اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افزایش دامنه صوت تا 5 ولت !!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

افزایش دامنه صوت تا 5 ولت !!

سلام دوستان .
    ببخشید که میخوام موضوع رو با سوال شروع کنم. :redface:
    میخواستم ببینم که سیگنال Line out دستگاههای صوتی و تصویری چه قدر دامنه داره و آیا دامنه اش دارای مولفه منفی هم هست ؟ یعنی بین مثبت و منفی نوسان میکنه یا نه ؟ :question:

حالا موضوع اصلی. :smile:
    من میخوام که سیگنال صوتی Line Out دستگاههای صوتی و تصویری رو به دامنه 0 تا 5 ولت برسونم . آیا همچین چیزی ممکن هست یا نه ؟ :question:
    اگه شدنی هست لطفا منو راهنمایی کنید . بالاخره شما چندتا پیراهن بیشتر از ما پاره کردین.

در اصل می خوام که سیگنال خروجی این دستگاه ها رو ابتدا تقویت کنم و بعد سیگنال تقویت شده من دارای مولفه منفی نباشه و در آخر هم میخوام که بین 0 تا 5 ولت دامنه داشته باشه .
    من خودم که هر کاری کردم با OP_amp نتونستم جواب بگیرم . :angry:
    چه دعایی کنمت بهتر از آن که خدا پنجره باز اتاقت باشد ...

پاسخ : افزایش دامنه صوت تا 5 ولت !!

کیست مرا یاری کند ؟

دیدگاه

در هر سیستمی ممکنه خروجی متفاوت باشه ولی به طور معمول همون 10- دسیبل ولته که میشه بین 300 تا 400 میلی ولت، البته علامت دار و در حالت ماکزیمم.
      http://en.wikipedia.org/wiki/Line_ou...Nominal_levels

مهم نیست که به شما منفی بده یا نه، مهم اینه که بعد از تقویت کننده 0 تا 5 ولت بده.
      با LM386 به راحتی میشه اینکار رو انجام داد، ولی چون حداقل ضریب افزایش دامنه در اون 20 برابر هست، برای اینکه مجبور نشید صدای ورودی رو از سورس کاهش بدید، باید پولداون ورودیتون رو به اندازه ای انتخاب کنید که ورودی رو به حدی ضعیف کنه که در حالت ماکزیمم به شما 0 تا 5 ولت در خروجی بده.
      اسمایل، تومورو ویل بی وُرس

دیدگاه

دوست عزیز ممنون از جوابتون :applause:
        حالا اگه من با این آیسی LM386 صدا رو تقویت کنم . شما مطمئنین که دیگه توی خروجی خبری از مولفه منفی نیست . :question:
        چون قراره وصل بشه به ADC میکروکنترلر و چون رنج ولتاژ میکروکنترلر هم بین 0 تا 5 مثبت هست .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط outlandish992
          دوست عزیز ممنون از جوابتون :applause:
          حالا اگه من با این آیسی LM386 صدا رو تقویت کنم . شما مطمئنین که دیگه توی خروجی خبری از مولفه منفی نیست . :question:
          چون قراره وصل بشه به ADC میکروکنترلر و چون رنج ولتاژ میکروکنترلر هم بین 0 تا 5 مثبت هست .
          اگه مشخصات LM386 رو به دقت مطالعه کنید میبینید که خروجی اون آی سی بین VCC و GND هست و اصلا با اون روش بستن مدار تولید ولتاژ منفی غیر ممکنه. :agree:
          اسمایل، تومورو ویل بی وُرس

دیدگاه

ممنون .
            به این مورد توجه نکرده بودم. من مدار رو پیاده سازی میکنم و در صورت بروز هرگونه مشکل باز هم مزاحم میشم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط outlandish992
              من تا امروز فکر میکردم که توی ECA سوال رو زمین نمی مونه ! :NO:
              دو تا حالت می تونه رخ داده باشه : :-?
              1- سوال ما سوال نیست .
              2- یا اونقدر ساده هست که ارزش پاسخ نداره .

به هر حال موندم که چرا تا الان جوابی نگرفتم. :angry:
              دوستانی که فیلد کاریشون صدا و آمپلی هست چرا ؟ oo:
              با سلام خدمت سروران عزیز
              دیگه واجب شد بطور جدی بیا دوست عزیزمون جناب اشک بشینیم و صحبت کنیم اگه وقت و انگیزه کافی برای اداره بخش رو ندارن جاشون رو به دوست پر انرژی تری بدن آخه جناب اشک یکی از بیرون بیاد این تاپیک رو بخونه خدا وکیلی خودت بگو راجع به بچه های این بخش چی فکر میکنه
              آخه دوست عزیزی که همینطوری داری جواب میدی تو هنوز این چیز ساده و ابتدایی الکترونیک رو نفهمیدی جریان صوتی یه جریان متناوب است دوست عزیز نه مستقیم دوست من اگه جریان صوتی مستقیم بود که از خازن ورودی آمپلی فایر اصلا عبور نمیکرد تو هنوز نمیدونی جریان مستقیم نمی تونه از خازن عبور کنه
              شما دوسن سوال کننده لاین خروجی از اسمش پیداست یه لاین برای دادن خروجی برای وصل شدن به یه آمپلی فایر قدرت است و باید از یه استاندارد جهانی پیروی کنه که بهش اجازه نمیده از حد معینی بیشتر باشه حالا می خوای تا 5 ولت برسونیش چرا اینکار رو می خوای بکنی برای چه استفاده ای این مقدار ولتاژ دخروجی رو احتیاج داری؟
              در آخر دوست عزیز جریان خروجی یا کلا جریانات صوتی متناوب است وقتی گفته میشه جریان خروجی یک مدار دارای 2 ولت است یعنی جریان صوتی نسبت به شاسی یا زمین بین 2 ولت مثبت و 2 ولت منفی در نوسان است
              تا توانی رفع غم از چهره ای غمناک کن***در جهان گریاندن آسان است اشکی پاک کن

دیدگاه

ما کوچیک تموم بچه های گل ECA هم هستیم . ( دوستانی که دارن این ارسال رو می خونن یه موقع فکر نکنن که دارم موضوع رو به انحراف می کشم ) . :icon_razz: نیت درج یک ارسال بود که حاصل شد .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط OutLandish992
                  اول از همه می خوام که یکی بهم بگه که چه طوری میشه این تاپیک رو حذف کرد . :question:

دوما جناب SHAHRYAR52 عزیز . شما که انرژی زیادی دارین ، بهتر نیست که انرژی رو بیهوده به هدر ندین و به فکر پاسخدهی به سوالات دوستان باشید .

سوما بهتر نبود این موضوع رو با یه لحن مهربانانه بیان میکردید .

من قضاوت رو به خودتون میسپارم !

توی نقل قول بالا ، من از سوال خودم ایراد در آوردم. قصد من خدایی نکرده توهین به دوستان نبوده .
                  فیلد کاری من برنامه نویسی کامپیوتر و میکروکنترلر و مدارات دیجیتالی هست و از مدارات صوتی سر در نمی آرم. حالا اگه سوال من ارزش پاسخ نداشت بهم یه PM میزدید تا من یه کاری میکردم و اصلا تاپیک رو حذف می کردم . دیگه لازم نبود تا آسمون و زمین رو به هم بدوزید .

در آخر هم از تمامی دوستان معذرت می خوام .
                  با سلام خدمت دوست عزیز
                  اولا بابت عصبانیتم من عذر خواهی میکنم همه بچه های بخش علتش رو میدونن
                  من اصلا این چند وقت نباید بالا بیام و اصلا به اینترنت نیام چون وضع روحیم خیلی خرابه ولی خوب این عشق الکترونیک هم واسه ما دردسر شده و تو تاپیک جداگانه به همه دوستان گفتم این چند وقت منو تحمل کنند یا اگه ناراحت میشن بگن چشم منم نمیام
                  ناراحتی من بیشتر از دوستی بود که پاسخ دادن کسی که پاسخ شخص سوال کننده رو میده باید اینقدر اطلاعات داشته باشه که اقلا اگه چیزی یادش نمیده یه چیز رو به غلط در جواب نده که بدتر بشه
                  آخه این موضوعی که ایشان عرض کردن اصلا اینقدر پیش پا افتاده و ...وا...نمیدونم چی بگم
                  ناراحتیم فقط از جواب ایشان بود دوستی که اطلاعات کافی نداره بهتره فقط نظاره گر باشه تا جواب بده منم تو جواب یه جا اشتباه کردم وقتی میگن دامنه یه جریان مثلا 2 ولت است منظور پیک تا پیک اون جریانه یعنی جریان از نوک پیک مثبت اون تا نوک پیک منفی اون 2 ولت اغختلاف پتانسیل داره
                  دوست عزیز بازم معذرت می خوام دیگه از فردا سعی میکنم خیلی کمتر بالا بیام تا باعث رنجش کسی نشم

دیدگاه

جناب SHAHRYAR52 عزیز " بند کفشتیم ، گره بزن تا خفه شیم "
                    حالا چرا پ نشین ؟
                    باید منو ببخشید که تند رفتم . به هر حال ما کوچیکتیم . :redface:
                    به خاطر همین موضوع من ارسال قبلیمو Edit میکنم تا اونهایی که تو نخ ECA نیستند خیال بد نکنن . :smile:

دیدگاه

در ضمن خوبی این سایت اینه یکی از معدود سایتهای ایرانی است که تاپیکی پاک نمیشه منتقل میشه که البته اونم در حد اختیارات و توانایی هایی مدیران است امکانش در دسترس بقیه نیست در آخر یه بار دیگه معذرت می خوام امیدوارم بدل نگیرید و از دست من ناراحت نشید

دیدگاه

برادر OutLandish992 اگه با روشی بتونی پیک ولتاژ خروجی آمپلی فایرت رو کمتر از 2.5 ولت کنی(مثلا با روشی که ژوپیتر گفت که نمی دونم عملیه یا نه؟)اونوقت میشه با اتصال منفی خروجی آمپلی(به شرطی که یکی از خروجیهای آمپلیت خط منفی مدار آمپلی باشه)به اختلاف پتانسیل 2.5 ولت از مدار دیجیتالت نوسانات خروجی آمپلیت رو در محدوده 0 تا 5 ولت از منفی مدار دیجیتالت نگه داری
                        رازی در کار نبود

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                          برای اینکه از دست من ناراحت نشی
                          گشتم این نقشه رو برات پیدا کردم برای اینکه به قول خودت مولفه منفی در خروجی نداشته باشی می تونی یه دیود سر و ته و معکوس تو سر راه خروجی بگیری که ولتاژ منفی رو عبور نده و فقط جریان مثبت عبور کنه با کم و زیاد کردن مقاومتهای پایه ورودی که با مثبت نشون داده شده می تونی جریان خروجی رو کم و زیاد کنی متاسفانه شماره های پایه های آی سی یادم رفت دوستان دارن کمکت میکنن موفق باشی آی سی هم lm358 است و از سری 158 می تو.نی استفاده کنی

دیدگاه

بابا این حرفا چیه ! :biggrin:
                            ما از دست شما ناراحت نیستیم که . کم مارو شرمنده کن ! :redface:
                            حتما از مدارت استفاده میکنم و جواب رو اطلاع میدم ( بعد از امتحان دانشگاه )

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X