باز هم سلام
مدار اکو با کمی تغییرات همون 2399 خوبه
حالت reverb و hall به صدا یه حالت سالنی میدند تقریبا مثل خوندن تو حموم !!!!
برد های آماده بعضی شرکت ها مدارات اماده ای برای کارای صوتی میفروشند مثل امپلی مدار اکو مدار باس و تریبل و ....
میتونید این برد ها رو با هم مونتاژ کنید و با کمی تغییرات یه دستگاه خوب بسازید
از چند مدار اکو استفاده نمیشه چون صدا ها با هم تداخل پیدا می کنه چند ورودی میرن به یک مدار جمع کننده و بعد هم اکو و اکولایزر و الباقی...
تو بگو ای سنگ صبور تو صبوری یا دل من
تو بگو ای جام بلور تو شکستی یا دل من
5 صفحه تاپیکو نشستم تا ته خوندم اما دریق از یه توان!!!! چرا کسی به توانش اشاره نکرده؟؟؟
ولی چیز جالبیه و کم هزینه هم هست. بهتره برای تنوع هم که شده بسازمش ببینم چطور از آب درمیاد. راستی این میکروفن های معمولی هم میشه بهش وصل کرد یا نوع خاصی باید باشه؟؟؟
برای کنترل صدای ورودی هم ولومی چیزی نداره؟؟؟!!! یه مدار تو تاپیک دیدم نکنه همونه؟؟؟
در آخر این جواب کار مارو میده؟؟؟:
مثلا یه چیزی بسازم که دارای 6 یا 4 خروجی باشه. توانش 200 وات باشه. برای کارای مسجد و یا هیئت مناسب باشه. 3 تا ورودی داشته باشه. اکو هم اگه شد داشته باشه. این شد طرح کلی من
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بیعرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند! "گاندی"
به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
بدرود . . .
دارلینگتون هم خوبه اما بنظرم اگه یه طرح قوی با 2N3055 گیر بیارین بهتره...
به خاطر 3055 انقدر جنس تقلبی بهم دادن که دیگه حالم از این ترانزیستور بهم میخوره!!!
بدبختی راه اندازیشم ستمه!!!!
نسبتا بزرگ هم هست و هیت سینک تهیه کردن براش مشکله.
در کل دیگه نمیخوام ریخت 3055 رو ببینم. :angry:
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بیعرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند! "گاندی"
به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
بدرود . . .
مگه دلبخواهیه!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
خب هم ارزونه هم قدرتش برای این کار خوبه هم بی کیفیتیش برای آمپلی مسجد بیداد میکنه، ولی 2N3773 هم هست که فکر می کنم اصلیش حدود 5 تومن باشه،البته از 3055 خیلی بهتره،چیزای دیگه هم هست ولی اینا معمول تره،حیفه ترانزیستورای با کیفیت و گرون رو برای همچین کاری استفاده کنی...
این یه نقشه با 3773 هست
http://www.pic.iran-forum.ir/images/le1tm4tye6pylwy2q1.jpg
=))
افتادم یاد سرگرد اتاقمون تو سربازی!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen:
با ماسفت چطوره؟؟؟ الان ماسفتهای irf640 هست که 18 آمپر 200 ولته. قیمتش هم 350 تومنه .مثل هلو هم کار میکنه. مکمل نوع پی هم راحت گیر میاد براش.
بهتر نیست بریم سراغ ماسفت؟؟؟
راستی این چطوره:
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=51754.0
؟؟؟
اگه خودشو بسازم میشه اکو هم بهش وصل کرد؟؟؟
بدرود . . .
5 صفحه تاپیکو نشستم تا ته خوندم اما دریق از یه توان!!!! چرا کسی به توانش اشاره نکرده؟؟؟
ولی چیز جالبیه و کم هزینه هم هست. بهتره برای تنوع هم که شده بسازمش ببینم چطور از آب درمیاد. راستی این میکروفن های معمولی هم میشه بهش وصل کرد یا نوع خاصی باید باشه؟؟؟
برای کنترل صدای ورودی هم ولومی چیزی نداره؟؟؟!!! یه مدار تو تاپیک دیدم نکنه همونه؟؟؟
در آخر این جواب کار مارو میده؟؟؟:
سلام توانش رو که رو شماتیکش تو صفحه اول زده با بار 8 اهم 100 وات و تو بار 4 اهم 150 اهم که فکر نمیکنم اینقدر باشد ولی فکر کنم 80 وات رو میده :agree:
برای میکروفون باید از یه پری آمپلی میکروفون استفاده کنی !!!
راستی این 3055 هم خوبه اگه اصلیش گیر بیاد در کل برای کارایی که کیفیت مهم نیست خوبه
ولی شما اگه خواستی همینو بساز راضیت میکنه قول میدم :rolleyes:
نوشته اصلی توسط وحید نصیری
=))
افتادم یاد سرگرد اتاقمون تو سربازی!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen:
با ماسفت چطوره؟؟؟ الان ماسفتهای irf640 هست که 18 آمپر 200 ولته. قیمتش هم 350 تومنه .مثل هلو هم کار میکنه. مکمل نوع پی هم راحت گیر میاد براش.
بهتر نیست بریم سراغ ماسفت؟؟؟
راستی این چطوره:
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=51754.0
؟؟؟
اگه خودشو بسازم میشه اکو هم بهش وصل کرد؟؟؟
ما که فرماندمون ستوان بود :mrgreen:
ماسفت هم خوبه چرا بد باشه ؟
سلام توانش رو که رو شماتیکش تو صفحه اول زده با بار 8 اهم 100 وات و تو بار 4 اهم 150 اهم که فکر نمیکنم اینقدر باشد ولی فکر کنم 80 وات رو میده :agree:
برای میکروفون باید از یه پری آمپلی میکروفون استفاده کنی !!!
اونو دیدم. اما دیگه خودتون که اوستا هستید و میدونید چه دری وری هایی روی بعضی چیز ها مینویسند. خواستم بدونم کسی عملی تونسته ازش بالای 50 وات توان بگیره؟؟؟ یا اینم چرت و پرت نوشته.
من الان دارم رو چند تا پروزه کار میکنم. حدود 5 روز دیگه تموم میشن.
اونوقت میام که بزنم تو گوش هر چی آمپلیه!!! شوخی کردم
میام تا کم کم پیش بریم و ببینیم چیز بدربخوری میشه ساخت
فعلا خداحافظ
با تشکر از همگی
بدرود . . .
سلام. ببخشید پریدم وسط بحث ولی تا حالا یه مدار صوتی برای میکروفن ساختید؟؟؟ از مچ شدن مدارات اطلاعات دارید؟؟؟ نویزهای ناخواسته چی؟؟؟ میدونید گاهی جابجایی 1 سانت یه رگولاتور میتونه تاثیر وحشتناکی روی صدا داشته باشه؟؟؟ اگه میشد با چهار تا پست و ... دستگاه برای مسجد ساخت این شرکتها الان غاز میچروندن. مثلاً همون مدار میکسر آقای بخت آور که دوستان گفتند به مفت نمی ارزه. اون مدار کار میکنه ولی اگه یه دستگاه با اینگونه مدارات بخوای بسازید قطعاً با کتک پولشون رو باید بهشون پس بدید. یا همون مدار 400 واتی که دوستان عکس فیبرشون رو قرار دادند 1000 تا ایراد داره. هر مداری که کار کرد که نمیشه تجاریش کرد.
شاید بد نباشه بدونید سخت ترین مدار صوتی همین سیستمهای مساجد است. مدارات موزیک به مراتب راحت تر ساخته میشن چون توی اون سرو صدا خیلی از مشکلات گم میشه. ولی توی مدارات پابلیک گاهی یه صدای هیس ساده اعصاب خرد کن میشه.
به هر حال نا امید نشید ولی به نطر من پیشنهاد ساخت رو رد کنید و ابتدا تجربیات خودتون رو بالا برده سپس اقدام به ساخت اینگونه مدارات بکنید. در غیر اینصورت با کلی مشکل مواجه میشید.
موفق باشید.
خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت
با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا
به به بالاخره استاد اشک افتخار دادن و در تاپیک محقر ما شرکت کردند. :mrgreen:
خب استاد اگه من اینایی رو که میگید میدونستم پس تو این تاپیک چیکار میکردم دیگه؟؟؟
من تازه دارم با اصطلاحات آشنا میشم. اگه به ابتدای تاپیک مراجعه کنید و پست ها رو بخونید میفهمید که من در این زمینه بیسوادم!!! تنها کارایی که کردم کار با آیسی های TDA بوده و یه سری جنگولک بازی ترانزیستوری که فوقشون 10 یا 12 وات توان داشتن. همین.
من از قضایای طراحی پی سی بی نمیگم زیاد اطلاعات دارم. ولی یه کارایی کردیم بابا. برای مدارات صوتی هم به این دلیل مشکلات طراحی زیاد میشه چون که تو محدوده شنوایی انسان هست و اونم قراره با گوشها کار داشته باشه. تو این محدوده حتی میلیمتر کم و زیاد کردن یه ترک یا طولش یا قطرش مثل طراحی آنتنه. یعنی اگه میلیمتری به مشخصات یه خط شما اضافه یا کم کنید یه آنتن گیرنده برای مدارتون ساختید.
برای ساخت هم به من پیشنهاد نشده. من قراره یه دستگاهی تولید کنم که اگه کنارش یه آمپلی هم بود خوب میشد. از الان داشتم روش فکر میکردم و اطلاعات جمع میکردم. حدود 10 روز دیگه شروع باید کنم تا نمونه اولیه رو برای خودم لااقل بزنم.
با تشکر
بدرود . . .
چی؟؟ من کی ام؟؟ اینجا کجاست؟؟؟ من کتک خورده همه بچه های عزیز سایتم. منظور منم همین بود که زمان زیادی لازمه تا بشه به ساخت یه دستگاه بی نقص که نه
کم نقص ساخت. شاید 2 تا 3 سال. البته برای کسی که به الکترونیک وارد باشه وگرنه کتک میخوریها!!!!! :mrgreen: از من گفتن.
اگه قضیه جدی است میتونید برای قسمت صوتش از کمک دوستان استفاده کنید. شما اطلاعات کامل کار رو بفرمایید ما در خدمتیم.
خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت
با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا
چی؟؟ من کی ام؟؟ اینجا کجاست؟؟؟ من کتک خورده همه بچه های عزیز سایتم. منظور منم همین بود که زمان زیادی لازمه تا بشه به ساخت یه دستگاه بی نقص که نه
کم نقص ساخت. شاید 2 تا 3 سال. البته برای کسی که به الکترونیک وارد باشه وگرنه کتک میخوریها!!!!! :mrgreen: از من گفتن.
اگه قضیه جدی است میتونید برای قسمت صوتش از کمک دوستان استفاده کنید. شما اطلاعات کامل کار رو بفرمایید ما در خدمتیم.
بابا استاد دیگه شرمندمون نکن بخدا. :redface:
ما کوچیک شمائیم.
قبل اینکه بسازمش یه دوره دفاع شخصی هم میرم تا ببینم کی دیگه میخواد بیاد جلو!!!!!!!!!!!! :mrgreen:
شما لطف دارید.
من الان گیر یه پروژه هستم که باید تا چند روز دیگه تحویلش بدم. بعد از اونم تازه یکی دیگه دارم که منتظرم تا مشتریه بیاد و تاییدش کنه. سرم خلوت شه حتما مزاحمتون میشم. در کل چیز ساده ایه. باید بین 100 تا 200 وات خروجی داشته باشه و کلی ....
حتما یه سر میزنم تا شروع کنم.
پیشاپیش از همه دوستان این انجمن تشکر میکنم. :applause:
عجب انجمن خفنیه!!!!!!!!
کلی حال میده!!!
بدرود . . .
دیدگاه