اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درست بودن طراحی مدار امپلیفایر 1000 وات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درست بودن طراحی مدار امپلیفایر 1000 وات

نوشته اصلی توسط lord kelvin
    آقا من یه نمونه از همین شکل باندهارودیدم ولی نه این مارک شاید اکتیو هم نبود خلاصه بد کیفیت و صداش نامفهوم شما چطور میگین اینا.....مطمئنین؟
    راستی قیمتش بالاست؟ :rolleyes:
    دوست عزیز اکثر باندای اکتیو تو بازار از ایرانی تا... این شکلی هستن،
    نوشته اصلی توسط omk
    این امپلی خوبه اما من لوازم اون امپلی که نقشش رو نشون دادام اماده دارم فقط ترانزیستورشو ندارم. ترسم از اینه که تو مدارش ایرادی باشه بسازم بعد پول الکی خرج شه چون ترانزیستوراش دونه 4500 ت 20تا ازش میشه 90,000 ت . اگه بخرم بسازم و ایراد داشت تو مدارش کولی پول از بین میره
    بنظرم اگه نمی خواید هزینه مارکهای گرون رو بدین بهتره ببینید آقای اشک میتونن براتون بسازن؟این طور هم کار مطمئنه هم قیمت خوبه،قطعات اون مدار هم غیر از ترانزیستوراش فکر نمی کنم چیزی بشه،برای دکمه کت ندوزین...
    رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط lord kelvin
      آقا من یه نمونه از همین شکل باندهارودیدم ولی نه این مارک شاید اکتیو هم نبود خلاصه بد کیفیت و صداش نامفهوم شما چطور میگین اینا.....مطمئنین؟
      راستی قیمتش بالاست؟ :rolleyes:
      به احتمال بالا اونی که دیدین اکتیو هم نبوده واز نوع باندهای متداول مورد استفاده در جشن ها بوده،عزیزم اینها کجا و......اینها جفتی 300 گیرم میاد و ووفرهاش دست کمی از مقوا ندارن :mrgreen: ولی مارک های یونیورسال نظیر این مدل فقط در مجالسهای باشکوه و ارکست و استودیو کاربرد دارن و کسی پای اینها هزینه نمیکنه ایرانه دیگه!شکلش قشنگ باشه وحجمش بزرگ،کیفیتو بی خیالش :eek: قسمت این مدلکه عکسش هست هم دونه ای 1.2 میلیون
      اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن
      X : کار وتفکر Y: تفریح Z : حرف بیهوده،خواب و پرخوری تعریف شده است.
      http://s1.picofile.com/sasanscience/Pictures/SIGlogo.gif

دیدگاه

منم موافقم. اگر قدرت بخوای مشکلی نیست . من سیستم بهت میدم تا 20 تا باند 18 اینچ رو بهت جواب بده ولی کیفیتش مثل یه میکسر دایناکورد نیست که. امکانات اون رو هم نداره. FBT فوق حرفه ای کار میکنه. البته یه پله پایینتر اگه بخوای فونیک هم خوبه.
        خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

ببخشید این باند اکتیو و غیر اکتیو چیه؟ :redface:

دیدگاه

باند اکتیو داخل خودش تقویت کننده هم داره مثل اسپیکرای کامپیوتر که داخل خودش آمپلی هم داره...
            رازی در کار نبود

دیدگاه

سلام دوست عزیز
              این حرفها رو فقط برای این میزنم یه چیزی دستگیرت بشه که اگه دوست داری تو این رشته پیش بری چه راهی رو در پیش بگیری فقط همین چیز دیگه ای برداشت نکنی
              من سال دوم راهنمایی بودم که در حین قدم زدن تو خیابون در یک مغازه یک کیت رادیو گوشی مهران کیت رو دیدم و اونو خریدم که البته قبلش چند بار کیتهای شرکتهای دیگه رو خریده بودم ولی موفق به ساخت اونا نشدم چون خوب توضیح نداده بودن بالاخره این رادیو گوشی رو ساختم و اولین کیتی بود که درست کار کرد و بعد افتادم تو خط الکترونیک و تو یه مقطع صد تا کیت بیشتر تو خانه داشتم و با توضیحات مفصل کیتهای مهران کیت که حقیقتا خودشون هر کدوم یک دوره الکترونیک بودن تونستم کمی تو الکترونیک پیش برم و تازه تعمیرات هم انجام میدادم تا اینکه یه بار تصمیم گرفتم یک نقشه رو خودم بسازم نه مثل کیت مونتاژ کنم که اونم یک آمپلی فایری بود که آلان اونو نگاه میکنتم خنده ام میگیره یک آمپلی ساده سه ترانزیستوری بود تازه فهمیدم کیت مونتاژ کردن تا اینکه یک نقشه رو خودت بسازی چقدر فرق داره جدای از ساختن فیبر و دردسرهای دیگه مسائل و مشکلات زیادتری پیش میاد بعد از سه ماه تلاش زیاد نتونستم اونو درست کنم و صداش رو بشنوم و داشتم نا امید میشدم که دیگه الکترونیک رو بذارم کنار چون بدجور درست نکردن این نقشه روم تاثیر منفی گذاشته بود ولی دوست عزیزی تو کتابخونه بدادم رسید و باهم دوست شدیک که اولین استادم بود وقتی قضیه رو کامل شنید گفت از آلان هرچی یاد گرفتم رو بریزم دور و از صفر طبق گفته های اون شروع کنم و شروع کرد از صفر برام مطالب رو تشریح کرد اول شناخت دقیق قطعات مقاومت چیه چه کاری میکنه چند نوع داره چطور آزمایش میشه و.....بعد کمی جلوتر ترانزیستور رو یاد گرفتم انواع آرایشات اون امیتر مشترک چه خصوصیاتی داره امپدانس خروجی و ورودی اون چه تفاوتی با کلکتور مشترک داره و بعد جلوتر چون فهمید عشقم مدارات آمپلی فایر صوتیه شروع به یاد دادن این قضیه کرد انواع آمپلی چیه چند تا کلاس داریم خصوصیات هر کدوم چیه ...اومدم به خودم دیدم یک سال گذشت و من هنوز یه مدار نساخته بودم ولی اصول اولیه کار رو یاد گرفته بودم تازه تا شش ماه بعد از اون هم از ساخت مدار خبری نبود فقط آموزش مباحث اولیه و مطالب تئوری بود و بعد از یک سال و نیم بعد اولین مداری که گفت درست کنم یک چشمک زن دو لامپی بود و بعد از اون مدارات کمی پیشرفته تر و بعد از دو سال اولین آمپلی فایری که گفت بسازم tba810 بود و بعد از ساخت چند آمپلی آی سی دار بعد از دو سال اون نقشه اولی رو خیلی راحت درست کردم..
              البته بگم سالهای دوری که ازشون حرف میزنم اصلا شرایط مثل آلان نبود قطعات خیلی خیلی بسختی گیر می اومد اگه حرف یک کریستال 27 مگاهرتز رو میزدی همه ازت فرار میکردن و میگفتن منافقی میخوای بیسیم درست کنی کی اینترنت و این حرفها بود شاید شما این دوسال شروع منه آلان بتونی یکی دو ماهه تموم کنی اینها رو گفتم فقط راه کار دستت بیاد چطور و از کجا شروع کنی
              قدم اول نپری یک آمپلی 1000 وات درست کنی نمیدونم چقدر معلومات داری اینها رو در کل گفتم دوستان عزیز بدونن چطور شروع کنن و قدر این امکانات آلان رو بدونن و این نکته مهم رو بگم اگه این آمپلی 1000 وات رو هم بسازی ولی ندونی چطور کار میکنه و اونو تشریح کنی اصلا ارزشی نداره ولی اگه یک آمپلی یک وات ترانزیستوری رو ساختی و با همه مسائل اون آشنا شدی اون وقت ارزش داره
              تا توانی رفع غم از چهره ای غمناک کن***در جهان گریاندن آسان است اشکی پاک کن

دیدگاه

سلام نه نه نهههههه اشتباه نشه من دارم باکس دابل بلندگو 18 اینچ جم میکنم اینو واسه اون می خوام واسه مهمونیو دی جی و اینا تریف نباشه من کیبرد زنم . برد زیاد درست کردم برد های مهبرانکیت. طراحی برد پی سی بی بلدم :agree: فقط می خواستم ببینم مدار مشکلی نداشته باشه. ترانس پرسیدم واسه 2 تا ازین امپلی یه ترانس 70 ولت دوبل 10 امپر 300 وات گفتن خوبه قیمتش 70,000 ت میشه :icon_razz:

سلام بر دوستان
                اولا که 70 ولت دوبل 10 امپر 300 وات نمیشه و1400 وات میشه که قیمتش هم بیشتر از اینهاست
                ثانیه این مدار نشون میده که کار کنه ومشخصات ترانزیستورهای خروجی NF/S-L, 200/200V, 17A, 200W, 20MHz است با اینکه پرقدرته اما این تعداد با ولتاژ دوبل 70 فکر نکنم بتونه بیشر از 400 یا 500 رو بار 4 اهم تولید کنه بماند که کیفیتش نا معلومه و مقدار THD این مدار چنده و چه درصدی نویز داره.
                به نظر من یه مدار تست شده رو درست کن ویا بهترین راه به استاد بزرگ این بخش ASHK جان بسپار اینکارو
                ودر مورد باکس باند و تا 18 قدرته خوبی دارن اما قسمتهای زیادی از فرکانسها رو نمی تونن اجرا کنن و برای صدای خوب باید از باکس 3WAY استفاده بکنی تا بتونی صدای خوب با تمام فرکانسهارو بگیری که برای باکس 3way باید مبحث کراس اوور رو یاد بگیری که به شکل وظاهر گوناگون ظاهر میشوند

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X