اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغذیه مدارات آمپلی فایر(آموزشی)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تغذیه مدارات آمپلی فایر(آموزشی)

با سلام خدمت دوستان
    با توجه به مشکل پیش اومده برای یکی از دوستانمون در رابطه با تهیه تغذیه مناسب برای آمپلی فایر داشتم براش توضیح میدادم که گفتم بذار یه تاپیک باز کنم و کامل با شکل توضیح بدم بقیه دوستان مبتدی هم دیگه کاملا با بخش تغذیه آمپلی فایرها آشنا بشن و مشکلی دیگه برای کسی پیش نیاد.
    خوب دوستان عزیز ما یه آمپلی فایر ساختیم و احتیاج به یه برق 30 ولت مستقیم داره
    خوب ما می تونیم با دو نوع ترانس دو سیم (خروجی آن) و سه سیم اونو درست کنیم که در شکل مدار شکل یک با ترانس دو سیم و مدار شماره 2 با ترانس سه سیم ساخته میشن دوستان یک نکته مهم وجود داره اونم اینکه ولتاژ AC وقتی تبدیل به ولتاژ DC میشه مقداری ولتاژ اون افزایش پیدا میکنه که یه قانون در این رابطه اینه که ولتاژ متناوب وقتی تبدیل به ولتاژ مستقیم میشه باید مقدار واتاژ متناوب رو ضرب در عدد (1.2) کرد برای مثال (البته مقداری اعشاری داره یک و دو دهم و خورده ای است مقدار دقیقش ما همون یک و دو دهم رو حساب می کنیم خوب ما یه ترانس 12 ولت متناوب داریم وقتی تبدیل به مستقیم میشه ولتاژش حدود...میشه
    12 ضرب در 1.2 مساوی است باحدودا 14.5 ولت
    خوب این از مدارات تغذیه معمولی
    حالا بعضی آمپلی فایرها هستند که به تغذیه متقارن احتیاج دارن یعنی دو تا تغذیه که متقارن هم باشن مثلا وقتی میگن این آمپلی با ولتاژ متقارن 20 ولت کار میکنه یعنی این آمپلی به تغذیه ای احتیاج داره که 20 ولت مثبت نسبت به سر وسط تغذیه یا همان زمین ..ارت..شاسی و همچنین به 20 ولت منفی احتیاج داره که برای درست کردن این منبع تغذیه از مدار ترانسهای سه سیم ولی با استفاده از پل دیود یا دیودهای چهارتایی است گه در شکل شماره 3 شکل ساخت اون رو رسم کردم سر وسط اون میشه زمین یا شاسی و دو سر خروجی پل دیود هر کدام نسبت به سیم وسط بر فرض مثال 30 ولت اختلاف پتانسیل یا ولتاژ دارد که یکی مثبت و دیگری منفی است و در این تغذیه به دوتا خازن تصفیه احتیاج است که به قطبهای خازنها خیلی موقع ساخت دقت کنید
    موفق باشید اینم شکل مدارها

تا توانی رفع غم از چهره ای غمناک کن***در جهان گریاندن آسان است اشکی پاک کن
لطفا صبر کنید...
X