پاسخ : آمپلی ماسفت ارزان با قدرت و کیفیت قابل قبول
نوشته اصلی توسط aliila
من می خوام یک منبع تغذیه سونیچینگ بسازم
که مستقل از ورودی خروجی دوبل بده متغیر بده
به اینصورت که هر ولتاز یک سو به عنوان ورودی بشه بهش داد مثلا 12 ولت خودرو یا 220 ولت یکسوشده برق شهر و در خروجی بشه هر ولتاز دوبل با 10 آمپر گرفت فقط یک مشکل دارم که رو دستم یک پروژه هست که کل وقتم رو گرفته
دنبال یک رفیق نیمه راه میگردم که باهم بسازیمش
من توکار برنمه نویسی میکرو آرم - ای وی آر با اسمبلی تسلط دارم و خوب pcb میزنم ( با لامینت و با هر تراک که پروتل خروجی بده)
ولی وقت سوراخ کاری و مونتاز وعیب یابی ندارم
کی میاد رفیق نیمه راه بشه ؟
سلام بر مازیار جان ماسفتای این مدار کمیاب و گرونن باید بجاشون از IRFP240 و IRFP9240 استفاده کنی(جفتی 3 تومن در میاد) من با دویل 24 هم امتحان کردم و جواب میده فقط یک نکته اگه میخوای صدای با کیفیت از این مدار بگیری باید فکر هیت سینک مناسب یا حتی فن باشی چون ماسفتا گرمای زیادی تولید می کنن،اگه شروع به ساختش کردی بگو تا مرحله به مرحله در خدمتت باشیم
یه مطلب دیگه بیخیال 556 شو بجاش مثلا bc177 یا 2n2905 یا مثلا bc160 استفاده کن این 556 هایی که من گرفتم امیتر و کلکتورشون برعکس بود بهتره از یکی از این سه تا جاش استفاده کنی
نوشته اصلی توسط hs67
یه مطلب دیگه بیخیال 556 شو بجاش مثلا bc177 یا 2n2905 یا مثلا bc160 استفاده کن این 556 هایی که من گرفتم امیتر و کلکتورشون برعکس بود بهتره از یکی از این سه تا جاش استفاده کنی
ممنون حالا بین این 3 تا کدومش بهتره ؟ bc177 یا 2n2905 یا bc160
AV Maziton 100
Render By Artlantis Studio
[img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]
bc160 از اون 2 تا قوی تره (البته چون تو طبقه پیش تقویت هست قدرت بیشترش اثری نداره) ولی فکر می کنم در مجموع BC177 بهتره بینشون نویز کمتری هم داره (فقط یکم گرونه حدود 300) رفتی بخری فکر نکنی طرف گرون فروشه بزنی سرشو بشکونیا :mrgreen: :mrgreen:
در واقع TR 1 و TR 2 رو BC177 استفاده کن TR 3 و TR 4 رو اگه ترانزیستورای اصلشو گیر نیاوردی MJE 340 استفاده کن(سعید داره) و TR 5 رو هم اگه اصلشو گیر نیاوردی MJE 350 استفاده کن(بازم سعید داره،هر دو حدود 300 هستن) برای اون پتانسیومتر هم بهتره"مولتی ترن ایستاده"بگیری،در مورد هیت سینک هم چیزی کم نزار (یه هیت سینک بزرگ و مناسب تهیه کن تا بعدا با خیال راحت صدارو زیاد کنی میتونی از آلومینیوم سازیها از این لوله های آلومینیومی بگیری که مقطعش مربعی یا مستطیلی هست تا اگه خواستی 2 تا فن هم سر و تهش ببندی)
اگه قطعات رو گرفتی بگو تا بریم سراغ مونتاژ
نوشته اصلی توسط hs67
bc160 از اون 2 تا قوی تره (البته چون تو طبقه پیش تقویت هست قدرت بیشترش اثری نداره) ولی فکر می کنم در مجموع BC177 بهتره بینشون نویز کمتری هم داره (فقط یکم گرونه حدود 300) رفتی بخری فکر نکنی طرف گرون فروشه بزنی سرشو بشکونیا
دستت درد نکنه ممنون 300 تومن که چیزی نیست
پس شد BC177
دمت گرم
AV Maziton 100
Render By Artlantis Studio
[img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]
دیدگاه