سلام یک ساب هست با این مشخصات :
x power
ts-829
500w
4 ohm
hige power woofer
33000تومن
جنس عالی
که می خوام بدونم 1دونه رو وصلش کنم به امپیلی با این مشخصات:
stk 4192
200w
8 ohm
24volt
میشه؟امپیلی کم نمیاره؟ ووفرش خوبه؟هرنظری دارین بگید که می خوام برم بگیرم
سلام دوست عزیز
این مشخصات و مقادیری که دادی اصلا درست نیست سابی که بتونه 500 وات رو تحمل کنه 33 تومن اصلا باور نکن
به هر حال جدای از این مسائل اینگونه مواقع دو سه تا عکس از ساب بهتر میتونه اونرو بشناسونه تا دو سه صفحه توضیحات اگه میتونی عکسی ازش بذار تا آدم بتونه نظرش رو بگه
تا توانی رفع غم از چهره ای غمناک کن***در جهان گریاندن آسان است اشکی پاک کن
سلام
ساب 500w که شما میگید فکر کنم حدود 80 تا100 وات باشه یه ساب 600 وات کلاریون دارم که 70000 تومان خریدم و آخرش 150 وات تحمل داره اما با آی سی 4192 میتونی در 35 ولت بار 8 اهم 50 وات بگیری و در 30 ولت در بار 4 اهم 55 وات بگیری یعنی در ولتاژ بالاتر 30 ولت اهم 4 با مشکل احتمال سوختن آی سی مواجه میشی مگر آی سی سونی اصل باشه با هیتسینک بزرگ و فن که قیمت آی سی بالاست حدود 35 تا 40 هزار تومان اگر تولید بشه
آیسیهای STK تولید شرکت SANYO هستند نه سونی،در ضمن قیمت آیسی اصلی شون هم اینقدر نمیشه(آیسیهای اصلی قوی تر از 4192 رو خیلی ارزون تر از این حدود گرفتم گرفتم)
سلام دوست عزیز
این آی سی که عرض کردم خدمتتون آی سی که تو ضبطهای سونی استفاده میشه که الان سراغ آی سی های دیجیتال رفته و آی سی های بازاری نیستند و خودم یکیشو از نمایندگی تعمیرات سونی خریدم البته stk 412-150
قیمتش 83 هزار تومانه و اگر استفاده بکنی نظرت در مورد آی سی های بازار عوض میشه کیفیت و قدرت و تحمل حرارتی بالا دارن و آی سی های ارزون بازار رو نمی تونی با اونا مقایسه بکنی اگر دوست داری برو نمایندگی سونی قیمت وکارش رو سوال کن آی سی کمتر از 58 هرار تومان نداره
دیدگاه