اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلی های سری AV

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی های سری AV

سلام،خسته نباشید.من امپلی فایر سازم و میخوام av800رو بسازم،قدرت 400و 200منو ارضا نمیکنه.میخوام حسابی بتکونم.دنبال pcbاین امپ بودم ولی تو نت چیزی دستگیرم نشد.اگر pcb همین مدل 800یا بهتر از اون،شماتیک و pcbامپلی ای وی 1000رو دارید که بتونم خوب ارضا بشم،ممنون میشم.
    ترجیه میدهم با کفش هایم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بشینم و به کفش هایم فکر کنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majnoon5588
      سلام،خسته نباشید.من امپلی فایر سازم و میخوام av800رو بسازم،قدرت 400و 200منو ارضا نمیکنه.میخوام حسابی بتکونم.دنبال pcbاین امپ بودم ولی تو نت چیزی دستگیرم نشد.اگر pcb همین مدل 800یا بهتر از اون،شماتیک و pcbامپلی ای وی 1000رو دارید که بتونم خوب ارضا بشم،ممنون میشم.
      شما چرا اینقدر از کلمه ارضا استفاده کردین :mrgreen:
      مجنون جان میگم شما چند وقته امپلی میسازی که 400 وات ارضاتون نمیکنه
      av800 رو با چه بلنگویی میخوای راه بندازی مسلما با 1 2 تا بلندگو نمیشه اینرو راه انداخت چون میزنه باندا رو میسوزونه
      بعد هزینه ترانسه خیلی بالاست میتونی تهیه کنی
      اینم pcb برای av800
      http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=01ae278bca0dab8bad66b385ed218933

دیدگاه

آخ آخ دست شما درد نکنه چقدر دنبال یه چنین چیزی بودم ♥Mostafa65 ♥
        شماتیک+pcb+روی فیبر،دیگه چی از این بهتر ☺
        از 11سالگی امپلی میساختم الان 15 سالمه تا حالا تا 400وات رو ساختم،اما باز هم برام کافی نبود.برای همین دو تا باند پسیو دایناکورد خریدم هرکدوم 2تا ساب 15 اینچ و یدونه تیوتر قوی دارند میخوام به اینا وصلش کنم.اینا 8اهمن که با هم موازیشون میکنم که بشن 4.حد اکثر قدرت av800رو بهشون بدم.
        ترانسش هم مهم نیست میدم داییم یه حلقه ای برام میپیچه فقط هزینه سیم و هسته اش رو ازم میگیره.میمونه پیدا کردن ماسفت اصل،
        راستی ماسفت 240و 9240اصل قیمتشون الان چنده؟توشیبا خوبه؟بهتر از توشیبا چه مارکی بهتره که تو ایرانم پیدا بشه؟
        ترجیه میدهم با کفش هایم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بشینم و به کفش هایم فکر کنم.

دیدگاه

من با این امپ 6تا جی بی ال 15 رو درایوکردم 2تا 400avروبساز صدای استریو بگیر تازه خیلی زیاده برای این باندا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X