اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت آمپلی ماسفت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت آمپلی ماسفت

میشه هم مطالب این پست و هم مطالب اون پست که لینکشو دادین رو بیشتر توضیح بدین؟این عکس که گذاشتین چیه؟کارش چیه؟به چه دردی میخوره؟مطالب اون پست سابق رو هم خصوصا در مورد سیم بندی و ترکها و ... بیشتر توضیح بدین لطفا...
    نیو جان هم اگه ممکنه راجع به تکنیک فیبر دو لایه توضیح بدن تا بتونیم تو کارامون استفاده کنیم...
    رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aswhu600
      یه چیزای درباره نویز در انجا گفتم http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=52861.msg303291#msg303291

اینم یه نمونه که خودم تراشیدم !!

که فیبر یک تقویت کننده با TDA7245A و تن کنترل هست
      درود بر شما
      چه زحمتی کشیدی برای ساخت این مدارچاپی، تبریک می گم
      شاد و تندرست باشید
      دوستدارتان
      مهدی حریری

دیدگاه

aswhu جان شما از اسید کاری میترسین ؟؟ :mrgreen:
        میتونید با ماژیک cd راحت فیبر بکشین و اسید کاری کنین. راحتتر و تمیزتر از فیبر سوراخدار و ... در میاد. منم این مدلی ساختم ولی آخرش خیلی خیلی خیلی (:|

نوشته اصلی توسط hs67
        میشه هم مطالب این پست و هم مطالب اون پست که لینکشو دادین رو بیشتر توضیح بدین؟این عکس که گذاشتین چیه؟کارش چیه؟به چه دردی میخوره؟مطالب اون پست سابق رو هم خصوصا در مورد سیم بندی و ترکها و ... بیشتر توضیح بدین لطفا...
        نیو جان هم اگه ممکنه راجع به تکنیک فیبر دو لایه توضیح بدن تا بتونیم تو کارامون استفاده کنیم...
        ببین حس جون در یک کلام وقتی یک مدار هیچ نویزی نداره که داخل یک محفظه تمام فلزی باشه ، و این محفظه به نقطه مبنای مدارت وصل باشه. نقطه مبنا معمولا زمین هست. وسایلی از قبیل کامپیوتر هم همینطور از نویز مصون میمونن.
        البته در مدارات فرکانس بالا از سطح توری شکل استفاده میشه. مثل داخل کابل کواکسیال تلویزیون.

فیبر دو لایه : میشه لایه اول (نمای بالای قطعات) رو با یه چسب از اسیدکاری مصون نگه داشت و بعد به زمین مدار (-) لحیم کرد. البته با یه مته بزرگتر باید جای پایه های قطعات رو کمی سوراخ کنی تا موقع جاگذاری به سطح لایه اول نخورن . لایه دوم هم که PCB هست (نمای زیر قطعات)
        البته پیشنهاد میکنم مته ریز به اندازه کافی بخرید چون فیبر فایبرگلاس شدیدا مته میخوره ! :mrgreen:
        وقتی تو نیستی
        نه هست های ما چونانکه بایدند
        نه باید ها...
        هر روز بی تو http://www.up98.org/upload/server1/0...158wwayrz3.jpg
        روز مباداســـت !

دیدگاه

یه سوال دیگه من همیشه ولومارو با اسپری قرمز تمییز می کنم ولی یجا یه نفر که ظاهرا وارت هم بود ولومارو با اسپری آبی تمییز کرد برام (قرمز هم داشت) قضیه چیه؟کدوم مناسبه؟
          رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Altium Designer
            درود بر شما
            چه زحمتی کشیدی برای ساخت این مدارچاپی، تبریک می گم
            قربان شما البته زیاد هم زحمت نکشیدم چون با مینی دریل حدود 2 ساعت درست شد

نوشته اصلی توسط hs67
            چه توضیحی hs67 جان گفتنیا را گفتم یه نمونه عملی هم که نشون دادم

در این فیبر چون حجم مسی که دارای بار منفی هست از حجم مسی که قطعات را به همدیگه متصل میکنه بیشتره

در نتیجه مدار نسبت به نویز مقاوم تره

چون این کار به خاطره تولید نویز کم هست بیشتر برای فرستنده ها در نظر گرفته میشه که اگه از این طرح در مدارای آمپلی فایر هم استفاده کنیم درصد زیادی از مشکلات نویز حل میشه

نوشته اصلی توسط New-Ray
            aswhu جان شما از اسید کاری میترسین ؟؟ :mrgreen:
            میتونید با ماژیک cd راحت فیبر بکشین و اسید کاری کنین. راحتتر و تمیزتر از فیبر سوراخدار و ... در میاد. منم این مدلی ساختم ولی آخرش خیلی خیلی خیلی (:|
            چطوری New-Ray : زیاد وقتمون نگرفت تقریبا 2 ساعت نیم طول کشید اسید کاریم هم دردسر خودشا داره ولی خوب اونم یه راه حلیه

--------------------------- --------------------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
              یه سوال دیگه من همیشه ولومارو با اسپری قرمز تمییز می کنم ولی یجا یه نفر که ظاهرا وارت هم بود ولومارو با اسپری آبی تمییز کرد برام (قرمز هم داشت) قضیه چیه؟کدوم مناسبه؟
              دو نوع اسپری هست : 60 و 600 .
              اسپری آبی 60 هست و البته روغنی !! اسپری 600 قرمز که تو داری مدتی بعد از استفاده دوباره کثیف میشه. اما آبی سطح موردنظر و چرب میکنه و از ایجاد کثیفی جلوگیری میکنه. بهتره از آبی استفاده کنی.
              وقتی تو نیستی
              نه باید ها...
              روز مباداســـت !

دیدگاه

از اسپری قرمز بیشتر برای شستشوی برد استفاده میشه. مثل تینر و از اسپری آبی برای شستشوی کلیدها و ولوم استفاده میشه. اصطلاحاً به آبی چرب و به قرمز خشک میگن. من خودم از هر دو اسفاده میکنم. اول قرمز میزنم و بعد آبی. البته فقط در موارد خاص.
                خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

استاد اشک نیو جان میگه تو بعضی از سیستما برای صاف شدن ولتاژ قبل از ترانس (موازی با ورودی ترانس)یه خازن میزارن؟
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=54430.msg306242#msg306242
                  نظرتون چیه؟فیلتر LC چی خوبه قبل از ترانس هم فیلتر LC بزارم؟راستی این خازن ظرفیتش باید در چه حدودی باشه؟از چه نوعی باشه بهتره؟
                  رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                    از اسپری قرمز بیشتر برای شستشوی برد استفاده میشه. مثل تینر و از اسپری آبی برای شستشوی کلیدها و ولوم استفاده میشه. اصطلاحاً به آبی چرب و به قرمز خشک میگن. من خودم از هر دو اسفاده میکنم. اول قرمز میزنم و بعد آبی. البته فقط در موارد خاص.
                    دقیقا
                    البته اگه جسارت به جناب ashk نباشه
                    با اسپری قرمز یا همون خشک ابتدا جرم و آشغال ها رو پاک کنین و بعد یه کمی اسپری آبی یا همون چرب بزنین تا ولوم خشک کار نکنه و دوام بیشتری داشته باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aswhu600
                      قربان شما البته زیاد هم زحمت نکشیدم چون با مینی دریل حدود 2 ساعت درست شد
                      متشکرم ، البته وقت خودتون بود ، در صورتی که 2 ساعت وقت می گذاشتید روی کاغذ طرح می زدی یا با کامپیوتر طراحی می کردید و اسید کاری .... بارها از نقشتون استفاده می کردید و یک رزومه هم داشتید برای استفاده مجدد.
                      جسارت بنده را می بخشید !!!
                      شاد و تندرست باشید
                      دوستدارتان
                      مهدی حریری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Altium Designer
                        متشکرم ، البته وقت خودتون بود ، در صورتی که 2 ساعت وقت می گذاشتید روی کاغذ طرح می زدی یا با کامپیوتر طراحی می کردید و اسید کاری .... بارها از نقشتون استفاده می کردید و یک رزومه هم داشتید برای استفاده مجدد.
                        جسارت بنده را می بخشید !!!
                        سلام : چه جسارتی راحت باش (ما دنده انتقادمون یکم پهنه )

راستش من یه دستگاه دارن OK میکنم و فکر نکنم بخوام یه بار دیگه از این مدار استفاده کنم تازه این آی سی برای راه اندازی چیز زیادی نمی خواد

من بیشتر تمرکزم و "هم و غمم" اون دستگاه و وقت اینکه این تشریفات را انجام بدم نیست

--------------------------- --------------------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
                          استاد اشک نیو جان میگه تو بعضی از سیستما برای صاف شدن ولتاژ قبل از ترانس (موازی با ورودی ترانس)یه خازن میزارن؟
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=54430.msg306242#msg306242
                          نظرتون چیه؟فیلتر LC چی خوبه قبل از ترانس هم فیلتر LC بزارم؟راستی این خازن ظرفیتش باید در چه حدودی باشه؟از چه نوعی باشه بهتره؟
                          ایشون که خودشون همونجا توضیح دادند. کاش همونجا میپرسیدی . چون به اینجا ربطی نداشت. اون خازن معمولاً 1 الی2 میکرو بیشتر نیست. MKT یا پلی استر و بی پلاره . ولتاژ هم معمولاً 400 ولته. کمی موثره و از جرقه کلید هم کاسته میشه.
                          خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

بله استاد اشک نتها میخوام این مطالب تو یه تاپیک باشه که موقع ساخت چیزیو از قلم نندازم،ولی مطلب شما درسته...
                            رازی در کار نبود

دیدگاه

سلام دوستان
                              این خازن رو برای اصلاح ضریب قدرت شبکه میگذارن برای کم کردن بار سلفی (مثلادر کولر های ابی)با پمپ اب موازی میشه مقدارش هم بستگی به بار سلفی مون داره که با (کسینوس فیمتر )اندازه گیری میکنن وانقدر بار خازنی رو زیاد میکنن تابه اهمی (cos Q1)نزدیک بشه یعنی توان راکتیو شبکه رو کاهش بدن...
                              طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                              امروز رو کامل زندگی کن...
                              (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

فکر کنم خازن قصه ی ما همچنین توی نویزی که از دستگاههای سلفی در شبکه برق ایجاد میشه (مثل چرخ گوشت و دلر برقی و ... ) کم میکنه.
                                وقتی تو نیستی
                                نه باید ها...
                                روز مباداســـت !

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X