نکردم عوضشون کنم که نکنه دوباره بسوزن چون نمیدونم TIP41 سالمه یا نه.آخه برای چی باید بسوزه ؟ مگه 100 ولت 10 آمپر تحمل نداره تازه پیکش 15 آمپره. اتصال کوتاه که نشده بود به یه دونه بلندگو وصل بود !!!!!!!!! فعلآ تا اینجا یه کارت صدا با دو تا ترانزیستور سوزوندم خدا آخرشو ختم به خیر کنه.پ

اما دلمو زدم به دریا و ترانزیستورا رو عوض کردم وبا 12 ولت !!!!!! راش انداختم داره کار میکنه. ولی چرا اون دوتا قبلی ها سوخت؟
        با سلام دوست عزیز
        ابتدا ازت خواهش می کنم که برای عکس هات یا لینک بده یا سایزشو کوچکتر کن چون من با adsl دقیقه طول کشید تا تونستم ببینم وای به حال اون کسی که اینترنت ذغالی داره.
        در مورد این مدار :
        اولا باید بدونید که طریقه تست ترانزیستور های دارلینگتون با ترانزیستورهای معمولی فرق داره.
        در ضمن به نظر من یک هیت سینک مناسب هم جداگانه برای tip41 در نظر بگیرید
        و نکته آخر مدار رو خودتون تهیه کردید یا دادین بیرون؟
        جالب در آوردین راستی اون چاپ قطعات قضیش چیه؟خودتون انجام دادین؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
          av400خوبه؟

از نظر فنی چی؟
          AV400 زیاده واسه خونه. میخوای تخریبچی بشی!؟ :mrgreen:

ووفر تقریبا زیر 400 هرتز رو پخش میکنه ! از نظر ظاهری ووفر یا ساب دیافراگم کلفتی دارن ( ووفر مخروط ضخیمی داره ) . انحنای دور مخروط هم تو ووفرها بزرگتر و قابل انعطافتره تا بتونه خوب بالا - پایین بشه.
          فول رنج معمولا شکل خاصی نداره. مثل ووفریه که دیافراگم و انحنای ضعیفتری داشته باشه. مثل 4 اینچی داشبورد پراید.

بهترین راه تشخیص صدا گرفتن از بانده. یا خود فروشنده باید بگه.
          من الان یه ووفر 4 اینچ دارم ( شبیه مینی ساب میکرو لبه ) ، از کل صدا فقط فرکانس های زیر 200 هرتزو ( حدودا ) پخش میکنه . دلیلشم اینه که کاغذ مخروطش ضخیمه و نمیتونه فرکانس های متوسط یا بالا رو ارتعاش کنه.
          یه 5 اینچی فابریک هم دارم که هرکی ندونه فکر میکنه این چه ووفریه واسه خودش ، اما تا حدود 8 کیلوهرتز هم پخش میکنه و درواقع فول رنجه.

دیدگاه

اما من فعلا ماسفتو توصیه نمی کنم ماسفتها به مراتب حساس تر از ترانزیستورهای معمولین و ممکنه براحتی بسوزن و باندات هم اسیب ببینن
            در ضمن محمد جان اون چاپ مارکاژ نیست بلکه یه پرینت رنگیی روی یه کاغذه که رو فیبر چسبوندن
            رازی در کار نبود

دیدگاه

بابت عکسا شرمنده.تازه کوچیکشون کردم شده جمعآ 1.5 مگ قبلش 30 مگ بود!!!

بردشو از رو همون نقشه با فتو شاپ در آوردم و پرینت کردم و با اتو ....
              اما دوباره همون عکس مدار رو روی کاغذ پشت چسب دار چاپ کردم و چسبوندم روی مدار (رو به نور این کارو کردم که جای مدار پشتی از این طرف دیده بشه تا با پشتیه روهم بیفتن. اینم اون عکسه که با فتو شاپ ازون مدار در آوردم (تو درست در آوردن عکس خیلی حوصله به خرج ندارم)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20

فول رنج ها معمولا" double cone یا دو مخروطه هستند l مثل شکل زیر:
                http://www.soundstage2.com/avtour2007/apr15a/omega_speakers_pop.jpg

دیدگاه

تاپیک های ماسفت رودیدم و چشمم ضعیف شد اینقدر خوندم .اما نمیدونم چی انتخاب کنم .

شما چی پیشنهاد میدن که دوتای این دارلینگتونیه قدرت داشته باشه و مشکل خاصی هم نداشته باشه (تهیه قطعه و در نهایت نداشتن هوم و ....)

دیدگاه

یه بار دیگه هم میگم بهتره روی همین آمپلی کار کنید (این جزو ساده ترین آمپلی های موجود تو انجمن هست)،نباید با بروز کوچکترین مشکل یه پروژه رو رها کنید،با راهنمایی دوستان سعی کنید این آمپلیو بنحو مطلوب راه اندازی کنید بعد اگه رضاییتون رو جلب نکرد برید سراغ یکی دیگه،اگه با این روحیه برید سراغ آمپلی ماسفت فکر می کنم اونو هم نیمه کاره رها می کنید،اما تصمیم با خودتون هر تصمیمی بگیرید کمکتون می کنیم
                    رازی در کار نبود

دیدگاه

نظرتون راجع به این چیه? فکر کنم hs جان اینو ساخته ترانزیستورای خودش که هیج ولی اگه از 240 و 9240 بخوام استفاده کنم جای پایه ها چی میشه

هوم و... چی؟ کیفیتش چی؟ البته قبل از ساخت دارلینگتونیه اینو پیشنهاد دادم که hs جان گفتند یه سری مشکلات داره

گفتن اینو بساز ولی از اول تا آخرشو بخون
                      حالا خلاصه اش (PCB و لیست قطعات رو اگه بدین ممنون میشم ) کدوم بلاخره بالایی یا پایینی یا هیچکدام؟
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=55569.0

hs جان راستش من از قدرت دارلینگتونیه خوشم نیومد و مدارش هم خیلی ساده هست .ترانزیستوراشو عوض کردم دوباره سالم شد.

دیدگاه

یه سر اینجا بزن، مدار 240/9240 فوق العاده با کیفیته. با لبای آدم بازی میکنه :mrgreen:
                        کلیپم گذاشتم :

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=57244.30

مدارشم خواستی میذارم.

دیدگاه

خوب بود .فکر کنم قدرتش از اون دارلینگتونیه بیشتره ؟ چند واته؟

اگر مدارش (PCB) آماده پرینت و لیست قطعه بذارین ممنون میشم .

راستی اگه صدا بیشتر میشد اشباع میشد یا اینکه میتو نست بلندگو ر جر بده (با عرض پوزش)؟
                          در ضمن پتانسیومتر داره (کالیبراسیون) یا نه کالیبره هستش؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
                            خوب بود .فکر کنم قدرتش از اون دارلینگتونیه بیشتره ؟ چند واته؟

اگر مدارش (PCB) آماده پرینت و لیست قطعه بذارین ممنون میشم .

راستی اگه صدا بیشتر میشد اشباع میشد یا اینکه میتو نست بلندگو ر جر بده (با عرض پوزش)؟
                            در ضمن پتانسیومتر داره (کالیبراسیون) یا نه کالیبره هستش؟
                            قدرتش حدودا 160 واته.

PCB ندارم ولی مدارهای 240/920 زیادن. من رو برد هزار سوراخ ساختم. فکر میکنم PCB این مدار هم تو اینترنت باشه!

نه اشباع نمیشه چون پیش تقویت هم نداره. بخاطر ووفر زیاد نکردم . یه دفعه تا مرز پاره شدن انحنای دور باند پیش رفت که خاموش کردم و روی پارگی رو چسب زدم . صداش واقعا زیاده. اگه باند تو جعبه بود که دیگه ... %-(

آره پتانس داره. یه مولتی ترن برای تنظیم میخواد که راحت میشه کالیبره کرد و خلاص.

دیدگاه

برادر علم فردا شما دقیقا کدوم مدار از این دو تا ترانزیستور رو ساختید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                                برادر علم فردا شما دقیقا کدوم مدار از این دو تا ترانزیستور رو ساختید
                                تو تایپیک خودش گذاشتم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X