اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل درخروجی آمپلی فایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل درخروجی آمپلی فایر

:nerd:باسلام خدمت دوستان.
    دوستان,من دوعددآمپلی فایراستریودارم که قدرت هرکدام ازآنها2*25=50وات و2*60=120 وات می باشد.به هرکدام ازاین آمپلی فایرهایک مدارپری آمپلی فایرهمراه بامدارکنترل تن وصل کردم.این آمپلی فایرهاازلحاظ ارتباط مداری کاملاازهم جدابوده ودریک جعبه جاگذاری کرده ام.برای هردوآمپلی فایرازخروجی دستگاه پخش سی دی که خروجی مخصوص آمپلی فایرمی باشدورودی مشترک داده ام.یعنی یک ورودی برای هردوآمپلی فایر.وقتی هردوآمپلی فایررابه صورت جداگانه به بلندگوهاوصل می کنم صدای خروجی مشکلی نداردولی وقتی هردوآمپلی فایرراباهم به بلندگوهاوصل میکنم درابتدابه مدت 5الی 8ثانیه خروجی بلندگوهاهیچ مشکلی نداردولی بعدازاین مدت ازبلندگوهاصدای هوم وبلافاصله صدای تق تق خیلی بلندخارج می شود!به نظردوستان مشکل ازکجامی تواندباشد؟

پاسخ : مشکل درخروجی آمپلی فایر

نوشته اصلی توسط ASGHAR.A
    :nerd:وقتی هردوآمپلی فایررابه صورت جداگانه به بلندگوهاوصل می کنم صدای خروجی مشکلی نداردولی وقتی هردوآمپلی فایرراباهم به بلندگوهاوصل میکنم درابتدابه مدت 5الی 8ثانیه خروجی بلندگوهاهیچ مشکلی نداردولی بعدازاین مدت ازبلندگوهاصدای هوم وبلافاصله صدای تق تق خیلی بلندخارج می شود!به نظردوستان مشکل ازکجامی تواندباشد؟
    با سلام
    دوست عزیز یک خورده واضح تر توضیح بده تا اساتید بتونند کمک کنند
    منظورت از اینکه هر دو آمپلی فایر رو با هم به بلندگو وصل می کنی چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
      با سلام
      دوست عزیز یک خورده واضح تر توضیح بده تا اساتید بتونند کمک کنند
      منظورت از اینکه هر دو آمپلی فایر رو با هم به بلندگو وصل می کنی چیه؟
      منظورم این است که وقتی دریک مرحله هرآمپلی فایررابه صورت جداگانه تست می کنم خروجی صداازدوبلندگوآمپلی فایرمشکلی ندارد.ولی وقتی ازطریق ورودی مشترک به هردوآمپلی فایربه صورت همزمان ورودی می دهم خروجی صداازبلندگوهای هردوآمپلی قایرمشکلی که خدمتتان عرض کردم پیدامی کند. امیدوارم منظورم رارسانده باشم. باتشکر

دیدگاه

اگه برای هر آمپلی فایر از پاور مجزا استفاده میکنید حتما گراندهاشون رو به هم وصل کنید تا در ورودی باهم مشترک نشند و حتما اشتراک قدرتشون از مسیر دیگه ای باشه. اگه شکل مدار رو میذاشتید راحت تر میتونستیم کمکتون کنیم. در ضمن اگه مثبت و منفی رو در ورودی یکی از آمپلی ها برعکس کنید و همون اتفاق دوباره بیفته شما حتما در جایی از مدارتون که به هم وصل کردید حلقه ای به وجود اومده که این حلقه باعث افزایش گین و دامنه ورودی نسبت به خروجی شده و هی تکرار میشه تاجایی که اونقدر بزرگ میشه که از رنج دامنه آمپلی فایر بیرون رفته و به صدای تق تق شنیده میشه. اما اگه صدای هوم دیگه شنیده نمیشه این نشون میده که در جایی از مدار این سیگنال داره توسط سیگنال معکوس خودش حذف میشه، البته به شرطی که آمپ ها گراند مشترک نباشن چون اگه باشن دیگه نمیشه به یکی سیگنال و به دیگری معکوسش رو داد.
        اسمایل، تومورو ویل بی وُرس

دیدگاه

سلام دوست عزیز
          اونظطوری که بقیه دوستان گفتن شما احتمال خیلی زیاد تو سیم کشی های مدارات مشکل داری البته دقیق هم توضیح ندادی از تغذیه جداگانه استفاده میکنی یا مشترک آمپلی هات با هم فرق دارن یا یه مدل هستند متوجه هم نشدم منظورت از 2*50وات ...و 2*60 وات چی بود یعنی چهار کانال داری استفاده میکنی و هر چهار کانال رو با یک ورودی تغذیه میکنی اگه میشه دقیق توضیح بده تا بشه راهنمایی کرد
          تا توانی رفع غم از چهره ای غمناک کن***در جهان گریاندن آسان است اشکی پاک کن

دیدگاه

بله,ازیک ورودی برای هردوآمپلی فایراستفاده میکنم.منظورم از50*2و60*2این است که یکی ازآمپلی فایرهادوکاناله بوده وقدرت هرکانال50وات وآمپلی فایردیگرهم دوکاناله بوده وقدرت هرکانال60وات می باشد.ازیک مدل نمی باشندوازمنابع تغذیه جدابرای آمپلی فایرهااستفاده می کنم.هردوآمپلی فایرازلحاظ مداری ازهم جدامی باشند.باتشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X